- 15 Kasım 2007
- 2.258
- 4
- 39
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.601
Terbiyesiz şey. Sinir oluyorum böyle insanlara. Geçende benim camımın önüne yine sigara izmariti atmış biri. Yaz diye camlar açık perdeler uçuşuyor. Evi yakacaklar bir gün.
ne ayıp ama bu komsunun yaptığı hiç olur mu camdan onları silkelemek ben hep çöp kovama silkeliyorum . uyarmışlar birde kadını aynı tas aynı hamam baksana
yani ben şimdi napıyım. gidip kadının kapısını çalsam insan gibi konuşmak için kadının tipi belli kavga edicez. ev sahibine kaç kez dedik. komşular bize geldiğinde belki onlardan biride yapıyodur diye rahatsızlığımı belirttim onlarda hak verdi. kaç kez gördük geçende eşimle yürüyüşten geliyoduk ramazandan bi kaç gün önce tam apartmana gircez alttada birsürü araba var sen ordan bişey silk artık içindekiler neyse rüzgarla birlikte uçuşuyodu havalarda. biz bakınca hemen kaçtı içeriye
yok canım izliyoruz var tw odamızdagece kuşu oldum bu aralar eşimle dandirik face açtık poker öğreniyorum çok mühim işler peşindeyim ama yetmiyor töbe töbe ramazan ayında poker ama bizimki sakızına hesabı
yani ben şimdi napıyım. gidip kadının kapısını çalsam insan gibi konuşmak için kadının tipi belli kavga edicez. ev sahibine kaç kez dedik. komşular bize geldiğinde belki onlardan biride yapıyodur diye rahatsızlığımı belirttim onlarda hak verdi. kaç kez gördük geçende eşimle yürüyüşten geliyoduk ramazandan bi kaç gün önce tam apartmana gircez alttada birsürü araba var sen ordan bişey silk artık içindekiler neyse rüzgarla birlikte uçuşuyodu havalarda. biz bakınca hemen kaçtı içeriye
bigün tutma canım bi de öyle dene bu durumunun sebebi oruçmuymuş diye anlarsın
Ahsen fotolar cicim
bakabilirsin bacım
canım çıktı hepsini tek tek küçültüp koyana kadar, b. sayar da sürekli dondu kaldı
diğerlerini sonra inş
uff kızlar okuya okuya bitiremedim ya gözlerim şey oldu
dr bizim de pipişimizi gördü ama kordo gölgesi olabilir dedi, emin değiliz yani
haftaya öğrenicez inşaAllah
ya bu sesleri nasıl duyuyosunuz karından?
duploor cihazı mı aldın?
benim eşim sürekli karnıma dayıyo kulağını bişey duyamıyo garibim:)
tam benlik ahh ahh valla nasıl çemkirirdim utanmam çekinmem onlar çekinsin, evlenmeden önce benzer şekilde yan inşaat pazar günüde çalışıyordu akıllılar uykumu bölünce tabiki zıvanadan çıkıp pijama terlik sokakta nasıl bağrınmıştım sonra millette çıktı camlara sanki beni bekliyorlarmış onlarında şikayetiyle pazar günü şantiye durmuştu
sende hiç çekinme tatlım bence çık söyle ilkten güzel güzel elbet anlar
ah bak aklıma geldi şimdi bizimde 2 kattaki asıyor çarşaflarını ön balkona apartmana girerken kafamıza geçiyor hepsi düşününki site blok yani iğrenç bir görüntü bi kere daha rast gelirsem çekicem hafiften sonra aaa ben görmedim
canım gideyim gitmesinede kadın çirkef bişey böyle olmasa laftan anlardı. bi de başımı belaya sokacak uğraşıp durcaz. şurda yazın tayinimiz olmasa bi dk durmak burda.
aa tayin mi var canım hadi hayırlısı bakalım o zman doğru ne var şunun şurasında
hey Allahım ya ben bu üstümdeki kadınla yakında saç başa girecez galiba... hergünn camın önünde envai çeşit şeyler buluyorum. geçen eşim şırınga bulmuş düşün yani.. bugünde camı açıyım dedim şeftali çekirdeği ve zeytin çekirdekleri vardı. şimdi bizim en alttta oto galeri var onun üzerinde balkon gibi bi yer var ekmekleri felan oraya atıyolar ki kuşlar yesin ama ne ekmeği ne ararsan orda çöplük resmen. benim altımdaki iki kat boş. geçen komşular bize geldiğinde söylemiştim ama üstteki kadın gelmemişti kocası başkasına yollamıyomuş...önceden camının önünü yıkıyordu benim camları batırıyodu şikayet ettim muhattap olmayayım diye neyseki o işi bıraktı. her camdan sofra bezi silkiyo. az önce baktım yine sofra bezi silkiyo içinden ceviz kabukları pat pat camıma vurunca fırladım açtım camı üste doğru bağırdım böyle şeymi olur ayıp artık altta insan oturuyo ben senin artıklarını temizlemek zorundamıyım dedim o da kafasını çıkamadan dinledi dinledi patt diye kapadı camı. ya sabır ya sabır!!
ahsoşşş o kahvaltı sofrası ne öyleeeımmm nefisss vallaa
ikinci kez gördüm seni bebek yormuş seni kıyamamm
benim aklım en cok o yuvarlak patatesler de kaldı
ahsoşşş o kahvaltı sofrası ne öyleeeımmm nefisss vallaa
ikinci kez gördüm seni bebek yormuş seni kıyamamm