• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

maşallah inşallah öle devam edersin benim hiç midem bulanmadı öğğ bile demedim ama sadece insanlar bir ara koyun gibi kokuyordu kocamda dahi...l bazen hala koyun gibi kokuyor insanlar ama alıştım artık kimse dokunmadı öpmesin beni istiyordum yatarken kocamın gogsüne atıyorum bacağımın birini ancak öle rahat ediyorum oda saolsun hiç ses çıkartmıyor kımıldamıyor bile :27:

özden senin tontini baya büyümüş he şuna bak pek uslu duruyor:9:

maşallah inşallah öle devam edersin benim hiç midem bulanmadı öğğ bile demedim ama sadece insanlar bir ara koyun gibi kokuyordu kocamda dahi...l bazen hala koyun gibi kokuyor insanlar ama alıştım artık kimse dokunmadı öpmesin beni istiyordum yatarken kocamın gogsüne atıyorum bacağımın birini ancak öle rahat ediyorum oda saolsun hiç ses çıkartmıyor kımıldamıyor bile :27:

aramızda 2 ay var, 8 hafta :)) benim bugün tam 6+0 oldu :) yarın 7.haftaya girmiş olacam. ne kadar çabuk geçiyor zaman 1 hafta oluyor nerdeyse öğreneli, bizim ailelerde hala gelmeyince söyleyemedik, bekliyoruz arıyoruz artık gelin diye onlarda doyamadı gezmelere.

seninde karnın maşşallah ne güzel olmuş öyle, daha şimdiden böyle 9 aylıkken nasıl olacan ki acaba? ikiz değil dimi eminsin :)

akşam kına var çıkmadan vakit bulabilirsem sandviç yerim
gerçi kocam izinli ben duş alırken o hazırlar
kaşar kavurma en sevdiğim şey zaten

kına 7 de başlıyo ama ben zaten 7 ye doğru evde oluyorum 8 de anca evden çıkarım 8,30 da en geç orda olurum heralde

ay onlara bakma sen yerine mağzasına niyetine bağlı:1:

bi biberon aldım ben onuda tavsiye ediyim bak
dr.browns geniş ağız tombik bişi ufak, şu borulu olup gaz yapmayanlardan
ilk zaman süt gelmeme dışında ilerki zamanda lazım olursa lohusalıkta çıkıp biberon derdine düşmiyim dedim
ama biberon yıkama fırçası almadım ayrı süngeri olur takarım çatalın arkasına yıkandı bitti:1:

veya biberon ısıtıcısı, steril edicisi vs almadım
aklıma gelir bak tavsiye edebilceklerimde

göğüs pedi lansinoh
manuel pomba aldım ben evde olup çalışmayacağım için oda lansinoh
emzik Nuk veya avent
göğüs kalkanı avent
bebek bakım yağı şampunı için mustela,sebamed ve bübchen (ben bübchen aldım)
bebek taraği ilk kafasında beyaz şeyler için chicconun kıllı fırçası ve düz tarağı olandan 2li
tırnak makası vs marka farketmez

bebek emzirme yastığı almadım emzirdimde yastığı kaldı dedim
ama yan yatış yastığı aldım ilk zaman kolik riskine karşı
daha aklıma gelir bak sen sor yeterki ben anlatırım :9:

Çok sağol melıscım onemlı bılgler bunlar not ettım hepsını...
Butun hazırlıklarınız harıka olmus Allah ıcınıze sındırsın...

Özden gobegın cıdden harıka gorunuyor. Erken cıkmıs gobus ama felaket yakısmıs, benım o haftalarda sahsıma munhasır gobegım vardı senınkı bebek gobegı olmus :nazar:

Landloves asama asama gıdıyoruz topıkcek resmen benle melıs arasında 8 hafta var senle de ozden arasında :1:

Kızlar mayıs ıtıbarı ıle 7. aya gırdık bızde, toplamda 6 kılo almısım... Ben çooook alırım dıyordum ama ıyı gıdıyorum galıba :8:

bu arada ben doktordan geldım sımdı hıc de caktırmıyom hastane dıbımde olunca :1:
başka bı doktora daha goruneyım dedım, o normal ama ıcımız rahatlasın dedı seker ölçüm cıhazım oldu nurtopu gıbı, bana da eglence cıktı, artık barnaklarımı deler dururum :1:
Bunla bıle alay edıyom ya cıdden sıyırdım zannımca :27:

mozaik pasta tarifiniz varmı?

eti burçak ve kakaoluyla yapılan bi tarifim var daha önce de vermiştim

bi burçak bi kakaoluyu aralarına kakaolu puding sürerek diziyoruz kalan pudingi üzerine sürüyoruz streçe sarıp buzluğa koyuyoruz biraz donunca çapraz keserek servis yapıyoruz

speddyim saol canım yoktun demişsin..evet bi ara şehirdışındaydım.sonra bahar temizliğine başladım..vakit bulamıyorum nete girmeye..arada sizi okuyorum mutlu oluyorum..
kızlar maşallah size hamişler..doğum yapanlar mükemmelsiniz..
özdn maşallah sana gerçekten çok şirin bi göbişin var..
mls ayy çok güzel hazırlıkların olmuş..liva çok şanslı kuzum..sağlıkla gelsin kızımız..
isteyen herkese rabbim nasip etsin..
akşam ki menü

tavuksuyuna çorba
bulgur pilavı
fırında köfte
ayran

speddyim saol canım yoktun demişsin..evet bi ara şehirdışındaydım.sonra bahar temizliğine başladım..vakit bulamıyorum nete girmeye..arada sizi okuyorum mutlu oluyorum..
kızlar maşallah size hamişler..doğum yapanlar mükemmelsiniz..
özdn maşallah sana gerçekten çok şirin bi göbişin var..
mls ayy çok güzel hazırlıkların olmuş..liva çok şanslı kuzum..sağlıkla gelsin kızımız..
isteyen herkese rabbim nasip etsin..
akşam ki menü

tavuksuyuna çorba
bulgur pilavı
fırında köfte
ayran

evet gelmiyorsun hiç merak edioruz senden de artık çalışma bekliyoruz.

melis doğuma yapacak yakında hamile olmayan arkadaşlara yetişemez diye bu görevi ben alıyorum :1::1::1:

$43495942300000_400.jpg

böyle dizeceksin canım

$AK000006.JPG

keserken böyle çapraz kesiyosun yan yan çizgili çıkıyo çok basit ama yiyenler çok beğeniyo

Back