- 12 Mayıs 2009
- 3.934
- 51
- 40
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.661
yaa gün bitti gel de çocuk yap derman mı kalıyo uyku bastırıyoooo
yaa gün bitti gel de çocuk yap derman mı kalıyo uyku bastırıyoooo
hamile kızlar
ayaklarınız şişmeye başladı mı
benim tatilde çok şişti, mantar topuklu giyoyordum, eşim düz taban hem şık hem güzel ortapedik bi ayakkabı almış sağolsun
artık şişmiyo o kadar
kızlar acil yardın revani borcamda olur mu ?
Günaydın kızlar forumda problem mi var yoksa benim telefon mu sıkıntılı ki üç gündür aynı mesajları görüyorum cevap yazamıyorum
aaa kızlar dün yazdığımız o kadar güzel şey silinmiş ya geçmişi okuyayım diye açtım hemen merakla ama 23 ndeki sohbetler var ne saçmalık
ramazan ramazan konuştuk öyle şeyler silinir tabi
günaydın kızlar nabersiniz
günaydın
gece eşimin telinden bi bakiim dedim dünü göremedim heralde telde sorun oldu diye düşündüm sonra acaba yazdıklarımızdan dolayı mı sildiler dedim kendi kendime demek herşey silinmiş ama yazdıklarımızla alakalı değil tüh o kadar da geyik yapmıştık neyse yine yaparıkk daha zar siparişleri gelecek konu yine oralara gelir
Teknik bi arızadan dolayı dün yazılan bütün mesajlar açılan konular hepsi silinmiş. Dün hiş yaşanmamış gibi olmuş
günaydın
gece eşimin telinden bi bakiim dedim dünü göremedim heralde telde sorun oldu diye düşündüm sonra acaba yazdıklarımızdan dolayı mı sildiler dedim kendi kendime demek herşey silinmiş ama yazdıklarımızla alakalı değil tüh o kadar da geyik yapmıştık neyse yine yaparıkk daha zar siparişleri gelecek konu yine oralara gelir
valla iyi değilim gıcık oldum dünümüzü hiçe saydılar