Eylül dostluğumuza burada devam (:

Benim eşim en geç benden bir saat önce evde oluyor. İkimizde cumartesi pazar evdeyiz. Eve benden sonra gelmesini isterdim ama.

Benim henüz şişmedi ayaklar,ama karnım şişti
Şişer ayakların diyorlar ama şimdilik normal olursada ona göre ayakkabı alırız artık,belki topuktan şişmiştir canım ama yinede ayağın rahat olmalı.

Günaydın kızlar forumda problem mi var yoksa benim telefon mu sıkıntılı ki üç gündür aynı mesajları görüyorum cevap yazamıyorum

Günaydın kızlar forumda problem mi var yoksa benim telefon mu sıkıntılı ki üç gündür aynı mesajları görüyorum cevap yazamıyorum

Canım editor msj yazdı teknık bır hatadan dolayı dun gun boyu yazılan msjlar yenı uyelıkler ceza alanlar kırmızı kart gorenler hepsı sılınmıs kısacası dün hiiiç yaşanmamış

aaa kızlar dün yazdığımız o kadar güzel şey silinmiş ya geçmişi okuyayım diye açtım hemen merakla ama 23 ndeki sohbetler var ne saçmalık

günaydın
gece eşimin telinden bi bakiim dedim dünü göremedim heralde telde sorun oldu diye düşündüm sonra acaba yazdıklarımızdan dolayı mı sildiler dedim kendi kendime demek herşey silinmiş ama yazdıklarımızla alakalı değil tüh o kadar da geyik yapmıştık neyse yine yaparıkk daha zar siparişleri gelecek konu yine oralara gelir

valla dünde tAm güzel muhabbetler olmuştu dimi. 5ten sonra neler yazmıştınız ben çıktıktan sonra anlatın bakiim merak ederim ben şimdi

Teknik bi arızadan dolayı dün yazılan bütün mesajlar açılan konular hepsi silinmiş. Dün hiş yaşanmamış gibi olmuş

bu konuların üzerine silinmesi komik olmuşş

ben de 6 da çıktım sonra konuşuldu mu diye bi baktım ama boyumun ölçüsünü aldım 6 buçuk gibi landfloves i aradım bilgisayardan yeni kalkmıştı demek ki devam etmişler
konu pek bi hoşunuza gitti +18 e taşınalım isterseniz ama orayı herkes okuyo rezil oluruz biliyosunuz beni tanıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…