• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hanzade de yokmus ben takılırım artık burda kendı kendıme :4:
Esımı bıraz once sınav gorevıne gonderdım, uyku tutmadı henuz...

Bu arada bız bır yıl daha kalıyoruz burda. Hakkımızda hayırlısı ınsallah...

Hanzade de yokmus ben takılırım artık burda kendı kendıme :4:
Esımı bıraz once sınav gorevıne gonderdım, uyku tutmadı henuz...

Bu arada bız bır yıl daha kalıyoruz burda. Hakkımızda hayırlısı ınsallah...

bizde hakkariye gidiyoruz:30: seneye bekliyorum canımm benim bana komşu gel:9:
şaka şaka inşallah güzel, gönlünüzdeki bi yer olur.
benim eşimde bugün görevli sıvada:52:

İlk soku atlatmıssınızdır canım. Çabucak gecer gıder ıns zaman...
Kağan yol arkadasın olacak senın...
Hepımız ıcın hayırlısı olsun...

Ya sorma garıbım evdeydı guya bugun aksam bı telefon haydıııı goreve :10:

merhaba kızlar bende evdeyim bugün ve bugünden sonraki iki hafta evimdeyim. sınava çalışacam. bütün haftanın uykusuzluğunu attım bugün 11'e kadar uyudum kahvaltımıda yaptım size bir bakayım dedim.

dün doktora gittik ultrasonla baktı kese göründü iyiymiş dış gebelik vs gibi bişey yokmuş o yüzden beta hcg testini tekrarlamanın bi anlamı yokmuş, onun yerine detaylı bi kan testi istedi ama aç karna sabahtan gitmem gerekiyormuş pzt sabah gidecem. fotosunu ekle demiştiniz eklerim ama bir noktadan ibaret henüz hiçbişeye benzemiyor ama yinede eklerim kart okuyucumu bulmaya çalışacam.

merhaba kızlar bende evdeyim bugün ve bugünden sonraki iki hafta evimdeyim. sınava çalışacam. bütün haftanın uykusuzluğunu attım bugün 11'e kadar uyudum kahvaltımıda yaptım size bir bakayım dedim.

dün doktora gittik ultrasonla baktı kese göründü iyiymiş dış gebelik vs gibi bişey yokmuş o yüzden beta hcg testini tekrarlamanın bi anlamı yokmuş, onun yerine detaylı bi kan testi istedi ama aç karna sabahtan gitmem gerekiyormuş pzt sabah gidecem. fotosunu ekle demiştiniz eklerim ama bir noktadan ibaret henüz hiçbişeye benzemiyor ama yinede eklerim kart okuyucumu bulmaya çalışacam.

canım cok sevındım artık senın ıcın de heyecanlı ve safak saymalı gunler basladı...
Olsun annesı sımdı bı nokta ama sen 8.9. haftasında gor sok yasayacaksın ne ara bukadar tipi değişti dıye...
Bak benım nokta ıcerde çift kale maç yapıyor :1:

sofistike tayin işiniz hayırlı olsun canım. neyseki kaan var yanında, o okula başlamadan ayrılmış olursunuz dimi ordan.

canım cok sevındım artık senın ıcın de heyecanlı ve safak saymalı gunler basladı...
Olsun annesı sımdı bı nokta ama sen 8.9. haftasında gor sok yasayacaksın ne ara bukadar tipi değişti dıye...
Bak benım nokta ıcerde çift kale maç yapıyor :1:

yaa sorma doktor bakıyor amanda aman burda minicik bir bebek mi varmış amanda ne şirinmiş diyor, ben bakıyorum hani hangisi diyorum bir karartı gösteriyor hiç bişeye benzemiyor tabi, doktorun suratına bakıyorum oda diyor ben 20 yıldır bakıyorum anca çözdüm sen öyle bir bakışta anlamazsın tabi diyor gülüyor, bakıyor kese içinde bak burası rahim şurası idrar torbalarının olduğu yer vs ben boş boş bakıyorum hiç bişey anlamadım..

doktor iyi bi adamdı, üstümde şeffaf çizgili bi bluz vardı bunu giymeyeceksin dedi, bunun deliklerinden bebeğe uv ışınları geçer dedi, kocaman bir şapka alacaksın şapkasız çıkmayacaksın 50 faktör güneş kremi kullanacaksın, ayakta fazla durmayacaksın, hep açık renkler özellikle beyaz giyeceksin, beyaz bir pantolonum vardı üstümde bak bu çok güzel bunu giy dışarı çıkarken siyah falan giyme sakın dedi... şunu yiyeceksin bunu yiyeceksin bunu yemiceksin bir sürü şey söyledi yarım saaatten fazla sohbet ettik. karpuz yeme sakın daha zamanı değil o satılanlar hep hormonlu aşılı dedi, erik,çilek yenidünya ye bol bol dedi.. vitamin vermeyecem vitaminini pazardan alacaksın dedi. enginar yiyormusun şimdi tam zamanı dedi, bi kere yapmıştım dedim nasıl yaptın dedi anlattıım o öyle olmaaaaaaz dedi bana enginar tarifi verdi, hazır soyulmuş enginar almayacakmışım kabuklu alıp eşime ayıklatacakmışım senin eline diken batar ver eşine o soysun diyor :)) ve yapraklarıyla pişirip o yaprakların dibini yiyecekmişim, meyve suyu iç dedi, kendin sık iç dedi. özellikle elma suyu falan çok faydalı dedi..

bu arada ben eğitim ve araştırma hastanesine gittim, özel hastanelerin kadın doğumu akşamları olmuyor, cumartesi günleride öğlene kadar çalışıyorlarmış, işten izin almayalım dedik o yüzden akşam polikliniğine gittik. kan testlerinide yaptırıyor doktor vede çok ilgili iyi bir adam çıktı.. pazartesi içinde özel hastaneden randevum vardı ama onu iptal edecem. birde orda birsürü kan vermek istemiyorum zaten göreceğimde aynı nokta aynı kese.. bu doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi, kalp atışlarını dinleyelim dedi, dünde baya uğraştı ama daha çok minik kalp etışı belli olmuyor dedi. birde bana randevu alıp istediğin kadar gelebilirsin dedi, ne zaman aklına bişey takıldı çık gel dedi. bir dosya yap kendine ama poşet dosya olmasın ba karton olsun diyor, bütün evrakları oraya koy bana her geldiğinde yanında getir dedi.

landfloves ne iyi doktormuş öle valla kalkıp antalyaya gelesim o doktora muayene olasım geldi :)))) burda özel hastanede dünya para döksen bile suratına bakmıyor doktorların çoğu (istisnalar hariç)...

landfloves ne iyi doktormuş öle valla kalkıp antalyaya gelesim o doktora muayene olasım geldi :)))) burda özel hastanede dünya para döksen bile suratına bakmıyor doktorların çoğu (istisnalar hariç)...

ya evet tombik bir adamdı, ben tatmin oldum muayenemden şimdilik tekrar kese görmek için özel hastaneye gitmeyi düşünmüyorum ama belki kalp atışını duyduktan sonra gideriz. bu arada kart okuyucumu bulamadım akşam eşime soracam, minik kara noktayı ekleyecem albümüme.
evet bazı özel hastanelerde bile açıklama yapmıyorlarmış, hatta ben görüntünün çıktısını da alabilirmiyim dedim doktora, tabiii dedi, baktım 3 tane verdi, biri sana, biri annene biride kayınvalidene dedi :)) keşke daha güzel bir fotoğraf olsaydı ama şimdilik bu kadar görünüyor dedi.

sofiş hayırlı olsun canım tayininiz
benim eşimde görevliydi sınavda bugün

Son düzenleme:
landfloveeeess öncelikle çok sevindim güzel sonuçlarına

kimmiş o doktor amcamızzzzz çook merak ettim ya hu çok şanslısın valla

Günaydın landflowes ay masallah nazar değmesin doktoruna ne ilgili biriymiş
Dün bütün gün ütü yaptım tabi dizimi çok zorladim yandı sizladi şimdide yataktan kalkamiyorum belim tutulmuş kocama sesleniyorum uyansin diye ama tepki yok

günaydıııın, hastaneye gittim geldim kan ve idrar verdim, kadın doğum doktoru istemişti. öğleden sonra sonuçları almaya gidecem.

sizler nasılsınız?

bu arada ben evimdeyim şimdi ders çalışmaya başlayacağım.

günaydıııın, hastaneye gittim geldim kan ve idrar verdim, kadın doğum doktoru istemişti. öğleden sonra sonuçları almaya gidecem.

sizler nasılsınız?

bu arada ben evimdeyim şimdi ders çalışmaya başlayacağım.

Gunaydin, canim tekrar hayirli olsun minnak noktacigin :))) dr unada bayildim sizin oralarda olsam hep ona giderdim :)))

bende geldimmmmmmm:3:

günaydın hanımlar, bugünde ben kızımı görücem maşallah baya hareketli bu aralar çırpınıyor içerde son günleri:1:

landflovescım minik keseyi görmüşsünüz çok sevindim gerçekten çok şanslısın iyi bir doktora gelmişsin, hamilelikte ilgili ve snei anlayan bir doktor olması çok önemli

bende geldimmmmmmm:3:

günaydın hanımlar, bugünde ben kızımı görücem maşallah baya hareketli bu aralar çırpınıyor içerde son günleri:1:

landflovescım minik keseyi görmüşsünüz çok sevindim gerçekten çok şanslısın iyi bir doktora gelmişsin, hamilelikte ilgili ve snei anlayan bir doktor olması çok önemli
git gör bakalım tosun kızı ne durumda neler yapıyor hala annende mi kalıyorsun :54:

bu arada sana gelen kadın kaç TL ye geldi canım aklıma takıldı :16:

Back