Eylül dostluğumuza burada devam (:

valla bizim mutfak bu aralar hiç müsait değil karşıdan kabak gibi görünüyoruz benim perdem düşmüştü aylar önce hatırlarsanız tembel kocam hala takmadı kornişi balkoncamında ip tül var o da içeriyi gösteriyo bizim iş yaş yani ama hediye işte kocam sevindirik olur hoşuna gider biraz oyun oynarız dedim

anam az önce müdür bşy sordu bilgisayardan göstermem gereken sayfayı aşağı indirdim ama muhasebe programından extre açınca net sasyfasını otomatik olarak karşına çıkarıyo anaam adam gördü ama saniyelik hemen yan tarafı tıkladım anlamamıştır inş.bşy sormadı normalde meraklıdır sorar
tabi dün artislik yaptım yakalayamaz diye al işte

anam az önce müdür bşy sordu bilgisayardan göstermem gereken sayfayı aşağı indirdim ama muhasebe programından extre açınca net sasyfasını otomatik olarak karşına çıkarıyo anaam adam gördü ama saniyelik hemen yan tarafı tıkladım anlamamıştır inş.bşy sormadı normalde meraklıdır sorar
tabi dün artislik yaptım yakalayamaz diye al işte

ya kızlar boschun ankastre setini kullanan var mı aranızda? fırını beni deli ediyo 180 derecede ne koyarsan koy 1buçuk saatten aşağı pişmiyo :KK47: sizin de öyle mi kızlar ya

Son düzenleme:
Dün kv. gittik,bugünde annemlere gideceğiz, yine yemek yapmıycam.. Yarın da şirketin yemeği var, şimdilik cumaya kadar yemek yapmıycam gibi görünüyor :KK9:

Günaydın herkese.
Dünümüzü silmişler he tühhh ne de eğlenceliydi halbuki:KK52:
Ben dün berbat bi gece geçirdim bi de tek başımaydım galiba vantiratörden midemi üşüttüm sürekli bi ağrı bi kaç kez istifra ettim. Geçen eşim çok telaşlanmıştı bu sefer söylemedim annem telefonlarda kaldı ılık sular nane limonlarla gece üçte ancak uyudum. Vantiratörü geri verip klima alıcaz galiba...
Yumuşatıcı ben bingonun pembesini kullanıyorum bitmek üzere bitince bimden alıcam bi de onu deniyeyim.
Parfümümde senelerdir aynıdır burberry classic arada gucci rush da kullandığım oluyo. Bu sıralar en güzel koku bile midemi bulandırıyo ama:KK31:

Bendede pirinç pilavı vardı ama gece dışarda kalmış daha yenmez o. Ve benim hiiiç yemek yapasım yoookk.
Eşimde oruçlu kıyamıyorum git bişeler ye demeye ama halim yok napcam ben:KK50:

pirinç pilavı var yanına patlıcan yemeği mi yapsam çok severim domates biber patlıcan:KK56:

bendedün patates yemği yapmıştım içine tavuk kanadıda koymuştum. pilav ve yoğurt. Ama yorgunluktan ve sıcaktan yiyemedim pek canım istemedi eşim yedi maşallah ama çok yapmışım bugünede kaldı. bugünde domates soslu spagetti ve yine domatesli biber kızartması yapayım diyodum ama kaç gündür çorba içmiyo eşim mercimek çorbası yapıp bide makarna mı yapsam zaten çok yenmiyo.

Sofişim geçmiş olsun..

Bi çorba yapsan, gerisini eşin yapsa bugünlük..

Mideyi üşütmek berbat bişey, bide hamişsin, kafanı zor kaldırırsın..

pirinç pilavı var yanına patlıcan yemeği mi yapsam çok severim domates biber patlıcan:KK56:

benim annem patlıcanları alacalı soyup önce boydan ikiye sonra onlarıda enine 3e filan böler hafif kızartır teflon tavaya koyar. üstünede sarımsaklı domatesli sos ayrı biyerde kavurup döker birazda su gezdirir üstüne. kapaını kapatıp patlıcanlar yumuşayana kadar tutar kısık ateşte. hatta biberde kızartır içine. çok nefis olur. :KK56:

X