- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.641
kızlar sporda bi arkadaşım var 30 yaşında ama hiç göstermiyo benden küçük olduğunu düşünüyodum hatta 4 yıllık evliymiş çocuğun var mı diye sordum yok dedi ve hikayesini anlattı kız üniversite mezunu bizim orda sağlık ocağında çalışıyo tabi ki bilinçli biri ve kesinlikle herkesin yılda bir değil 6 ayda bir smear testi yaptırması gerekiyo diyo bütün kadınlara söyle mutlaka diyo
kendisi yılda 1 kere yaptırıyomuş herşey gayet normalmiş 1 sene sonra kontrol amaçlı tekrar yaptırdığında rahim kanseri olduğunu öğrenmiş radyoterapi kemoterapi bir sürü tedavi görmüş ve rahmini almşlar bi daha asla çocuğu olamayacakmış ve sürekli sağlık ocağına hamile kadınlar çocuklar geliyo çok seviyorum çocukları diyo ilk 2 yıl sağlıklıyken yapmamışlar yeni evliyiz birbirimizi iyice tanıyalım muhabbeti işte şimdi pişman tabi beklediği için
sadece taşıyıcı anne bulabilirse bebeği olabilirmiş o da çok maliyetli tabi
çok üzüldüm yaa biz de ne olacağımızı bilmeden hala bekliyoruz
speddy evet canım çok önemliymiş bu estler bir kez daha anladım bebek olayına girmeden bi daha gitsem iyi olacak
kızın öyle ummadık anda hamile kalması filan imkansız adet bile olmuyo rahmi alınmış çünkü inş. taşıyıcı anne bulurlar kıbrıs var ama çok pahalı diyo
landfloves çok heyecanlı aileler de öğrendi demek onlar duygulanmış peki sen ne hissettin ben çok utanırım söyleyemem diyorum eşime hep öyle bi durumda ama düğünden sonrada yok gidemem yüzlerine bakamam utanırım diyodum ertesi sabah gitmiştim hemencik
speddy evet canım çok önemliymiş bu estler bir kez daha anladım bebek olayına girmeden bi daha gitsem iyi olacak
kızın öyle ummadık anda hamile kalması filan imkansız adet bile olmuyo rahmi alınmış çünkü inş. taşıyıcı anne bulurlar kıbrıs var ama çok pahalı diyo
landfloves çok heyecanlı aileler de öğrendi demek onlar duygulanmış peki sen ne hissettin ben çok utanırım söyleyemem diyorum eşime hep öyle bi durumda ama düğünden sonrada yok gidemem yüzlerine bakamam utanırım diyodum ertesi sabah gitmiştim hemencik
evet o haberi duymuştum landfloves
ne güzel müjde verdiniz ailelerinize utanmaz arkadaşım benim
o gün gelse bende öyle olurum heralde şimdi utanırım diyorum ama yaşayınca farklı oluyo
NE Utanmazmışız
bizde ertesi gün sabah kv kahvaltıya öğlen de annemlere gitmiştik
bebek konusunda aklıma bile gelmez valla ne utanıcam
günaydın kızlar.. dün ailelerimiz geldi şehir dışından ve yemeğe bizdelerdi. hediyelerini verdik anneler günlerini kutladık ikiniz birden açın dedik, açtılar çok şaşırdılar çok duygulandılar. babalarımızda vardı herkes o kadar sevindi ki. çok güzel bir akşamdı.
selamlar..herkes iyi umarım
canım bebiş işleri ne alemde en son çalışmalar başlamıştı
ben hamileliğimi tam 3 ay sakladım annemlerede asla söyleyemiyordum
nedense çok utanıyordum yinede ben kendim söylemedim kardeşim söyledi
3 aylıkken
eşime sıkı skı tembih ediyordum sakın kimseye bişey deme diye sanırım o psikoloji herkeste farklı oluyor
oooo 3 ay iyi saklamışsın valla
ben bugün öğrensem akşama hemen doktora giderim olup olmadığını kesinleştirir sonra da millete yaymaya başlarım
şimdi gizli onda bile çatlıyorum
çalışmalara devam 3. ayımız bakalım bu ay olacak mı
senin oğluş iyice büyümüş maşallah nasıl gidiyo
bana kalsa 4. ayda açıklayacaktım eşim dayanamadı
gamzelim büyüdü teyzesi albümümde birlikte resmimiz var en son haliyle
Rabbim hayırlı evlat versin inşallah sana ve isteyen herkese bizimkileride hayırlı evlat etsin inşallah
valla maşallah büyütmüşsün hayırlı evlat olur inşallah.
darısı başımıza
bana kalsa 4. ayda açıklayacaktım eşim dayanamadı
gamzelim büyüdü teyzesi albümümde birlikte resmimiz var en son haliyle
Rabbim hayırlı evlat versin inşallah sana ve isteyen herkese bizimkileride hayırlı evlat etsin inşallah
MAsallah kocaman olmus gamzelerini yesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?