Eylül dostluğumuza burada devam (:

Terbiyesiz şey. Sinir oluyorum böyle insanlara. Geçende benim camımın önüne yine sigara izmariti atmış biri. Yaz diye camlar açık perdeler uçuşuyor. Evi yakacaklar bir gün.

ne ayıp ama bu komsunun yaptığı hiç olur mu camdan onları silkelemek ben hep çöp kovama silkeliyorum . uyarmışlar birde kadını aynı tas aynı hamam baksana

yani ben şimdi napıyım. gidip kadının kapısını çalsam insan gibi konuşmak için kadının tipi belli kavga edicez. ev sahibine kaç kez dedik. komşular bize geldiğinde belki onlardan biride yapıyodur diye rahatsızlığımı belirttim onlarda hak verdi. kaç kez gördük geçende eşimle yürüyüşten geliyoduk ramazandan bi kaç gün önce tam apartmana gircez alttada birsürü araba var sen ordan bişey silk artık içindekiler neyse rüzgarla birlikte uçuşuyodu havalarda. biz bakınca hemen kaçtı içeriye

apartmanda oturmayı bilmekte bir kültür

bigün tutma canım bi de öyle dene bu durumunun sebebi oruçmuymuş diye anlarsın

Pis pasaklı şey. Boşuna gidipte sinirlerini zıplatma. Seninki de ne arsızmış ama.

tam benlik ahh ahh valla nasıl çemkirirdim utanmam çekinmem onlar çekinsin, evlenmeden önce benzer şekilde yan inşaat pazar günüde çalışıyordu akıllılar uykumu bölünce tabiki zıvanadan çıkıp pijama terlik sokakta nasıl bağrınmıştım sonra millette çıktı camlara sanki beni bekliyorlarmış onlarında şikayetiyle pazar günü şantiye durmuştu
sende hiç çekinme tatlım bence çık söyle ilkten güzel güzel elbet anlar
ah bak aklıma geldi şimdi bizimde 2 kattaki asıyor çarşaflarını ön balkona apartmana girerken kafamıza geçiyor hepsi düşününki site blok yani iğrenç bir görüntü bi kere daha rast gelirsem çekicem hafiften sonra aaa ben görmedim

Son düzenleme:
bigün tutma canım bi de öyle dene bu durumunun sebebi oruçmuymuş diye anlarsın

evet tatlım öyle birşey yapmayı düşünüyorum artık, ruh halim bu aralar çok değişken sanırım ki hormon ilacına başladım okudumda onlarda etki edebiliyormuş depresyon bile yazıyordu etkilerinde:26:

Çanakkale'den Aydın Söke'ye kadar gezmediğimiz yer kalmadı kızlar, kuzey egeyi özellikle talan ettik:)

her yer birbirinden güzeldi, İzmir hariç
İzmirli arkadaşları tenzih ederim ama en lüks semtlerine girip çıkmamıza ragmen hayatımda hiç bu kadar görgüsüz ve ucube insanlara rastlamamıştım, zerre kadar begenmedik

Hayırlı olsun canım,çok detaylı baktıysa görülür pipi
Bizimkine erkek dedi evde cdsine bakarken nerden anladı dedik ve bizde gördük kordonu ve pipisini
Ultrasonda sıvıyı yutup kabarcık çıkarıyor görmüştük bunu ama sesini duyucağımız aklımıza gelmemişti babası karnıma koyunca kulağını ses yapıyor dedi sonra annem ve dayısıda yapıştılar bana ve gluk sesini onayladılar,biraz dursun eşin göbişinde duyar mutlaka yada bizimki seviyor sıvıyla oynamayı yutmayıı

canım gideyim gitmesinede kadın çirkef bişey böyle olmasa laftan anlardı. bi de başımı belaya sokacak uğraşıp durcaz. şurda yazın tayinimiz olmasa bi dk durmak burda.

Ağzım açık okudum bu ne terbiyesizlik altında oturan var dikkat etmesi gerek insan büyük parçaları toparlar bari yada daha uzağa uzanıp öyle silkeler,bence artık konuşmanın vakti gelmiş geçmiş bile edep adap bilmesi şart sinirlenmekte haklısın

hayatta en tahammül edemediğim en ama en nefret ettiğim en tiksindiğim şey görgüsüzlüktür gerçekten
insan nerde yaşarsa yaşasın en önce görgüyü bilecek arkadaş

ıyyk sofiş senin yaşadıklarını okuyunca sinir oldum bende de var yan apartmanda bir bela
yaklaşık 20 kişi aynı dairede yaşıyor, ne pislikleri bitiyor ne küfürleri ne çocuklarının sokak çığırtıları
zaten burdan taşımayı düşünüyoruz, çocugu böyle bir yerde yetiştirmemek için
biraz zaman geçsin de hayırlısıyla

ahsoşşş o kahvaltı sofrası ne öyleeeımmm nefisss vallaa
ikinci kez gördüm seni bebek yormuş seni kıyamamm

ahsoşşş o kahvaltı sofrası ne öyleeeımmm nefisss vallaa
ikinci kez gördüm seni bebek yormuş seni kıyamamm

yordu tabi 9 kilo verdim canım ya ama almaya başladım şimdilerde

ayy o kahvaltıyı şirincede yapmıştık, canının çekeceğini hiç düşünemedim hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…