Eylül dostluğumuza burada devam (:

pingucum aldıkların çok şeker canım

daphnecim o ne yaa mahrumiyet bölgesi mi

selam kızlar görüşmeyeli umarım iyisinizdir. Geçmiş o kadar uzun ki okumam imkansız sanırım. tatile gittik geldik 1 hafta oldu sersem gibiyim oruçta fena etkiledi beni hiç keyfim yok.

selam kızlar görüşmeyeli umarım iyisinizdir. Geçmiş o kadar uzun ki okumam imkansız sanırım. tatile gittik geldik 1 hafta oldu sersem gibiyim oruçta fena etkiledi beni hiç keyfim yok.

hoşgeldin canm tatile gidiş muhteşem de dönüş çok zor oluo biz de eylül de gitcez daha çok var

sağlıkla doğsunlarda farketmez.
benim arkadaşıma da önce erkek dediler sonra o kordon dediler 3*4 dr gezdi erkek olduğu kesinleşti. 5,5 aylık hemde öyle küçük falan da değil.

Aynen sağlık ilk başta geliyor,hadi ya net görmeleri gerekirken kordonmu demişler çok garip olur insan 5,5 aydada nasıl karıştırmışlar
Biz problemden dolayı profa gidince gösterdi bize bu pipi diye

Oğlum olucak pipi çıkarmı dedik çıktı işte şaşırdık bizde ama sağlığı daha önemli olduğu için şu sıralar,inşallah doğduklarınıda görelim

Ara ara olabilir böyle aynen dediğin gibi gaz sancısına benzer ilk zamanlar olmuştu benimde olurmuş,neyseki geçmiş inşallah sıksık olmaz rahat geçer hamileliğin,
Pipi gördük artıkın,inşallah sofişim sağlıklıdır,Allah gönlünüze göre versin canımm

merhaba kızlaaar nasılsınız ?

biz haftasonu kayınvalidemlerin yayla evlerine gittik.sıcaklar durulacak gibi değil.haftasonum çok güzel geçti.evin bahçesinde bütün meyve ağaçları var.4 kavonoz vişne kompostosu ve 3litre vişne suyu konsantresi yaptım bi sürü ağacından meyveler topladık.çok iyi geldi.

jelom şehzaden geliyormuş sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inş yuvanıza güzel sonuçlar alacaksın ve hep beraber bir oh çekeceğiz bütün topik:)

pingum aldığın ciciler çok harika sağlıkla giysin inş BATU bey

sofişim çok geçmiş olsun inş bi daha yaşamazsın böyle bi ağrı

siyahdenizcim hoşgeldin canım

hanzadem ya biz sana en hamarat ev hanımı madalyası takalım maşallah nasıl yetişip nasıl dayanıyorsun

sniperelit annenler gitmiş allah tekrar kavuştursun canım

eveeeet iftar menulerimiz nedir hatunlarr?

Son düzenleme:

saol tatlım iftara bende düşünüyorum ne yapsam die biber dolmam var biraz yanına fasülye mi pişirsem acaba ya da bamya bide şehriye çorbası yapiim diorum bakalım

kızlar kuru kayısı yada kuru üzümden komposto yaptınız mı hiç nasıl yapılıo acaba susuzluğa ii geliomuş eşimin işyerinde konuşmuşlar:)

Siyahdeniz hoşgeldinn...

Jelo senin oğlan şimdiden çok oyuncu bence... Tam bi oğlan çocuğu... Önce suyu içip sonra gaz çıkarıyo herhalde hehe Suyun içinde lıkır lıkır oyun oynuyormuş ya çok güldüm yaw Maşallah Allah nazarlardan saklasın...

Dün taze fasulye pilav ve buz gibi ayran vardı ayranı bol yaptım eşimin susuzluğuna iyi gelir diye. Bugün domates soslu biber kızartıp mercimek çorbası yapıcaktım ama az önce babam aradı köye anannemlere iftara gidicekmişiz. İyi oldu yırttım yemekten Gecede eşim hazır pizzalardan almış onları ısıttım fırında. Ya akşam erken uyumama rağmen gece uykum bölününce uykumu alamıyorum.Yatınca uyuyamıyorum hemen çünkü nedense,, sabah ezanı okunuyo ben daha hala uyanığım 1 saattten fazla kaybım oluyo.

Dün annemler geldi iftara patlıcan oturtma yapmış getirmiş bende sarma sarmıştım hep birlkte yedik buakşama da patlıcan kaldı biraz da pilavım var yanına cacık yeter de artar bile

kızlar kuru kayısı yada kuru üzümden komposto yaptınız mı hiç nasıl yapılıo acaba susuzluğa ii geliomuş eşimin işyerinde konuşmuşlar:)

yapmadım ama ben de yapmak istiyorum mantık diğerleriyle aynıdır heralde suya koyup kaynatırsın kaynamaya başlayınca arzuna göre şeker ilave edip az daha kaynatırsın
erik de güzel oluyo ben çok severim

Son düzenleme:
bende cumartesi pazardan vişne alıp vişne suyu yaptım güzel olmuş ilkkez yaptım hoşuma gitti bide yaprak almıştım hepsini kaynatıp buzluğa attım çıkarır çıkarır yaparım artıkınn

ben geldim kızlar geçmişi anca okuyabildim

jelocuum hadi hayırlı olsun pipi görünmüş sonunda Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herşey çok güzel olucak
pingucum aldıkların gerçekten çok tatllı yirim yirim benim bile gözüm kayıyor öyle şeylere.
tatilden dönen arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz, tüm arkadaşların tatilleri maşallah güzel geçmiş
hanzade ztn en hamarat eylül gelini ilan edildi baksanıza şuna ya:81:

başkaa yine unuttum ne yazcağımı kafam yerinde değilki bu ramazan beni fena çarptı gecem gündüzüm belli değil, keyifsizimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…