- 27 Ağustos 2007
- 2.605
- 1
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.521
jelooo erkekmiymiş
eski doktor cinsiyetini bile tutturamamış baksana
sağlıkla kucağına al bebeğini bu konularla ilgili bir bilgim yok ama .. tıp ilerledikçe insanın kafası daha çok karışıyor
Valla canım sokuyolar işte geçen defa eşim ıkamıştı bu sefer ona söylemeden yıkadım ben görünce kızdı o da niye yıkadın diye aman zaten incelemdim ya maksat yıkanmış görüntüsü olsun.
Jelocumm oğlun olucak demek senindeİşallah çook sağlıklı olucak bebeğin canım yarın güzel haberler alıcaksın. Babada sevinmiş istediği olmuş Bende çarşamba günü gidicem doktoruma cinsiyeti kesin söyler artık. Bugün hastanedekine gidicem ama
oranın ultrasonu iyi değil göremez cinsiyeti.
canım benm allhın izniyle çok sağlıklı bi bebiş olacak oğluşun aldığınız oyuncaklarıyla oynucak güle oynaya büyütüceksiniz yavrunuzu
penguen erkek bebeklerin arasına bir kız senin ki olur belki
cinsiyeti kız olan yok sanırım belli olanlardan
benimkinede %70 erkek dedi canım. Bizim dönem erkek bebek dönemi heraldeValla biz erkeğe alıştırdık kendimizi isim bile düşündük Batu koyucaz erkek olursa. İşallah Rabbim sağlıklı evlat versin de gerisi hiç öenemli değil.
Ben cuma günü limangodan kıyafet bile aldım oğluşuma çok beğendim dayanamadım. ekliyim sizede fotosunu
bu dönem erkek dönemi heralde kimden duysam erkek diyo
Eki Görüntüle 470249
benim oğlum kızlar şimdilik internetten indirdim.. yakında olur inşallah bak bak doyama
Eki Görüntüle 470263
Eki Görüntüle 470262
birini 6-9 aylık diğeri 9-12 aylık için. Büyükler yani ama dayanamadım çok beğendim
Eğer kız olursada ona göre kombin yaparım artık saç bantlarıyla filan onada giydiririm
Eki Görüntüle 470263
Eki Görüntüle 470262
birini 6-9 aylık diğeri 9-12 aylık için. Büyükler yani ama dayanamadım çok beğendim
Eğer kız olursada ona göre kombin yaparım artık saç bantlarıyla filan onada giydiririm
ozdn bu çocuk sana benziyo gerçekten gözler dudaklar falanbi tek sarışınlık babaya mı çekmiş yoksa :)
özdencim o ne yakışıklı bi erkekmiş maşallah. Allah sanada nasip etsin.
Bu da benim masaüstü resmim hergün bu şeker karşılıyo beniAma bizden böle bi maviş çıkmaz heralde
Eki Görüntüle 470268
alın bakalım bebeklerinize ... ayy nasıl olacaklar acaba kime benzeyecek merak ediyormusunuz ben bile merak ediyorum