Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar dün girdim foruma ama okudum sadece dizimdeydi laptop yat yat cuma gününden beri yattım dün akşama kadar,
Cuma günü gittik Şişlide yeri doktorun ultrasonda baya bir inceledi bütün organlarını falan hepsi tek tek dosyama kayıt edildi
Yavrucum uyuyordu uyurken bir iki irkilme hareketi oldu elini kafasının altına koyup uyuyor,
Boyu 84mm olmuş heryerini inceledi ense kalınlığı 3,5mm olarak ölçüldü az bi farkla yinede yüksek dedi doktor,burnunu küçük gördü bunun dışında gayet sağlıklı bir bebek görüntüsü var dedi,ama kromozomlarına bakmadan emin olamayız dedi
Cvs yaptırıp yaptırmamaktaki kararımızı sordu bizde istediğimizi söyledik,kromozomlarda bir bozukluk varsa çaresinin olamıyacağını geniş geniş anlattı,eşimle annem dışarda beklediler 5 dakikalık bir işlemle iğneyle sıvı alındı plesentadan önce uyuşturucu iğne yaptı hiç acımadı zaten acı falan duyucak halde değildim yeterki bebeğim sağlıklı olsun,
Ön sonuç yarın akşama çıkıcak bilgilendirme yapıcaklar doktor önemli 5 şeye bakılmasını söylemiş 3 hafta sonrada bütün sonuçları çıkıcak,genelde temiz çıkma ihtimali çok yüksekmiş ama yinede içimiz yarınki sonuç ve kesin sonucu duyunca rahat edicek,
Birde ultrasonun son aşamasında cinsiyeti biliyorsunuzdur dedi,bende biliyorum kız dediler dedim,hayır erkek bu dedi
cd verdi bize cumartesi izlerken videosunu pipiyi bizde gördük:KK1: Babası doktorun arkasında dans etti resmen erkek diyince çok sevindi çıkışta oyuncakçıdan ben winnie the pooh karakterini çok severim bal ayısı hemen ondan aldı birde şu eşşek varya vigordu sanırım ondan aldık bir sevinçli yok benim oğlum çok sağlıklı ona bişey olmaz diye diye gezdi ortalıkta :KK1:
Herkes çok umutlu umudumuzu kaybetmiyoruz inşallah Rabbim görüyor bebeğimizi oğlumuzu bize bağışlar

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin oğluşunu. Allah ım pipisinide gösterirmiş erkek olmuşta yesinler onu :KK16:

benimkinede %70 erkek dedi canım. Bizim dönem erkek bebek dönemi heralde :KK1: Valla biz erkeğe alıştırdık kendimizi isim bile düşündük Batu koyucaz erkek olursa. İşallah Rabbim sağlıklı evlat versin de gerisi hiç öenemli değil.
Ben cuma günü limangodan kıyafet bile aldım oğluşuma çok beğendim dayanamadım. ekliyim sizede fotosunu :KK1:

İnsan çabucak kucağına alıp onun için bir şeyler almak istiyor. Benim kız kardeşimde ilk hamile olduğunu öğrendiğinde erkek eminim dedi. Nitekimde erkek oldu.
Bu arada kızlar paniğe gerek yok kızıda ben doğurucam. :KK49: Kadınlar kulübüne bir üyede benden olacak :KK1:

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin oğluşunu. Allah ım pipisinide gösterirmiş erkek olmuşta yesinler onu :KK16:

İnsan çabucak kucağına alıp onun için bir şeyler almak istiyor. Benim kız kardeşimde ilk hamile olduğunu öğrendiğinde erkek eminim dedi. Nitekimde erkek oldu.
Bu arada kızlar paniğe gerek yok kızıda ben doğurucam. :KK49: Kadınlar kulübüne bir üyede benden olacak :KK1:

Amin canım inşallah sağlıklı olurda annesine gelir,kız erkek hiç önemli olmuyor sağlığını düşünüyorsun en başta ama bu sene erkek senesi kim hamile ise erkek dedi :KK1: benimde bir erkeğim olucak beni koruycakmış babası öyle diyor bide kız bebekleri sıkıştırabilirmiş :KK1:

Amin canım inşallah sağlıklı olurda annesine gelir,kız erkek hiç önemli olmuyor sağlığını düşünüyorsun en başta ama bu sene erkek senesi kim hamile ise erkek dedi :KK1: benimde bir erkeğim olucak beni koruycakmış babası öyle diyor bide kız bebekleri sıkıştırabilirmiş :KK1:

Hahaa :))) sıkıştırsın tabi erkek adam. Tabi sağlıklı olsunda önemli olan o ama eşimde bende hep kız çocuk hayali kuruyoruz. Hayırlısını nasip etsin Allah :)

o kadar çok meraklarım var ki özdencim öncelikle Herşeyi tam sağlıklı bi bebek ilk doğduğunda zaten heralde ona bakarım. Sonra kime benziycek nasıl bişey olucak :KK1: Yaramaz olucakmı, gece çok uyanacakmı, hırçın huysuz bi çocuk mu olucak.. İstiyorum ki güleryüzlü sıcakkanlı herkesin kucağına giden sevimli bişey olsun. Benim kardeşim çok huysuzdu küçükken annemden başkasına asla gitmezdi babama bile. Annem çok çekti kıyamam deprasyon hapları içti onun yüzünden. 2 yaşına gelmmişti hala geceleri ağlayarak uyanır dakikalarca ağlardı ya. işallah teyzesine çekmez bebişim o yönden ama zeka yönnünden çekebilir :KK1: Sevimlilik usluluk yönünden bana çeksin ben çok tatlı bi çocukmuşm

zaten seni hiç yaramaz düşünemiyorum :KK1:

yaramaz bebek zor gerçekten

birde uykusuz bebek zor

yaramaz mı uykusuz bebek mi derseler yaramaz bebek derim gün içinde ne yaparsa yapsın gece uyusun

gecen hafta assosdayken yanımızda birde 15 aylık bebek vardı ben onlarla aynı odadaydım bebek 1 de uyandı sabah 6 ya kadar kendini sallattı hep böle bir bebekmiş annesi hep yorgun

günaydın kızlar
jeloocum hadi hayırlısı bakalım canım oğluşun oluyomuş çok sevindim...

Saat 12 oldu doğru düzgn hiç bi iş yapmadım canım hiç çalışmak istemiyor.. :KK43:

bende sadece yapacaklarımı planladım ama yapmadım :KK53:

öğlen arasından sonra yapacağım

öğlen biraz mağaza gezip geleceğim

oruçlu değilim ama yemekte yemeyeceğim

Hahaa :))) sıkıştırsın tabi erkek adam. Tabi sağlıklı olsunda önemli olan o ama eşimde bende hep kız çocuk hayali kuruyoruz. Hayırlısını nasip etsin Allah :)

Haha:KK1: sıkıştırsın dimi ama erkek sonuçta :KK1:Sağlıklı olsunda dediğin gibi en önemlisi bu,kız çocuk hayaliniz gerçek olur inşallah canım benim:KK34:

Selamm...

Jeloo oğlun mu olacak şimdi :KK1: Pipi çıkar mı pipi dediniz işte çıkmış pipi :KK53: Hayırlısıyla sağlıkla gelsin canımmm...

Pinguu ne güzel şeyler onlar canımmm... Güle güle eskitsin inşallah...

Kızlar oğluşum birkaç gündür içinde yüzdüğü sıvıyı yutuyor birde guluk guluk sesler çıkarıyor haftasonu herkesin kulağı göbeğimdeydi özellikle babası çok hoşuna gidiyor çıkardığı bu ses ultrasondada gördük bu hareketi yaparken kabarcık çıkarıyordu:KK1:

ben de oruçlu değilim ama gece davulcuyu göndermeden yatıp uyumuyorum:KK1::KK1::KK1:
hani c.tesi eve gidip uyurum diyodum ya işim yoktu tam yattım yarım saat geçti dalmışım kuzenim geldi sevgilisiyle problemleri var yani geri kalktım yemek hazırladım sonra eltim kızın getirdi akşamüstü ona baktım sonra eltim geldi ardından eşi geldi benim eşim geldi diğer kaynım geldi sahura kadar kaldılar sahur yemeği hazırladım yediler gittiler sadece kuzenim kaldı pazar öğlene kadar uyurum derken uyutmadı yne kuzenim akşam arkadaşayemeğe gittik gece 2 gibi eve geldik 1 saatte öyle geçti yattım ama davulcu gıcık etti dan dan bizim sokaktan bi türlü gitmedi neredyse çıkıp kavga edicektim eşim olmasa yaparım yani bekarken aynı durumda bağırmışlığım var davulcuya uyku sersemi tabi üst komşu diyodu ben bile korktum o nasıl baırmak öyle ama şimdi eşim öldürür yani beni

Çok sıkıldım bu gün pek iş yok. Suyumuz yok, elektrik bir ara gidip geldi. Santralimiz bozuldu. Üst üste aksilikler geldi. Bakalım daha neler bekliyor bizi :)

bizde hep kız istiyoruz eşim özellikle kız çocukları çok sevio inş bizim de sağlıklı kızımız olur

merhaba kızlarr
kötü bi gece geçirdim ben ya eşim gececiydi evde tektim ve karnımda acaip bi ağrı sanki gaz sancısı gibi beni bayağı bi uğraştırdı. korktum hiç uyuyamadım eşimde bayağı korktu hep teldeydik öylece uyumuşum:) sabah da doktorumu aradım ağrı kasıntı gibi değilse çok normal dedi. gerçi şimdi geçti.

jelocum; demek pipiyi gördünüz artık kesin:KK52: çok sevindim bebişinde eminim çok sağlıklıdır hayırlı haberleri alın bi an önce. bizde eşimle hep erkek diye düşünüyoruz nedense. gerçi farketmez ama babamın bi kız torunu var şimdi erkek olsun istiyorum. sağlıklı olsunda hiçç farketmezzz.

pingum; limangodan aldıklarını bende geçen gördüm çok tatlı hele o kırmızı askılı olana bayıldım cinsiyeti belli olsa bende almayı düşündümde vazgeçtim.

ahsen ve vafi hoşgeldiniz kızlar. benimde tatile ihtiyacım var ama memleket haricinde bi yere gitmem gerek:KK50: de eşim izinlerini tüketti:KK4:

X