- 27 Ağustos 2007
- 2.605
- 1
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.581
merhaba kızlaaar nasılsınız ?
biz haftasonu kayınvalidemlerin yayla evlerine gittik.sıcaklar durulacak gibi değil.haftasonum çok güzel geçti.evin bahçesinde bütün meyve ağaçları var.4 kavonoz vişne kompostosu ve 3litre vişne suyu konsantresi yaptım bi sürü ağacından meyveler topladık.çok iyi geldi.
jelom şehzaden geliyormuş sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inş yuvanıza güzel sonuçlar alacaksın ve hep beraber bir oh çekeceğiz bütün topik:)
pingum aldığın ciciler çok harika sağlıkla giysin inş BATU bey
sofişim çok geçmiş olsun inş bi daha yaşamazsın böyle bi ağrı
siyahdenizcim hoşgeldin canım
hanzadem ya biz sana en hamarat ev hanımı madalyası takalım maşallah nasıl yetişip nasıl dayanıyorsun
sniperelit annenler gitmiş allah tekrar kavuştursun canım
eveeeet iftar menulerimiz nedir hatunlarr?
Siyahdeniz hoşgeldinn...
Jelo senin oğlan şimdiden çok oyuncu bence... Tam bi oğlan çocuğu... Önce suyu içip sonra gaz çıkarıyo herhalde heheSuyun içinde lıkır lıkır oyun oynuyormuş ya çok güldüm yaw Maşallah Allah nazarlardan saklasın...
ben geldim kızlar geçmişi anca okuyabildim
jelocuum hadi hayırlı olsun pipi görünmüş sonunda Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herşey çok güzel olucak
pingucum aldıkların gerçekten çok tatllı yirim yirim benim bile gözüm kayıyor öyle şeylere.
tatilden dönen arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz, tüm arkadaşların tatilleri maşallah güzel geçmiş
hanzade ztn en hamarat eylül gelini ilan edildi baksanıza şuna ya:81:
başkaa yine unuttum ne yazcağımı kafam yerinde değilki bu ramazan beni fena çarptı gecem gündüzüm belli değil, keyifsizimm
pöff kızlar kaç gündür düşünüyorum kayınvalidemlerdeyim ya ben iyi güzel yemek vs yapılıyor yiyoruz içiyoruz iftar vaktide ben evimi özledim gibi, böyle yapamıyorum sanki düzenim gitti hiç bir sorun yok ama rahat edemedim açıkçası, eşime söylüyorum açlıktan öyle düşünüyorsun olumsuz düşünüyorsun diyor evede gitmeye karşı değil ama şimdide kalıcaz dedik ilk bir kaç günde gitsekte olmaz, mecbur biraz daha burdayız ama ben çok bunalıyorum nedense,sanırım iftardan sonra insan kendine geliyor ya o sürede ısıtlı akşamın bir saati oluyor hiçbirşey yapamıyoruz onada daraldım olabilir.
pöff kızlar kaç gündür düşünüyorum kayınvalidemlerdeyim ya ben iyi güzel yemek vs yapılıyor yiyoruz içiyoruz iftar vaktide ben evimi özledim gibi, böyle yapamıyorum sanki düzenim gitti hiç bir sorun yok ama rahat edemedim açıkçası, eşime söylüyorum açlıktan öyle düşünüyorsun olumsuz düşünüyorsun diyor evede gitmeye karşı değil ama şimdide kalıcaz dedik ilk bir kaç günde gitsekte olmaz, mecbur biraz daha burdayız ama ben çok bunalıyorum nedense,sanırım iftardan sonra insan kendine geliyor ya o sürede ısıtlı akşamın bir saati oluyor hiçbirşey yapamıyoruz onada daraldım olabilir.
Aynen sağlık ilk başta geliyor,hadi ya net görmeleri gerekirken kordonmu demişler çok garip olur insan 5,5 aydada nasıl karıştırmışlar
Biz problemden dolayı profa gidince gösterdi bize bu pipi diye
Aynen sağlık ilk başta geliyor,hadi ya net görmeleri gerekirken kordonmu demişler çok garip olur insan 5,5 aydada nasıl karıştırmışlar
miracle ooh ne güzel ramazanda serin serin içersiniz kompostolarınızı. Benimde eşim üzüm almış ama güzel değil beğenmedim. Onları kaynatsam hoşafı olurmu sizce? Az bişey ama 1-2 bardak çıksa yeter ziyan olucana
Oh çok güzel olmuş sizin için ne güzel doğal meyve toplamışsınız çok hoş bizim buralarda böyle imkanlar yok kıymetini bil
Evet şehzade geliyor yarın inşallah ön sonucumuz temiz çıkarda biraz rahatlarız topiğide rahatlatırımİnşallah bu mubarek ayda Rabbim yüzümüzü güldürür.
canım neden orda kalıyosunuz bi sebebi var mı ben de olsam sıkılırım 1 gece bile kalmadım biraz durunca hemen evime geçmek istiyorum bence haklısın şahsen ben rahat edemem kocama bile yakın davranamam çekinirim yani...insan evinde ayrı bi huzurlu oluyo daha rahat ediyo bence
açıkçası ben oruç tutmaya pek alışkın biri değilim kaldıki iftar sofrası,sahuru hazırlamak bana çok zor gelir diye düşünerek geldim, hani rahatlık konusunda bir sıkıntım yok onlar aşşağıda biz yukarda iç içe değiliz Allah razı olsun bir şeyede elimi sürmüyorum ama bilmiyorum bir sebepte yok daraldım ben evdede olsam belki daha kötü olucam bilemedim sanırım eşiminde dediği gibi alışkın değilim ya zorluyor beni aç aç hemen sıkıntı yapıyorum herşeye, birde ben kabul ettim gelmeyi yoksa onlara istnblda kalmıcaklardı biraz benim yüzümden burdalar :26: en iyisi biraz durup sonra eve geçmek gibi:44:
Kızlar oğluşum birkaç gündür içinde yüzdüğü sıvıyı yutuyor birde guluk guluk sesler çıkarıyor haftasonu herkesin kulağı göbeğimdeydi özellikle babası çok hoşuna gidiyor çıkardığı bu ses ultrasondada gördük bu hareketi yaparken kabarcık çıkarıyordu
yemekle uzaktan yakından alakam yok ben bile üstesinden geliyorum sende gelirsin melis cim .. sahurda tost yap yeter iftarda allah ne verdiyse
hey Allahım ya ben bu üstümdeki kadınla yakında saç başa girecez galiba... hergünn camın önünde envai çeşit şeyler buluyorum. geçen eşim şırınga bulmuş düşün yani.. bugünde camı açıyım dedim şeftali çekirdeği ve zeytin çekirdekleri vardı. şimdi bizim en alttta oto galeri var onun üzerinde balkon gibi bi yer var ekmekleri felan oraya atıyolar ki kuşlar yesin ama ne ekmeği ne ararsan orda çöplük resmen. benim altımdaki iki kat boş. geçen komşular bize geldiğinde söylemiştim ama üstteki kadın gelmemişti kocası başkasına yollamıyomuş...önceden camının önünü yıkıyordu benim camları batırıyodu şikayet ettim muhattap olmayayım diye neyseki o işi bıraktı. her camdan sofra bezi silkiyo. az önce baktım yine sofra bezi silkiyo içinden ceviz kabukları pat pat camıma vurunca fırladım açtım camı üste doğru bağırdım böyle şeymi olur ayıp artık altta insan oturuyo ben senin artıklarını temizlemek zorundamıyım dedim o da kafasını çıkamadan dinledi dinledi patt diye kapadı camı. ya sabır ya sabır!!
hey Allahım ya ben bu üstümdeki kadınla yakında saç başa girecez galiba... hergünn camın önünde envai çeşit şeyler buluyorum. geçen eşim şırınga bulmuş düşün yani.. bugünde camı açıyım dedim şeftali çekirdeği ve zeytin çekirdekleri vardı. şimdi bizim en alttta oto galeri var onun üzerinde balkon gibi bi yer var ekmekleri felan oraya atıyolar ki kuşlar yesin ama ne ekmeği ne ararsan orda çöplük resmen. benim altımdaki iki kat boş. geçen komşular bize geldiğinde söylemiştim ama üstteki kadın gelmemişti kocası başkasına yollamıyomuş...önceden camının önünü yıkıyordu benim camları batırıyodu şikayet ettim muhattap olmayayım diye neyseki o işi bıraktı. her camdan sofra bezi silkiyo. az önce baktım yine sofra bezi silkiyo içinden ceviz kabukları pat pat camıma vurunca fırladım açtım camı üste doğru bağırdım böyle şeymi olur ayıp artık altta insan oturuyo ben senin artıklarını temizlemek zorundamıyım dedim o da kafasını çıkamadan dinledi dinledi patt diye kapadı camı. ya sabır ya sabır!!
bakıcaz artık bir çaresine, hiç yemek yapamıyor değiliz elbet rahat olur diye düşündüm fazlasıylada rahatımda işte kısacası biraz oruç durumu bana zor geldi gibi bahane arıyorum sanırım Allahım sen günah yazma
heee o zaman farklı ama yinede akşam uzanıp tv izlemiyorsun tabi