Eylül dostluğumuza burada devam (:

bizde sahura kalktık, patates, yumurta haşladım, çay demledim, domates, peynir falan yedik.

akşam eşimle başbaşa evimizde ilk iftarımız olacak o yüzden çok güzel şeyler yapmak istiyorum. hünkar beğendi, kabak çorbası, pilav ve hoşaf yapmayı düşünüyorum. bide yemekten sonra yemek için tatlı yapmak istiyorum miracle'ın fırın helvasını okuyunca aklıma irmik helvası yapmak geldi :)) irmik helvası yapayım canım istedi.

yarın ki sahur içinde yatmadan önce pizza yapayım diiyorum, bakalım iftar sonrası yorgunluk çökmezse yaparım inşallah.

kocalara işveli cilveli dayak diye bi konu var geyik bölümünde bikaç gündür onu okuyorum ara ara. Amaç eşlere güleryüzlü iyi dawranmak, herzamankinden olumlu olup eşleri yola getirmek. İşte deneyimleri paylaşıyolar, biraz cinsellikte var tabi :KK1: eğlendim okurken. Anam bi hatun var eşine neler yapmış. Adam işyerindeyken kendi vücudunun çeşitli yerlerini çıplak olarak foto çekip telefondan eşine göndermiş kışkırtmak için :KK17:

Şimdi baktım bende koptum ya tövbe yarabbim ramazan ramazan :KK9:

Şimdi baktım bende koptum ya tövbe yarabbim ramazan ramazan :KK9:

:KK9: Orda verilen nasihatlerin çoğunu yapıyorum zaten çok şükür. Eşini sürekli öp, sarıl ,güleryüzlü ol,gün içinde ara onu sevdiğini söyle, süürekli aşk sözleri söyleyin falan yapıyoruz zaten bunları galiba ewliliğimiz o yüzden iyi gidiyo maşallah. :nazar:

:KK9: Orda verilen nasihatlerin çoğunu yapıyorum zaten çok şükür. Eşini sürekli öp, sarıl ,güleryüzlü ol,gün içinde ara onu sevdiğini söyle, süürekli aşk sözleri söyleyin falan yapıyoruz zaten bunları galiba ewliliğimiz o yüzden iyi gidiyo maşallah. :nazar:

Nerdeydi o topik kızlar görmüştm de unuttum yerini :KK37:

Nerdeydi o topik kızlar görmüştm de unuttum yerini :KK37:

geyipk sohbeti bölümünde :)))

Canım bir kaç gün içinde alışırız. İlk gün zorlanmamız normal :)

bide gece su içemedim ben sahuru kaçırdık:KK50:
nys güccük kaynım geldi biraz önce onla pc kavgası ediyoduk oğlum bak git diye:KK9: şimdi rahatıma eriştim ohhh pöfüür pöfüür

bu arada ben geliyorum herkes gidiyor:KK1:

Son düzenleme:
kızlar bende bi konuya daldım ağzım açık okudum hemen hemen bütün sayfaları... ikiz doğum yapmış bir bayan daha bebekleri bir haftalıkken kaynanasının 1 yıl size taşınacam demesine şaşırmış gelmesini istemiyor, çünkü kadın doğumdan sonra nu hastanede bırakmış misafir gibi ziyaret edip gitmiş ve bununla ilgili konu açmışken kaynanasının hamile olduğunu ve kendine baktırmak için gelmek istediğini öğreniyor. kadın ikiz bebekleriyle birde 47 yaşında hamile olan kaynanasına bakacağını öğreniyor... olaylar değişiyor film gibi, okuyun bence. Allah kadıncağıza yardım etsin.

kızlar bende bi konuya daldım ağzım açık okudum hemen hemen bütün sayfaları... ikiz doğum yapmış bir bayan daha bebekleri bir haftalıkken kaynanasının 1 yıl size taşınacam demesine şaşırmış gelmesini istemiyor, çünkü kadın doğumdan sonra nu hastanede bırakmış misafir gibi ziyaret edip gitmiş ve bununla ilgili konu açmışken kaynanasının hamile olduğunu ve kendine baktırmak için gelmek istediğini öğreniyor. kadın ikiz bebekleriyle birde 47 yaşında hamile olan kaynanasına bakacağını öğreniyor... olaylar değişiyor film gibi, okuyun bence. Allah kadıncağıza yardım etsin.

biliyorum tatlım o konuyu, Allah kimsenin başına vermesin kendimi yerine koydumda berbatt

bide gece su içemedim ben sahuru kaçırdık:KK50:
nys güccük kaynım geldi biraz önce onla pc kavgası ediyoduk oğlum bak git diye:KK9: şimdi rahatıma eriştim ohhh pöfüür pöfüür

bu arada ben geliyorum herkes gidiyor:KK1:

senin için baya zor geçecek hemde ilk gün. neyse sabret başka bişilerle oyalanmaya çalış bari.. dediğim konuyu bul oku, zaman geçer biraz :KK37:

burdayız biyere kaçmadıkda mayıştık sıcaktan susuzluktan :KK31:

kızlar bişey sorcam
ben ilk defa bi ramazan ayında oruç tutamıyorum. sonuçta bir ay boyunca tutmıcam ve bunu daha sonra kazayamı bırakıcam yoksa fidye mi vermem gerekiyor.
netten araştırdım ama kim kazaya bırakılıp sonradan tutmak gerek demiş kimiside 30 günlük fidye demiş. kafam karıştı:44:

parası veriliyomuş canım

Landflovescim, ne farkettim biliyomusun eşinle eskisi gibi ters düşmüyosun galiba dimi. Acaba o zamanlar iş stresindenmisen alıngandın ?

Vaficim ne zamandır gelmiyo ya nedenki acaba ?? Jelonunda bugün doktor randevusu vardı işallah hayırlı haberler alır :26:

Pingum ya bi semerta vardı ona noldu acaba?
jelonun randevusu bugünmüydü ay inş. Hayırlı haberlerle gelir.

ewet semerta artık hiiiç gelmez oldu. Aslında onun işi bilgi işlemdi sürekli bilgisayar başında ama noldu bilmiyorumki. Bi kez online gördüm mesaj attım merak ettik diye ama cevapta yazmadı canım. Bu arada özel mesajına bi bakıversene :KK34:

X