- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
- Konu Sahibi landfloves
- #2.681
kk bişey olmuş sanki derken, cvp aldım sizden..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 6 da çıktım sonra konuşuldu mu diye bi baktım ama boyumun ölçüsünü aldım 6 buçuk gibi landfloves i aradım bilgisayardan yeni kalkmıştı demek ki devam etmişler
konu pek bi hoşunuza gitti +18 e taşınalım isterseniz ama orayı herkes okuyo rezil oluruz biliyosunuz beni tanıyolar
kk bişey olmuş sanki derken, cvp aldım sizden..
Bizim edepsizliğimiz yüzünden tüm sitenin bir günü silinmiş
özden canım eve gidince inceledin mi netten
özdencim zaten cesaret edemezlerdi parfümerinin karşısına başka bi parfümeri açmaya. oh iyi olmuş seni çok iyi anlıyorum şuan. bizde cafe açtıktan 1-2 aY sonra aynı bizim cafenin formatında biyer açıldığında çok üzülmüştük. Esnaflık böle zor işte. Kız bu arada ben sizin parfümeriniz olduğunu bilmiyodum, tamda parfümüm bitti gönderiver ordan bitane
hiç belli markaya takılmamki ben. sahi sizin varmı sürekli kullandığınız parfüm kızlar? Avonun parfümlşerinin kokusunu seviyorum ben little black dress, inredance(galiba böle yazılmıyodu ama neyse) blonde mi neydi bunlar güzel avonda. Diğer parfümlerden privacy beğenirim çok hoş bi koku.
hiç belli markaya takılmamki ben. sahi sizin varmı sürekli kullandığınız parfüm kızlar? Avonun parfümlşerinin kokusunu seviyorum ben little black dress, inredance(galiba böle yazılmıyodu ama neyse) blonde mi neydi bunlar güzel avonda. Diğer parfümlerden privacy beğenirim çok hoş bi koku.
eşim kozmetikci ama ben migrenimden dolayı parfüm kullanamıyorum
kızlar tüm sitemi silinmiş bizimkimi anlamadım ben