• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

tamam melif fındık kadar mıdır mercimek kadarmıdır bilmiyorum ama fotosunu eklerim :))

similla bende bazen portakal ağacından tarif alıyordum ama dediğin gibi tutmayabiliyor veya saçma şeyler oluyor ben mutlaka altındaki yorumlarıda okuyorum, orda tariftekinden çok daha mantıklı açıklamalar oluyor, yapıp tutmayanlar tekrar denediğinde nasıl yaptığnı falan yazıyor, yorumları okumanı tavsiye ederim.

takvimimde "Ultrason ekranında bebeğinizin kalp atışlarını görebilirsiniz." yazıyor ama daha çok erken, hem sizden aldığım bilgilere hem de int.den araştırmalarıma göre henüz duyulmazmış.. niye böyle yazıpta insanı heveslendiriyolar ki o zaman :19: ben şimdi bi ihtimal bu akşam duyabilecekmiyiz diye ümit içinde beklicem

hayırlı cumalar miracle'cım :) antibiyotiği nasıl verdi kullanacakmısın?

sana ve fındık kurduna da hayırlı cumalar...

yok canım hemen kullanmayacağım pzt gögüs hastalıkları doktoruyla görüşecekler o zaman belli olacak

daha kullanmayacağım yani eğer kesin alerji olduğu tespit edilirse kullanmama gerek kalmayack ama enfeksiyon varsa kullanacağım

melis sorma sabah kalkmak zor geldi bi de akşam kınada maslara içki dağıttılar 3 kadeh viski içtim çok güzeldim yaaa gevşedim

takvimimde "Ultrason ekranında bebeğinizin kalp atışlarını görebilirsiniz." yazıyor ama daha çok erken, hem sizden aldığım bilgilere hem de int.den araştırmalarıma göre henüz duyulmazmış.. niye böyle yazıpta insanı heveslendiriyolar ki o zaman :19: ben şimdi bi ihtimal bu akşam duyabilecekmiyiz diye ümit içinde beklicem

canım vajinal ultrasonlar duyulabiliyo galiba ya da atış şekli grafi olarak mı görülüyo bende tam bilemedim

hangi doktordan randevu aldın cnm

resmen kulaklarımdan alev çıkıyor yarın eğitime gidiyorum

yarın temizliğe yardım etmek için kadın gelecekti kv gelecek yanında duracak.

18 mayısta çalışıyorum ve de

Portakal ağacı bazen bizim damak tadimıza uymuyo ben değişiklik yapıyorum
hanzade maaş zamanı yoğun oluyoruz canım ay sonu sadece

ben de şimdi kuzeni aradım h.sonu yemeğe gideceklermiş erkek tarafına gün belli olacakmış muhtemelen haftaya yüzük alır sonraki hafta söz olurmuş 18 i yine yani galiba h.sonu kesinleşir hbr veririm dedi

çalışma 18 ise haftaya yani 11 inde gidelim

Son düzenleme:
Merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar olsun..
meliscim hazırlıklarına bayıldım hepsi çok süper şeyler allah çeyizini de böyle hazırlamayı nasip etsin size. :nazar:
miraclem geçmiş olsun canım ya inş.geçici birşeydir hemen geçer rahatsızlığın.
özden göbüşün gözümden kaçmadı gördümm :27: çok yakışmış maşallah sizee :nazar:
diğer arkadaşlarada selamlar hepinizi öpüyorum.
dün son olarak ultrason çektirdim yine ve kan tahlili yaptırdım dr.isteği üzerine ilaca başlarız demişti bgn gittim göstermeye yumurtalıklarında ve hormonlarında bi problem yok ama tıkalı tüp için laparospi ameliyatı olman gerekiyor dedi bu sefer de.ilaç tedavisine gerek bile yok budurmda hormonlarında bir sorun yok çünkü diyo off kafam çok karıştı internette bazı yerlerde bu ameliyat yüzünden diğer tüpümde tıkandı diyeni okumuştum sordum öyle bir şey olur mu olmaz dedi.ameliyat deyince canım sıkıldı moralim bozuldu kararveremedim eşime kalsa yatırcak hemen yapın dicek o hiç çekinmez ne operasyon yapılcak dense direkt yatar kesip parçalatır kendini hoş öyle bir ameliyat değil ama ne bileyim ya ters teperse :18: dr. sen biraz düşün karar ver öyle gel dedi.

chitlenbik düşün kararını ver canım dr.gerekli görüyoso bi an evvel olmakta fayda var bence ertelemenin gereği yok gibi ama tabii araştıran bilen sensin
hakkınızda en hayırlısı olsun canım

meliscim hazırlıklarına bayıldım hepsi çok süper şeyler allah çeyizini de böyle hazırlamayı nasip etsin size. :nazar:
dün son olarak ultrason çektirdim yine ve kan tahlili yaptırdım dr.isteği üzerine ilaca başlarız demişti bgn gittim göstermeye yumurtalıklarında ve hormonlarında bi problem yok ama tıkalı tüp için laparospi ameliyatı olman gerekiyor dedi bu sefer de.ilaç tedavisine gerek bile yok budurmda hormonlarında bir sorun yok çünkü diyo off kafam çok karıştı internette bazı yerlerde bu ameliyat yüzünden diğer tüpümde tıkandı diyeni okumuştum sordum öyle bir şey olur mu olmaz dedi.ameliyat deyince canım sıkıldı moralim bozuldu kararveremedim eşime kalsa yatırcak hemen yapın dicek o hiç çekinmez ne operasyon yapılcak dense direkt yatar kesip parçalatır kendini hoş öyle bir ameliyat değil ama ne bileyim ya ters teperse :18: dr. sen biraz düşün karar ver öyle gel dedi.

iyice araştır bu ameliyat sonrası neler oluyor eğer kesin çözüm ise bekleme bile :54:

Baska doktorada danismakta fayda var cnm ben yara icin bile 3 doktora gittim

Bir dr.daha var fikrine güvendiğim ona da gideyim diyorum o nediyecek acaba.Kesin çözüm olacak mı bilmiyorumki eşimde birdaha sperm testi yaptırcak o da daha düşükse o da bi sorun zaten off bilmiyorum kafam allak bullak oldu.

Back