Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hanzade,vafi saolun kızlar artık şu sıcaklar geçene kadar memlekete gidip yaylada yaşayasım var. Dengem bozuldu resmen.
Artık duruma göre eşim bakar başının çaresine.
Domates soslu makarna kolay ondan yaptırayım bari

Sofişcim geçmiş olsun. Şükür evdesin dinlenmeye vaktino oluyo. sabah benim karnım ağrıyodu ama mecburen geldim işe. Ben oturamıyorum seninde oluyomu ya tam göğsümün altı kaburgalarım batıyo dik durunca. illa uzanmam gerek.. Akşam içinde mercimek çorbası yap canım kolay çabucak oluyo kendi kendine pişiyo zaten başında durmana gerek yok. yanınada bi makarna yaparsın olur biter bugünlük öyle idare eder eşin.

ben de soğanı kavuruyorum biberleri iri doğruyup onları da kavuruyorum patlıcanları dediğin gibi doğrayıp koyuyorum üzerin domateslerin kabuğunu soyup doğrayıp koyuyorum 1-2 diş sarmısak isteğe göre çok az salça da olabilir iyice patlıcanlar dağılana kadar pişiriyorum biberler acılı olursa daha güzel oluyo (ben et sevdiğim için genelde etli yapıyorum ama etsiz de güzel oluyo)

Selam kızlar yorgunluk var bugün bendede yemek muhabbeti ne güzel öyle soslu patlıcanlı şeyler ne zamandır makarna yemiyorum bugün yapsam iyi olur

eşim patlıcan sevse yaparım ama sevmzki yer ama isteksizce yer. anca karnıyarık filan yapınca hoşuna gider. Bide ben patlıcanlı bişey yapmaya cesaret edemiyom acı çıkar patlıcan yemek mahvolur diye

Jelocum makarnayı kavurarak yapmayı denedinmi hiç nefiss oluyo valla.

Patlıcan demişken bilmiyorum heryerde yapılırmı ama çok lezzetli ve kolay bi tarifim var. Patlıcanları alaca soyuyosun sonra onları uzunlamasına dörde kesiyosun ama tam ayrılmıyolar. Püskül gibi düşünün. Sonrada haşlıyosun tuzlu suda iyice yumuşayacak ama erimesin. Soğuduktan sonra mısır ununa bulayıp az yağda kızartıyosun. Sarımsaklı yoğurtla şüper oluyor

Son düzenleme:
makarnayı kavurarak yapmıştım daha önce birinden öğrenmiştim ama bekardım o zaman güzel oluyo pilav gibi yapıyosun

canım benim eşimin tek beğendiği patlıcan tarifi budur bayılır ama böyle yapmıyoruz biz. Banada eşim öğretti patlıcanları öyle püskül gibi değilde tam olarak kesiyorum 7ye filan bölüyorum ben ince uzun. haşlayım mısır unuyla kızartıyorum ama yoğurt dökmüyorum üstüne. bi yemeğin yanına aperatif olarak yapıyorum kıtır kıtır. hatta bugün kendimi iyi hissedersem yapayım bari.

makarnayı kavurarak yapmıştım daha önce birinden öğrenmiştim ama bekardım o zaman güzel oluyo pilav gibi yapıyosun

ewet birazda tereyağ yada margarin koyuyosun kavururken. ben bide domatesli yapıyorum makarnalar kavrulduktan sonra rendelenmiş domates baharat filan koyup biraz da öyle kavurup göz kararı suyunu koyuyorum çok nefis oluyo.

yemekten anlamadığım için konuşmuyorum kızlar ... aman söyleyim de şimdiden

Saol canım valla iyiki evdeyim çalışıyo olsaydım sizin gibi napardım hiç bilmiyorum çünkü aşırı derecede halsizim. Ben sürekli oturur halde olunca karnımın ağrısı artıyo daha kaburga batması safhasına gelmedim herhalde
Yemek işini öyle yapıcam galiba bi çorba yanına makarna salatada yapar tamamdır

ewet birazda tereyağ yada margarin koyuyosun kavururken. ben bide domatesli yapıyorum makarnalar kavrulduktan sonra rendelenmiş domates baharat filan koyup biraz da öyle kavurup göz kararı suyunu koyuyorum çok nefis oluyo.

Pingu suyunu nasıl ayarlıyosun peki üzerini biraz geçinceye kadar mı koyuyosun

ayy kızlar akşam ki menüm değişti ne yapayım fikir verin burada fırında patlıcan oturtma yapmış kadın bol kuşbaşılı çok güzeldi şehriyeli bulgur pilavı ve cacık vardı yedim şimdi akşam yine patlıcan olmasın

landfloves bugün gelmedi dün akşam kliması takıldı heralde serin serin yatıyo keyif yapıyo

ewde olup yatmak ne keyiflidir şimdi dimi hanzade. Çok şükür çalışıyorum iyiki ama bikaç gün ewde olup yatmak istiyorum ..

ewde olup yatmak ne keyiflidir şimdi dimi hanzade. Çok şükür çalışıyorum iyiki ama bikaç gün ewde olup yatmak istiyorum ..
aynen her sabah yataktan kalkarken isyan ediyorum kocamı da üzüyorum bir gün kurtarıcam seni merak etme diyor ama o bir gün çocuk olduktan sonra bi anlamı kalmıyo ki o zaman da onunla ev işleriylle yorulcam evin tadını çıkaramıcam

off negüzel olurduu evde şimdi klimanın altında uzanıp tv bakmak.başım ağrıyo bugün kızlar akşamı zor etcez sanırım

ewet canım üzerini geçecek kadar sıcak su koyuyorum. suyunu çekince pişmemişse birazcık daha ekliyorum.

anladım canım bigün deneyim bakim merak ettim tadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…