• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet gelmiyorsun hiç merak edioruz senden de artık çalışma bekliyoruz.

melis doğuma yapacak yakında hamile olmayan arkadaşlara yetişemez diye bu görevi ben alıyorum :1::1::1:
çalışma zor be canım...dün eşimin şirketiyle pikniğe gittik herkes ne zaman bebek diye sorup durdu..sonra eşim beni yemeye başladı.
bende çocuğumu sevmek istiyorum diye..nese az bir şirinlik fln yatıştı..Rabbim istediğimizde bize de nasip eder inşallah..zamanı gelmeye başladı baksana 2 yıl 7 ay olmuş:17:

çalışma zor be canım...dün eşimin şirketiyle pikniğe gittik herkes ne zaman bebek diye sorup durdu..sonra eşim beni yemeye başladı.
bende çocuğumu sevmek istiyorum diye..nese az bir şirinlik fln yatıştı..Rabbim istediğimizde bize de nasip eder inşallah..zamanı gelmeye başladı baksana 2 yıl 7 ay olmuş:17:

aynen öyle canım zamanı geldi artık şimdi yapsan 3,5 yıllıkken olacak yani üzerine 9 ay ekle bide. sen şimdiden planını yap bence :54::54:

sinirimden ağlayacam şimdi.

arkadaşımın doğum yaptığı hastaneyi aradım, yarına randevu yok cmt de dolu, en erken pzt ye veriyolar oda akşamına.. oda çok geç bekleyemem o kadar.

eşimi aradım başka hastaneyi arayalım diye, cmtne alalım dedim bu seferde ben cmt çok yoğun olacam diyor, ben tek başıma mı gidecem yani dedim kızdım bağırdım oda saçmalama dedi. çok sinirliyim. miracle'ı arayacam :43::43:

şimdi eşim aradı eltimlerle maskoya bizim mobilyacıya gidiyolarmışşş

eltimler biraz acele evlendi eşya filan zevklerine göre alamadılar oturma grubu filan iyi çıkmadı şimdi doğumdan önce koltuk takımı almak istiyo bizim mobilyaları da beğeniyolardı oraya gideceklermiş mobilya bakmaya hep konuşuyoduk ben de diyodum bizim oraya bakın diye ama bugüne mi denk geldi son dakka eşime sinir oldum kına var zaten zor yetişcem

şimdi eşim aradı eltimlerle maskoya bizim mobilyacıya gidiyolarmışşş

eltimler biraz acele evlendi eşya filan zevklerine göre alamadılar oturma grubu filan iyi çıkmadı şimdi doğumdan önce koltuk takımı almak istiyo bizim mobilyaları da beğeniyolardı oraya gideceklermiş mobilya bakmaya hep konuşuyoduk ben de diyodum bizim oraya bakın diye ama bugüne mi denk geldi son dakka eşime sinir oldum kına var zaten zor yetişcem

sana sormadan neden plan yapmış ki :20:

landfloves yarın için başka hastanelere bak canım içine sinmezse başka hastanelere bakarsın çok vaktin var daha

planlı bile değil gelişigüzel inş.erken gelirler ama imkansız mobilya bakmayı iyi bilirim ay şuna da bakalım acaba bu ne kadar derken vakit geçiyo hele de maskoda

masko yayla gibi bir yer giren baka baka saatlerini geçirir orada ya. gider gitmez kınaya gideceğini söyle hızlı baksın sallanmasınlar boşuna geç kalma daha kurtlarını dökeceksin :52:

ben cumaya izin alamam, sınavım var diye 2 hafta izinliyim. aslında haftaya boşum. ama haftaya ya kalmak istemiyorum ne güzel cuma veya cmt gideriz diye planlamıştık ama önceden randevu almak hiç aklıma gelmemişti, cumarteside özel hastaneler öğleden sonra kadın doğuma rand. vermiyor. eşimde benim cmt işim çok söz veremem diyor. kaldı gibi pazartesiye :47::47:

şeytan diyor git tek başına bidaha da onu hiç bi kontrole götürme, göremesin doğana kadar

masko yayla gibi bir yer giren baka baka saatlerini geçirir orada ya. gider gitmez kınaya gideceğini söyle hızlı baksın sallanmasınlar boşuna geç kalma daha kurtlarını dökeceksin :52:

ben direkt eve gidip hazırlanıcam eşim gidiyo onlarla valla gecikirse annemlerle giderim benim için no problem kendi bilir

landfloves neyse o zaman 3-4 gün daha sabret p.tesi gidin canım beklemek zor olur tabi ama

hanzadecim kusura bakma cnm aceleyle kalktım yemek için..yulaflı bisküvim yoktu o yüzden yapamadım..yaptım bişeyler şimdi buzlukta..inş güzel olmuştur

Günaydın herkese geçmişe bakamıyorum haftasonu okurum inşallah hava kapalı bugün dün bütün kışlıklari topladım sabah giymeye birşey aradım :)

Back