- 15 Kasım 2007
- 2.258
- 4
- 39
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.741
Patlıcan demişken bilmiyorum heryerde yapılırmı ama çok lezzetli ve kolay bi tarifim var. Patlıcanları alaca soyuyosun sonra onları uzunlamasına dörde kesiyosun ama tam ayrılmıyolar. Püskül gibi düşünün. Sonrada haşlıyosun tuzlu suda iyice yumuşayacak ama erimesin. Soğuduktan sonra mısır ununa bulayıp az yağda kızartıyosun. Sarımsaklı yoğurtla şüper oluyor
makarnayı kavurarak yapmıştım daha önce birinden öğrenmiştim ama bekardım o zaman güzel oluyo pilav gibi yapıyosun
Sofişcim geçmiş olsun. Şükür evdesin dinlenmeye vaktino oluyo. sabah benim karnım ağrıyodu ama mecburen geldim işe. Ben oturamıyorum seninde oluyomu ya tam göğsümün altı kaburgalarım batıyo dik durunca. illa uzanmam gerek.. Akşam içinde mercimek çorbası yap canım kolay çabucak oluyo kendi kendine pişiyo zaten başında durmana gerek yok. yanınada bi makarna yaparsın olur biter bugünlük öyle idare eder eşin.
ewet birazda tereyağ yada margarin koyuyosun kavururken. ben bide domatesli yapıyorum makarnalar kavrulduktan sonra rendelenmiş domates baharat filan koyup biraz da öyle kavurup göz kararı suyunu koyuyorum çok nefis oluyo.
Pingu suyunu nasıl ayarlıyosun peki üzerini biraz geçinceye kadar mı koyuyosun
aynen her sabah yataktan kalkarken isyan ediyorum kocamı da üzüyorum bir gün kurtarıcam seni merak etme diyor ama o bir gün çocuk olduktan sonra bi anlamı kalmıyo ki o zaman da onunla ev işleriylle yorulcam evin tadını çıkaramıcamewde olup yatmak ne keyiflidir şimdi dimi hanzade. Çok şükür çalışıyorum iyiki ama bikaç gün ewde olup yatmak istiyorum ..
off negüzel olurduu evde şimdi klimanın altında uzanıp tv bakmak.başım ağrıyo bugün kızlar akşamı zor etcez sanırımewde olup yatmak ne keyiflidir şimdi dimi hanzade. Çok şükür çalışıyorum iyiki ama bikaç gün ewde olup yatmak istiyorum ..
ewet canım üzerini geçecek kadar sıcak su koyuyorum. suyunu çekince pişmemişse birazcık daha ekliyorum.