- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.561
Çok sıkıldım bu gün pek iş yok. Suyumuz yok, elektrik bir ara gidip geldi. Santralimiz bozuldu. Üst üste aksilikler geldi. Bakalım daha neler bekliyor bizi :)
selam kızlar görüşmeyeli umarım iyisinizdir. Geçmiş o kadar uzun ki okumam imkansız sanırım. tatile gittik geldik 1 hafta oldu sersem gibiyimoruçta fena etkiledi beni hiç keyfim yok.
sağlıkla doğsunlarda farketmez.
benim arkadaşıma da önce erkek dediler sonra o kordon dediler 3*4 dr gezdi erkek olduğu kesinleşti. 5,5 aylık hemde öyle küçük falan da değil.
selam kızlar görüşmeyeli umarım iyisinizdir. Geçmiş o kadar uzun ki okumam imkansız sanırım. tatile gittik geldik 1 hafta oldu sersem gibiyimoruçta fena etkiledi beni hiç keyfim yok.
hoşgeldin canım tatil nasıldı??
Selamm...
Jeloo oğlun mu olacak şimdiPipi çıkar mı pipi dediniz işte çıkmış pipi Hayırlısıyla sağlıkla gelsin canımmm...
Pinguu ne güzel şeyler onlar canımmm... Güle güle eskitsin inşallah...
merhaba kızlarr
kötü bi gece geçirdim ben ya eşim gececiydi evde tektim ve karnımda acaip bi ağrı sanki gaz sancısı gibi beni bayağı bi uğraştırdı. korktum hiç uyuyamadım eşimde bayağı korktu hep teldeydik öylece uyumuşum:) sabah da doktorumu aradım ağrı kasıntı gibi değilse çok normal dedi. gerçi şimdi geçti.
jelocum; demek pipiyi gördünüz artık kesinçok sevindim bebişinde eminim çok sağlıklıdır hayırlı haberleri alın bi an önce. bizde eşimle hep erkek diye düşünüyoruz nedense. gerçi farketmez ama babamın bi kız torunu var şimdi erkek olsun istiyorum. sağlıklı olsunda hiçç farketmezzz.
pingum; limangodan aldıklarını bende geçen gördüm çok tatlı hele o kırmızı askılı olana bayıldım cinsiyeti belli olsa bende almayı düşündümde vazgeçtim.
ahsen ve vafi hoşgeldiniz kızlar. benimde tatile ihtiyacım var ama memleket haricinde bi yere gitmem gerekde eşim izinlerini tüketti
merhaba kızlaaar nasılsınız ?
biz haftasonu kayınvalidemlerin yayla evlerine gittik.sıcaklar durulacak gibi değil.haftasonum çok güzel geçti.evin bahçesinde bütün meyve ağaçları var.4 kavonoz vişne kompostosu ve 3litre vişne suyu konsantresi yaptım bi sürü ağacından meyveler topladık.çok iyi geldi.
jelom şehzaden geliyormuş sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inş yuvanıza güzel sonuçlar alacaksın ve hep beraber bir oh çekeceğiz bütün topik:)
pingum aldığın ciciler çok harika sağlıkla giysin inş BATU bey
sofişim çok geçmiş olsun inş bi daha yaşamazsın böyle bi ağrı
siyahdenizcim hoşgeldin canım
hanzadem ya biz sana en hamarat ev hanımı madalyası takalım maşallah nasıl yetişip nasıl dayanıyorsun
sniperelit annenler gitmiş allah tekrar kavuştursun canım
eveeeet iftar menulerimiz nedir hatunlarr?
kızlar kuru kayısı yada kuru üzümden komposto yaptınız mı hiç nasıl yapılıo acaba susuzluğa ii geliomuş eşimin işyerinde konuşmuşlar:)