- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.701
bide bende şey vardır sürekli değiştirdiğim için her parfümün ayrı bi anısı vardır kullandığım parfümün kokusunu bidaha duyunca o an o dönem aklıma gelir
bide bende şey vardır sürekli değiştirdiğim için her parfümün ayrı bi anısı vardır kullandığım parfümün kokusunu bidaha duyunca o an o dönem aklıma gelir
yaa ewet o bendede olur. Sadece kendi parfümüm değil mesela bi yumuşatıcı kokusu bile,oda parfümü kokusu filan bana hemen o günleri hatırlatır.
aayyy evet aynen benden bahsettin..
yaa ewet o bendede olur. Sadece kendi parfümüm değil mesela bi yumuşatıcı kokusu bile,oda parfümü kokusu filan bana hemen o günleri hatırlatır.
Yumuşatıcı demişken kızlar hala sürekli olarak kullandığım bir yumuşatıcım yok. Her seferinde farklı bir şey kullanıyorum. sürekli kullandığınız ve önerebileceğiniz bir marka var mı? Benim hala çok beğendim bir koku çıkmadı.
Bingonun beyazı,kırmızısı ve sarı yaldızlı kutularını kullanıyorum üçüde çok güzel canım
Aslında kırmızı gözüme çarpıyor. Teyzemde kullanıyor onu. Bir dahakine onu deneyebilirim.
Yumuşatıcı demişken kızlar hala sürekli olarak kullandığım bir yumuşatıcım yok. Her seferinde farklı bir şey kullanıyorum. sürekli kullandığınız ve önerebileceğiniz bir marka var mı? Benim hala çok beğendim bir koku çıkmadı.
bu site kafayı yedi 271. sayfada kaldım ilerlemiyo
beynini karıştırdın tabi dün sitenin kendine gelemedi
ben hala zar siparişi veremedim kartlar eşimdeydi dün yatırsın diye aldı bütün borçlarını kapatmış kullanmayalım dedi ben de isteyemedim istersem verir tabi ki ama ne alıcan diye sorarsa söylemek zorunda kalırım arkadaşıma aldırtırım belki ya da bi bahane bulup kartı isterim kocişimden
ne kadar bu zımbırtı