Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhaba kızlaaar nasılsınız ?

biz haftasonu kayınvalidemlerin yayla evlerine gittik.sıcaklar durulacak gibi değil.haftasonum çok güzel geçti.evin bahçesinde bütün meyve ağaçları var.4 kavonoz vişne kompostosu ve 3litre vişne suyu konsantresi yaptım bi sürü ağacından meyveler topladık.çok iyi geldi.

jelom şehzaden geliyormuş sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inş yuvanıza güzel sonuçlar alacaksın ve hep beraber bir oh çekeceğiz bütün topik:)

pingum aldığın ciciler çok harika sağlıkla giysin inş BATU bey

sofişim çok geçmiş olsun inş bi daha yaşamazsın böyle bi ağrı

siyahdenizcim hoşgeldin canım

hanzadem ya biz sana en hamarat ev hanımı madalyası takalım maşallah nasıl yetişip nasıl dayanıyorsun

sniperelit annenler gitmiş allah tekrar kavuştursun canım

eveeeet iftar menulerimiz nedir hatunlarr?

Oh çok güzel olmuş sizin için ne güzel doğal meyve toplamışsınız çok hoş bizim buralarda böyle imkanlar yok kıymetini bil:KK34:
Evet şehzade geliyor yarın inşallah ön sonucumuz temiz çıkarda biraz rahatlarız topiğide rahatlatırım:KK1:İnşallah bu mubarek ayda Rabbim yüzümüzü güldürür.

Siyahdeniz hoşgeldinn...

Jelo senin oğlan şimdiden çok oyuncu bence... Tam bi oğlan çocuğu... Önce suyu içip sonra gaz çıkarıyo herhalde hehe :KK9: Suyun içinde lıkır lıkır oyun oynuyormuş ya çok güldüm yaw :KK9::nazar: Maşallah Allah nazarlardan saklasın...

Evet oyuncu teyzesi bilmiyorum artık ama içerde bişeyler yapıyor kendi çapında:KK9:
Eşimde dinleyince hep gülüyor çok hoşuna gidiyor amin canım :KK34:

ben geldim kızlar geçmişi anca okuyabildim

jelocuum hadi hayırlı olsun pipi görünmüş sonunda Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herşey çok güzel olucak:KK76:
pingucum aldıkların gerçekten çok tatllı yirim yirim benim bile gözüm kayıyor öyle şeylere.
tatilden dönen arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz, tüm arkadaşların tatilleri maşallah güzel geçmiş
hanzade ztn en hamarat eylül gelini ilan edildi baksanıza şuna ya:81:

başkaa yine unuttum ne yazcağımı kafam yerinde değilki bu ramazan beni fena çarptı gecem gündüzüm belli değil, keyifsizimm

Saol canım benim aynen sağlıkla kucağıma alıyımda gerisi boş inanki gözümdede oğlumun sağlığı dışında bişey yok
Bu sene ramazan fena çok uzun saatler birde sıcak çok fazla Allah bütün tutanlara sabır versin:KK34:

miracle ooh ne güzel ramazanda serin serin içersiniz kompostolarınızı. Benimde eşim üzüm almış ama güzel değil beğenmedim. Onları kaynatsam hoşafı olurmu sizce? Az bişey ama 1-2 bardak çıksa yeter ziyan olucana

pöff kızlar kaç gündür düşünüyorum kayınvalidemlerdeyim ya ben iyi güzel yemek vs yapılıyor yiyoruz içiyoruz iftar vaktide ben evimi özledim gibi, böyle yapamıyorum sanki düzenim gitti hiç bir sorun yok ama rahat edemedim açıkçası, eşime söylüyorum açlıktan öyle düşünüyorsun olumsuz düşünüyorsun diyor evede gitmeye karşı değil ama şimdide kalıcaz dedik ilk bir kaç günde gitsekte olmaz, mecbur biraz daha burdayız ama ben çok bunalıyorum nedense,sanırım iftardan sonra insan kendine geliyor ya o sürede ısıtlı akşamın bir saati oluyor hiçbirşey yapamıyoruz onada daraldım olabilir.:KK31:

pöff kızlar kaç gündür düşünüyorum kayınvalidemlerdeyim ya ben iyi güzel yemek vs yapılıyor yiyoruz içiyoruz iftar vaktide ben evimi özledim gibi, böyle yapamıyorum sanki düzenim gitti hiç bir sorun yok ama rahat edemedim açıkçası, eşime söylüyorum açlıktan öyle düşünüyorsun olumsuz düşünüyorsun diyor evede gitmeye karşı değil ama şimdide kalıcaz dedik ilk bir kaç günde gitsekte olmaz, mecbur biraz daha burdayız ama ben çok bunalıyorum nedense,sanırım iftardan sonra insan kendine geliyor ya o sürede ısıtlı akşamın bir saati oluyor hiçbirşey yapamıyoruz onada daraldım olabilir.:KK31:

canım neden orda kalıyosunuz bi sebebi var mı ben de olsam sıkılırım 1 gece bile kalmadım biraz durunca hemen evime geçmek istiyorum bence haklısın şahsen ben rahat edemem kocama bile yakın davranamam çekinirim yani...insan evinde ayrı bi huzurlu oluyo daha rahat ediyo bence

biz akşam işten geçte çıkıp eve gidip yemek yapmak zorunda kalsakta eve gidiyoruz ailelere gitmek elbet çok güzel hazır yemek hazır sofra ama ben herzaman kalamam bu kendii annemlerde olsa öyle insan evini arıyo evinin rahatlığı hiç bi yerde yok.bide sen bütün gün evde olan birisin kendi evinin rahatlığını gündüz bile ararsın.1-2 günden fazla yatılı misafir olmaktan pek hoşlanmayan biriyim sanırım bekarkende öyleydim şimdi de.Hoşş zaten şuana kadar hiç yatıya da kalmadık birlikte akşam bi vakte kadar oturup evimize geçiyoruz.evimi seviyorum evimde rahtımmmmmmmm :KK16:

Son düzenleme:
Aynen sağlık ilk başta geliyor,hadi ya net görmeleri gerekirken kordonmu demişler çok garip olur insan 5,5 aydada nasıl karıştırmışlar
Biz problemden dolayı profa gidince gösterdi bize bu pipi diye :KK1:

evet canım kocaman bebek kordon dediler herkes çok şaşırdı.
2 li test için gittiğinde kesin erkek demiş dedim en fazla 4 ay daha saklar sonra kucağımızda :KK76:

Aynen sağlık ilk başta geliyor,hadi ya net görmeleri gerekirken kordonmu demişler çok garip olur insan 5,5 aydada nasıl karıştırmışlar

2 li test için gittiğinde kesin erkek demiş dedim en fazla 4 ay daha saklar sonra kucağımızda :KK76:

miracle ooh ne güzel ramazanda serin serin içersiniz kompostolarınızı. Benimde eşim üzüm almış ama güzel değil beğenmedim. Onları kaynatsam hoşafı olurmu sizce? Az bişey ama 1-2 bardak çıksa yeter ziyan olucana

bakalım tadı nasıl oldu daha bakmadık tadına inş güzel olmuştur.dene bakalım pingum belki güzel olur hoşaf

Oh çok güzel olmuş sizin için ne güzel doğal meyve toplamışsınız çok hoş bizim buralarda böyle imkanlar yok kıymetini bil:KK34:
Evet şehzade geliyor yarın inşallah ön sonucumuz temiz çıkarda biraz rahatlarız topiğide rahatlatırım:KK1:İnşallah bu mubarek ayda Rabbim yüzümüzü güldürür.

valla yakın olsak bütün meyvelerden önce hamişlere sonra diğer kızlar getirirdim.inş güzel haberlerle geleceksin canım aman ha bizi ihmal etme hemencik haber ver bize

canım benim bende 1 gün 2 gece kayınvalidemlerde kaldım ama şu yaşadıklarının aynısını yaşadım aynen dediğin gibi herşey güzel herhangi bi sıkıntı yok ama insan rahat edemiyor.kendi evinde olmak kendi mutfağında yemek yapmak ve kendi yatağında uyumak istiyor.bence kalplerini kırmadan bi süre de evinizde kalın sonra gerekirse tekrar gidersiniz canım

canım neden orda kalıyosunuz bi sebebi var mı ben de olsam sıkılırım 1 gece bile kalmadım biraz durunca hemen evime geçmek istiyorum bence haklısın şahsen ben rahat edemem kocama bile yakın davranamam çekinirim yani...insan evinde ayrı bi huzurlu oluyo daha rahat ediyo bence

açıkçası ben oruç tutmaya pek alışkın biri değilim kaldıki iftar sofrası,sahuru hazırlamak bana çok zor gelir diye düşünerek geldim, hani rahatlık konusunda bir sıkıntım yok onlar aşşağıda biz yukarda iç içe değiliz Allah razı olsun bir şeyede elimi sürmüyorum ama bilmiyorum bir sebepte yok daraldım ben evdede olsam belki daha kötü olucam bilemedim sanırım eşiminde dediği gibi alışkın değilim ya zorluyor beni aç aç hemen sıkıntı yapıyorum herşeye, birde ben kabul ettim gelmeyi yoksa onlara istnblda kalmıcaklardı biraz benim yüzümden burdalar :26: en iyisi biraz durup sonra eve geçmek gibi:44:

açıkçası ben oruç tutmaya pek alışkın biri değilim kaldıki iftar sofrası,sahuru hazırlamak bana çok zor gelir diye düşünerek geldim, hani rahatlık konusunda bir sıkıntım yok onlar aşşağıda biz yukarda iç içe değiliz Allah razı olsun bir şeyede elimi sürmüyorum ama bilmiyorum bir sebepte yok daraldım ben evdede olsam belki daha kötü olucam bilemedim sanırım eşiminde dediği gibi alışkın değilim ya zorluyor beni aç aç hemen sıkıntı yapıyorum herşeye, birde ben kabul ettim gelmeyi yoksa onlara istnblda kalmıcaklardı biraz benim yüzümden burdalar :26: en iyisi biraz durup sonra eve geçmek gibi:44:

yemekle uzaktan yakından alakam yok ben bile üstesinden geliyorum sende gelirsin melis cim .. sahurda tost yap yeter iftarda allah ne verdiyse

uff kızlar okuya okuya bitiremedim ya gözlerim şey oldu :KK70:

dr bizim de pipişimizi gördü ama kordo gölgesi olabilir dedi, emin değiliz yani
haftaya öğrenicez inşaAllah

Kızlar oğluşum birkaç gündür içinde yüzdüğü sıvıyı yutuyor birde guluk guluk sesler çıkarıyor haftasonu herkesin kulağı göbeğimdeydi özellikle babası çok hoşuna gidiyor çıkardığı bu ses ultrasondada gördük bu hareketi yaparken kabarcık çıkarıyordu:KK1:

ya bu sesleri nasıl duyuyosunuz karından?
duploor cihazı mı aldın?
benim eşim sürekli karnıma dayıyo kulağını bişey duyamıyo garibim:)

hey Allahım ya ben bu üstümdeki kadınla yakında saç başa girecez galiba... hergünn camın önünde envai çeşit şeyler buluyorum. geçen eşim şırınga bulmuş düşün yani.. bugünde camı açıyım dedim şeftali çekirdeği ve zeytin çekirdekleri vardı. şimdi bizim en alttta oto galeri var onun üzerinde balkon gibi bi yer var ekmekleri felan oraya atıyolar ki kuşlar yesin ama ne ekmeği ne ararsan orda çöplük resmen. benim altımdaki iki kat boş. geçen komşular bize geldiğinde söylemiştim ama üstteki kadın gelmemişti kocası başkasına yollamıyomuş...önceden camının önünü yıkıyordu benim camları batırıyodu şikayet ettim muhattap olmayayım diye neyseki o işi bıraktı. her camdan sofra bezi silkiyo. az önce baktım yine sofra bezi silkiyo içinden ceviz kabukları pat pat camıma vurunca fırladım açtım camı üste doğru bağırdım böyle şeymi olur ayıp artık altta insan oturuyo ben senin artıklarını temizlemek zorundamıyım dedim o da kafasını çıkamadan dinledi dinledi patt diye kapadı camı. ya sabır ya sabır!!

yemekle uzaktan yakından alakam yok ben bile üstesinden geliyorum sende gelirsin melis cim .. sahurda tost yap yeter iftarda allah ne verdiyse

bakıcaz artık bir çaresine, hiç yemek yapamıyor değiliz elbet rahat olur diye düşündüm fazlasıylada rahatımda işte kısacası biraz oruç durumu bana zor geldi gibi bahane arıyorum sanırım Allahım sen günah yazma:KK1:

hey Allahım ya ben bu üstümdeki kadınla yakında saç başa girecez galiba... hergünn camın önünde envai çeşit şeyler buluyorum. geçen eşim şırınga bulmuş düşün yani.. bugünde camı açıyım dedim şeftali çekirdeği ve zeytin çekirdekleri vardı. şimdi bizim en alttta oto galeri var onun üzerinde balkon gibi bi yer var ekmekleri felan oraya atıyolar ki kuşlar yesin ama ne ekmeği ne ararsan orda çöplük resmen. benim altımdaki iki kat boş. geçen komşular bize geldiğinde söylemiştim ama üstteki kadın gelmemişti kocası başkasına yollamıyomuş...önceden camının önünü yıkıyordu benim camları batırıyodu şikayet ettim muhattap olmayayım diye neyseki o işi bıraktı. her camdan sofra bezi silkiyo. az önce baktım yine sofra bezi silkiyo içinden ceviz kabukları pat pat camıma vurunca fırladım açtım camı üste doğru bağırdım böyle şeymi olur ayıp artık altta insan oturuyo ben senin artıklarını temizlemek zorundamıyım dedim o da kafasını çıkamadan dinledi dinledi patt diye kapadı camı. ya sabır ya sabır!!

Terbiyesiz şey. Sinir oluyorum böyle insanlara. Geçende benim camımın önüne yine sigara izmariti atmış biri. Yaz diye camlar açık perdeler uçuşuyor. Evi yakacaklar bir gün.

ne ayıp ama bu komsunun yaptığı hiç olur mu camdan onları silkelemek ben hep çöp kovama silkeliyorum . uyarmışlar birde kadını aynı tas aynı hamam baksana

bakıcaz artık bir çaresine, hiç yemek yapamıyor değiliz elbet rahat olur diye düşündüm fazlasıylada rahatımda işte kısacası biraz oruç durumu bana zor geldi gibi bahane arıyorum sanırım Allahım sen günah yazma:KK1:

heee o zaman farklı ama yinede akşam uzanıp tv izlemiyorsun tabi :KK8:

heee o zaman farklı ama yinede akşam uzanıp tv izlemiyorsun tabi :KK8:

yok canım izliyoruz var tw odamızda:KK1: gece kuşu oldum bu aralar eşimle dandirik face açtık poker öğreniyorum çok mühim işler peşindeyim ama yetmiyor:KK1: töbe töbe ramazan ayında poker ama bizimki sakızına hesabı:KK9:

X