- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.441
vafi tatile çıkmıyor muydu?
bende öyle hatırlıyorum
haftaya burda olur herhalde karadeniz turu yapıcaklardı.
landfloves dün gördüm o konuyu ben de biraz baktım ama detaylı okuyamadım bu aralar farkındaysanız pek fırsat bulamıyorum yeni elemanımla birlikte iş yüküm arttı malum ona daha yeni öğretiyorum işi ama pek istekli değil gibi ne yapıcam bilemiyorum
canım sizin orası daha da sıcak Allah kolaylık versin
Landflovescim, ne farkettim biliyomusun eşinle eskisi gibi ters düşmüyosun galiba dimi. Acaba o zamanlar iş stresindenmisen alıngandın ?
landfloves dün gördüm o konuyu ben de biraz baktım ama detaylı okuyamadım bu aralar farkındaysanız pek fırsat bulamıyorum yeni elemanımla birlikte iş yüküm arttı malum ona daha yeni öğretiyorum işi ama pek istekli değil gibi ne yapıcam bilemiyorum
evet canım çok sıcak ama bugün güzel bir esinti var şaşırdım doğrusuaman aman nazar değmeyelim essin böyle.
aman nazar değmesin evet öyle gibi.. artık evlilik daha da oturduğu için mi, birbirimizi iyice tanıdık huylarımızı çözdük diye mi yoksa benim iş stresimdenmiydi bilmiyorum ama şimdilik güzel gidiyor herşey
aslında benim yüzümden de oluyordu çok ani parlayan biriyim. kızdığım zaman gözüm hiçbir şey görmüyor, daha geçenlerde yemek tabağını gecenin bir vakti içindekilerle birlikte duvara fırlattımheryer mahvoldu tabağımda paramparça oldu. sonra sinir krizi geçirdim. izmir dönüşü yol kötü geçmişti çok uzun sürmüştü, yol yorgunluğuyla izmire gittim orda da fazla uyumadan geri döndüm falan biriktirdim geldim eşime patladım. o alttan almasa aile faciası olabilirdi
Iandfloves, evliliğin ilk zamanları gerçekten öyleydi ben ne kavgalarımı bilirim yoktan yere...
Ben afallamıştım, ailemi özlüyodum, her lafına alınıyodum doğal olarak. Kendi kendime birsürü beklentiler içine girmiştim. Göremeyincede ya allah diyip saldırı
Valla ilk ayları hatırlayınca eşimle ancak uyum sağladık birbirimize diyoruz.
Cicim ayına kim ilk aylar dediyse valla yalan
kızlar yine bir konu buldum mutlaka okuyun şoktayım
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...il-yardimhamileyim-basima-gelene-bakin-5.html
hamileler okumasın içleri kararır
ben okuyabilirim o halde
bende okudum şimdi konuyu çok ilginç. kadın çok çekingen korkak birisi falan mı acaba, yada hani bazen insanın basireti bağlanır derler ya, hala şok yaşıyor ne yapacağını bilememiş olabilir mi acaba. ben olsam napardım bilmiyorum ama heralde eve bi kibrit çakar bırakır giderdim.
en son 110 kişi okuyordu konuyu