Eylül dostluğumuza burada devam (:

zaten +18e biz yazamayızki pro üyeler yazıyo sadece

Günaydın Hatunlar, bu gün nemdenmidir nedir bir miskinlik var üzerimde. Dün ben size dedim ramaz ramazan konuşmayalım diye o kadar Olacağı buydu. Biz konuştuk tüm sitenin bir günü silindi

günaydın kızlar ,

dün o kadar güldük ama akşamda baya üzüldük

dün iftar için eşimin işyerine gittim annem yemek yapacaktı hep beraber yiyecektik .

eşinin işyerinin çaprazında gencalların outleti var kapanmış dükkan boştu .. eşim dediki burası sanırım parfümeri olacakmış ..

o kadar moralim bozuldu ki anlatamam düşünsenize tam bizim parfümerinin karşısına başka bir parfümeri işler düşercek

tabi ben eşime moral verdim ama içten içe kendimi yiyiyorum aklıma ilk gratis geldi bizim burada bağdat caddesinde 5 sube açtılar dedim kesin kadıköyede açalım dediler

işe gelir gelmez gratisin numarasını buldum netten tam arıyordum ki eşim aradı yvesr rocher denen bitkisel bir kozmetikçi yani bizim le bir alakası yok

o kadar sevindim ki sabah sabah :118:

dünün silinmeside isabet olmuş

Son düzenleme:
özdencim zaten cesaret edemezlerdi parfümerinin karşısına başka bi parfümeri açmaya. oh iyi olmuş seni çok iyi anlıyorum şuan. bizde cafe açtıktan 1-2 aY sonra aynı bizim cafenin formatında biyer açıldığında çok üzülmüştük. Esnaflık böle zor işte. Kız bu arada ben sizin parfümeriniz olduğunu bilmiyodum, tamda parfümüm bitti gönderiver ordan bitane

gönderirirm tabi sen markasını söyle

hiç belli markaya takılmamki ben. sahi sizin varmı sürekli kullandığınız parfüm kızlar? Avonun parfümlşerinin kokusunu seviyorum ben little black dress, inredance(galiba böle yazılmıyodu ama neyse) blonde mi neydi bunlar güzel avonda. Diğer parfümlerden privacy beğenirim çok hoş bi koku.

eşim kozmetikci ama ben migrenimden dolayı parfüm kullanamıyorum

Gucci envy me kullanıyorum ben. Hafif ve hoş bir kokusu var...

bana parfüm yasak aslında burnum problemli biliyosunuz
ferah hafif kokuları severim genelde avon kullanııyorum kokuları hoş ama çok dandik yaa hemen uçuyo gidiyo

celebre- little white dress -summer white -pur blanca-aromel-rare gold....
bunları kullanıyorum sürekli hatta aklıma gelmeyen bi kaç tane daha var

çok sık değiştiririm sürekli aynısını kullanmaktan sıkılıyorum hatta şuan 3 parfümü birden kullanıyorum
lancome tresor in love,hugo boss orenge,bide body shoptan ananya diye bi koku aldım sabah ki ruh halime göre birini seçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…