• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar ben iş yerimden 2 hafta izin aldım sınav için :27::27:

bugün çok yoğunum elimdeki işleri toparlıyorum belki yarında gelecem..

bu aradaaaaa bu akşam bebeğimizle ilk kez tanışacaz çok heyecanlıyııııımmm... akşama randevu aldık :52:

ben geldiiiimmmmm günaydııınnn:21:

dün akşam eşimle büyük halasını küçük halasına bırakmaya gittik orda birazcık oturduk
sonra dayımlara geçtik engem çağırmıştı eşim bi tatlısını çok sevmişti tepsiyle yapmış hem oturalım hemde onu alın diye
kızlar mükemmel bir tatlı içindekilere rağmen çok hafif bir tepsi yiyebilirim :1:
tam tarifi bilmiyorum ama altta incir fındık var incir belli bile olmuyor üzerinde muhallebi
tam öğreniyimde paylaşırım burdada

nys işte akşam ordaydık yemeğe gitmiş olduk oturduk

kuzenlerde evdeydi benim meşhurlarım
büyüğünü az kaldı boğucaktım neyseki yengem payladı benden önce
sebebi ise benim hastalandığım akşamı bize geliceklerdi büyüğüde bana geliyorum ayağıyla sevgilisyle olucaktı
hanfendiyi niye aramamışım niye küçüğünü aramışım iş yattı diye bana kızmış
o yüzdende sonrasında ben yatarken aramamış beni
mantığa bakın:27:

ben böyle oldum:53:
ağzımı açtırma çok kötü yaparım seni ben canımın derdindeydim
senin kıçının gezmesinimi düşüncektim neyden bahsediyorsun sen derken
araya girerek tüm hışmıyla terbiyesiz sen neyi konuşuyorsun la başlayarak yengem parçalıyordu

bende uzatmadım güldüm geçtim ne diyim buna bilemedim gülüyorum artık:1:

böyle işte kızlar dün keşke gitmeseydik demedim değil

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben iş yerimden 2 hafta izin aldım sınav için :27::27:

bugün çok yoğunum elimdeki işleri toparlıyorum belki yarında gelecem..

bu aradaaaaa bu akşam bebeğimizle ilk kez tanışacaz çok heyecanlıyııııımmm... akşama randevu aldık :52:

ay ay bi minnoşla daha bizde tanışıcaz annesi fındık kadar olsada bak görüntüyü bekliyoruz :9:

hanzade yavru kuş geldimm:10:

herkes buraya gelsin:55:

Melis bak bunu not al.sofis soluyor..sende sezeryan dusunuyorsun..sut gelmesi icin bol tereyaginda yumurta kirip yicekmissin

Melis bak bunu not al.sofis soluyor..sende sezeryan dusunuyorsun..sut gelmesi icin bol tereyaginda yumurta kirip yicekmissin

aaa bak tamam çok iyi oldu bu aklımda olsun, şimdi herkese tereyağ stoğunu sorarım :)
sende ona söyle görümcemi aradım dün hastanedeydi işleri vardı konuşamadık, bugünde bakıyım noldu

Demet pastami begenmedim.portakal agacindan yaptom.zaten bastan bu nebicim demistim guvendm yaptim.cikolata sosunda 1 bardak un vardi :) koyulttubama un tadi vardi.e hem biskuvi hem sosta un..ihhh begenmedimm :)

Demet pastami begenmedim.portakal agacindan yaptom.zaten bastan bu nebicim demistim guvendm yaptim.cikolata sosunda 1 bardak un vardi :) koyulttubama un tadi vardi.e hem biskuvi hem sosta un..ihhh begenmedimm :)

benim sözümü dinlemez tarifimi yapmazsan işte böyle patlarsın :33::33::33:

HAhahhh ulak miyim ben :)

ee napalım en jet hatun sensin :10:

çok güzeldi ya geç gittik ama çok uzun sürdü zaten eğlendik bayaa oynadık hiç oturmadık

ohh her akşam bi yerdesin yorulmuyormusun hiç, bu sabah gözümü açtığımda aklıma sen geldin bu saatte kalkıp işe gitmiştir bile ben dötümü hala kaldıramıyorum diye:1:

bugünde inşallah halılarım gelicek

selam kızlar sabahtan doktora gittim

detaylı kan tahlili verdim

rahatsızlığım alerjidenmiş ve yapılacak hiç bişey yokmuş malesef bi antibiyotik verdi ordan anneme geldim kahvaltı yaptık.

şimdi pasta börek yapıciiiizzzz

Back