- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.481
evet gelmiyorsun hiç merak edioruz senden de artık çalışma bekliyoruz.
melis doğuma yapacak yakında hamile olmayan arkadaşlara yetişemez diye bu görevi ben alıyorum
çalışma zor be canım...dün eşimin şirketiyle pikniğe gittik herkes ne zaman bebek diye sorup durdu..sonra eşim beni yemeye başladı.
bende çocuğumu sevmek istiyorum diye..nese az bir şirinlik fln yatıştı..Rabbim istediğimizde bize de nasip eder inşallah..zamanı gelmeye başladı baksana 2 yıl 7 ay olmuş
şimdi eşim aradı eltimlerle maskoya bizim mobilyacıya gidiyolarmışşş
eltimler biraz acele evlendi eşya filan zevklerine göre alamadılar oturma grubu filan iyi çıkmadı şimdi doğumdan önce koltuk takımı almak istiyo bizim mobilyaları da beğeniyolardı oraya gideceklermiş mobilya bakmaya hep konuşuyoduk ben de diyodum bizim oraya bakın diye ama bugüne mi denk geldi son dakka eşime sinir oldum kına var zaten zor yetişcem
sana sormadan neden plan yapmış ki
planlı bile değil gelişigüzel inş.erken gelirler ama imkansız mobilya bakmayı iyi bilirim ay şuna da bakalım acaba bu ne kadar derken vakit geçiyo hele de maskoda
masko yayla gibi bir yer giren baka baka saatlerini geçirir orada ya. gider gitmez kınaya gideceğini söyle hızlı baksın sallanmasınlar boşuna geç kalma daha kurtlarını dökeceksin
landfloves neyse o zaman 3-4 gün daha sabret p.tesi gidin canım beklemek zor olur tabi ama
speedy beğenmeyle olmuyo yazıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?