Eylül dostluğumuza burada devam (:

nişan c.tesi olacağı için pazar sabah sabah çıkarız akşam geç olur maalesef bir de mesafe var bana yakın olsa belki akşam sonuna yetişlirdim ama imkansız

seneye inşallah minik kucağında olacak

ayrıca elimdeki resimleri ekledim bakabilirsiniz..

Son düzenleme:
Bende bebek tulumu siparişi vermiştim. Bu gün siparişlerim gelecek. Fotoğraflarını eklerim gelince. Bu arada kocam karatay diyeti kitaplarının üçüncüsünü almış. Sporu bırakmıştı yeniden başladı arkadaşlarıyla gidecek. Salı, perşembe, cumartesi güneleri gidecek. Bakalım hem karatayı hem sporu aynı anda yapabilecek mi Artık evde işlenmiş hiç bir besin olmayacakmış, mikser kullanılmayacakmış. Bende süzme mercimeği unut o zaman, tülbentle süzmek için uğraşamam dedim

bende geldimmmmm

cumartesi ohh ahsenle berroşu gördünüz eminim süper geçmiştir şimdi baktım berroş ne büyümüş öyle maşallah ona tam bal

bende dün yoğundum halamda babaannemin mevlütü vardı, kvalidemi alıp annemlere geçtik ordan halamlara tabi sırasıyla anneler gününüde kutladık
dün kalabalıktı baya güzel güzel süslenmiştim herkes aman doğurma diye uğraşıp durdu hemde herşeyi ayağıma getirdiler ohh tosun gibi yedim valla

sonrasında akşam annemlerle dükkana geçtik orda oturduk biraz keyif yaptık havada çok güzeldi son günlerimin tadını çıkarıyorum diye yayıldım öyle

annemlere hediyelerini önceden alıp vermiştim ne olur ne olmaz diye, dünde çiçeklerini alıp verdik
ama sağolsun kocacım bana bi çiçek bile almadı zoraki bahçeden koparttırdım kutlattırdım olsun bunun babalar günüde var acısını çıkartırım sorun değil

yarında hayırlısıyla doktora gidiyorum artık günümüz belli olur geri sayıma başlarım

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaarrr

herkese çook güzel bir hafta olsun inş.

benim misafir haftam olacak gibi görünüyo gelmek isteyen bi sürü kişi var bu hafta alıp bitireyim artık diyorum malum sıcaklarla burda pek iş falan yapılmıyo

dün tüm gün benim oğlan hiç kıpırdamadı nasıl korktuk akşam oldu içerde zıplamaya başladı bütün gece de tekmeledi sıpa galiba benim oğlan gündüz uyuyup gece alemlere akıyor

ayy buluşmanız yine harika geçmiş kıskanıyorum valla sizi aynı topluluk benim doğuma çıkın gelin antalyaya tam tatil zamanı hem ziyaret hem tatil yapmış olursunuz..

pingumm hoşgeldinnn nasıl sağlığın keyfin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…