Eylül dostluğumuza burada devam (:

bide bende şey vardır sürekli değiştirdiğim için her parfümün ayrı bi anısı vardır kullandığım parfümün kokusunu bidaha duyunca o an o dönem aklıma gelir

bide bende şey vardır sürekli değiştirdiğim için her parfümün ayrı bi anısı vardır kullandığım parfümün kokusunu bidaha duyunca o an o dönem aklıma gelir

yaa ewet o bendede olur. Sadece kendi parfümüm değil mesela bi yumuşatıcı kokusu bile,oda parfümü kokusu filan bana hemen o günleri hatırlatır.

yaa ewet o bendede olur. Sadece kendi parfümüm değil mesela bi yumuşatıcı kokusu bile,oda parfümü kokusu filan bana hemen o günleri hatırlatır.

aayyy evet aynen benden bahsettin..

Çok hoşuma gider o durum bazenn taa ortaokulda duyduğum bi kokuyu duyarım o zamanı hatırlarım,yada birinin sürekli kullandığı bi parfümü duyarım o kişi gelir aklıma napıyo ne ediyo diye düşünür bazende arar sorarım onu duyduğum koku vesile olur..

Yumuşatıcı demişken kızlar hala sürekli olarak kullandığım bir yumuşatıcım yok. Her seferinde farklı bir şey kullanıyorum. sürekli kullandığınız ve önerebileceğiniz bir marka var mı? Benim hala çok beğendim bir koku çıkmadı.

Bingonun beyazı,kırmızısı ve sarı yaldızlı kutularını kullanıyorum üçüde çok güzel canım

Eşimi gönderirsem almaya yumoşun pembelerinden alıyo ben gidersem bimim bulut marka yumuşatıcısının yeşilini alıyorum çok beğeniyorum kokusunu

ben pembe yumoş kullanıyorum bekarlığımdan beri
şimdi extraları var ya çok kalıcı reklamdaki gibi dokundukça koku yayılıyo

Bugün işyeri çok sessiz gözlerim kapnıyo uyudum uyucam dün akşam iftardan sonra pazardan aldığım ıspanakları yıkayıp doğradım yufkaya sarıp börek yaptım gece 1e kadar da pişmesini bekledm sonra 3de bi daha kalktım bu uykusuzluk beni mahvetti yaa

Dün çıkışta markete gittim. sonra ewe gidip yarım saat filan uzandım. 6 gibi bi kalktım sahura kadar oturmadım. önce kocamın bornozlarıyla o tonlardaki havluları attım makineye sonra kendi bornoz ve havlularmı. sonra renkllileri. Cafenin fritözünü getirmişti ewe kocam ama yağ içindeydi. Onu temizlemeye çalışırken canım çıktı halada istediğim gibi olmadı. Bisürü bulaşık vardı onları yıkadım ama şimdi mutfağıma girin yine bulaşık dolu gece yediklerini yıkamıyorum kalıyo sonraki güne. Sonra yemek yaptım lavaboyu sildim. Yemekten sonra yine bulaşık yıkadım kocamla beraber sigara böreği sardık gece yemesi için. buzlupada attım biraz. Sonra bi yattımki uyumuşum hemen. Gecede sigara böreği, peynir kızartması, kahvaltılık çay filan yaptım kocacıma.

Bugünde köşe koltuğumun minderlerinin kılıflarını yıkıycam. azıcık etrafı silicem kendimi iyi hissedersem ve akşam annemlere gitmezsek tabi.

beynini karıştırdın tabi dün sitenin kendine gelemedi

ben hala zar siparişi veremedim kartlar eşimdeydi dün yatırsın diye aldı bütün borçlarını kapatmış kullanmayalım dedi ben de isteyemedim istersem verir tabi ki ama ne alıcan diye sorarsa söylemek zorunda kalırım arkadaşıma aldırtırım belki ya da bi bahane bulup kartı isterim kocişimden

Günaydın kızlarrr
Dün kocam işten erken geldi balkonumuza dolap ve masa yaptırmıştık onları getirdi, onları almaya giderken çok trafikte kalmış güneş altında kalmış mahvolmuş. Büyük ihtimal başına güneş geçmiş geldiki nerdeyse baygınlık geçiriyor, öyle çok korktumki dudakları rengi bembeyaz olmuş. Hemen yatırdım soğuk suyun alrtında havlu ıslatıp kafasına sardım kolonya ile masaj yaptım zar zor kendine geldi. Yalvarıyorum ambulans çağırayım diye yok inatçı istemiyor abartıyormuşum sonra iftara kadar dinlenince iyi oldu çok şükür...
Gecede saatimin alarmını kurmama rağmen sahura kalkamadım (( tam ezan okunurken eşim uyandırdı o 1 bardak su içip niyet etti ama ben tutmadım oruç, Allah affetsin.
Bugün ist sıcaklığı 40 ı geçecekmiş istanbullu kızlar aman dikkat edelim.
Yumuşatıcı konusu geçmiş ben bimin mor bulut yumuşatıcısı var çok güzel mkokusu mis gibi onu kullanıyorum.
Parfümümde Calvin Klein Euphoria kullanıyorum tavsiye ederim çok etkileyici...

ne kadar bu zımbırtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…