Eylül dostluğumuza burada devam (:

sen oku tatlım iznimiz var bizim:KK1:

konu sahibi yazdıkça ne biliyim ilk etkilendimde biraz fake giib geldi eskilerden bahsediyor anlatıyor ee sonuç? yok. nasıl bir sabır birde kimseye söylememiş şaşırdım:26:

hakikaten insan öyle bşy öğrendiğinde ortalığı ayağa kaldırır yahu

hakikaten insan öyle bşy öğrendiğinde ortalığı ayağa kaldırır yahu

parçalarım kasıp kavururum heryeri,parçalarım etlerini:KK1: geçen rüyamda eşim beni aldatıyordu öğrenmişim fln o sinirle uyandım eşimde tekme attım git yanımdan istemiyorum seni diye yazık adama ya nasıl hırslanmışım:KK1:aptala dönmüştü uyku sersemi
(he brde bu aldatma rüyaları nerden çıktı derseniz buldum sebebini çok fazla derdim varı okuyorum bilinç altı yapıyorum, okumamam lazım.)

he valla saçmalık birileri yine kendince dalga peşinde en son 38 ziyaretçiydi hangi ziyaretçiler bi anda buldu bu konuyu nys birde merak ettim sözlükçülerin işidir yorumları oluyor kaçırmışım nedir bu durum fikri olan varmı?

Son düzenleme:
konu sözlükçüler tarafından açılmış bence böyle bir konu vardı ekşide biri buradan bir konunun linki vermişti amcasıyla evleneceğim di sanırım konu sonra 500 ziyaretci okuyordu konuyu bunuda 30 ziyaretci bence sözlükçü işi :KK8:

konu sözlükçüler tarafından açılmış bence böyle bir konu vardı ekşide biri buradan bir konunun linki vermişti amcasıyla evleneceğim di sanırım konu sonra 500 ziyaretci okuyordu konuyu bunuda 30 ziyaretci bence sözlükçü işi :KK8:

bende kısa bir araştırmaya girdimde bana da öyle geldi nys kimsenin işi gücü kalmamış:KK50:

bende kısa bir araştırmaya girdimde bana da öyle geldi nys kimsenin işi gücü kalmamış:KK50:

o konu silinmiştir mutlaka ben her gün ekşi okuyorum bir baktım amcasıyla evleneceğim bir sol tarafta bir konu bir bastım kadınlar kubune ne dalga geçmişlerdi konu sahibi ile düşünsene 500 kusur ziyaretci konuyu okuyor

o konu silinmiştir mutlaka ben her gün ekşi okuyorum bir baktım amcasıyla evleneceğim bir sol tarafta bir konu bir bastım kadınlar kubune ne dalga geçmişlerdi konu sahibi ile düşünsene 500 kusur ziyaretci konuyu okuyor

ama şaka maka okudumda hepsini yorumlara çok güldüm ciddi iyidi konuda haketmiş ama:KK9::KK9:

o konuyu da hatırlıyorum canım bayaa dalga geçmişlerdi çok saçma sevgilisinden intikam almak içindi galiba (yanlış hatırlamıyosam) amcasıyla evlenicem filan diye yazmıştı tavan yapmıştı topic

o konuyu da hatırlıyorum canım bayaa dalga geçmişlerdi çok saçma sevgilisinden intikam almak içindi galiba (yanlış hatırlamıyosam) amcasıyla evlenicem filan diye yazmıştı tavan yapmıştı topic

sadece ilk mesajı okudum konununda ciddi çok komik ultra saçmaymış:KK9:

Miracle senin yemeği ben bugünden yapıcam heralde eşim ben kaynımla birlikte eve gidene kadar etleri hazırlıcak bende yemeğin geri kalanını yapcam yine bi koşturmaca hadi bakalım :KK52:

Miracle senin yemeği ben bugünden yapıcam heralde eşim ben kaynımla birlikte eve gidene kadar etleri hazırlıcak bende yemeğin geri kalanını yapcam yine bi koşturmaca hadi bakalım :KK52:

bence eşin etlerden önce patatesleri rendeleyip suya koysun, sanırım ne kadar beklerse o kadar nşastası çıkmış oluyor ve o kadarda çıtır oluyor :KK56: acıktımmm

citlenbikim önemli olan patateslern suda beklemesi yoksa yapışırlar eşin bence patatesleri rendelesin güzelce yıkasın ve soğuk suya koyup buzdolabına koysun etleri düdüklüde 15-20 dk. da pişer hadi bakalım afiyet olsunnn

pirincimi ıslattım,
hoşafım pişiyor,
patlıcanı fırına attım,
etimi en son pişircem,
çorbayada erken gibi
bi yetişmeyecek gibi geliyor bi çok erken gibi :44::44:

bence eşin etlerden önce patatesleri rendeleyip suya koysun, sanırım ne kadar beklerse o kadar nşastası çıkmış oluyor ve o kadarda çıtır oluyor :KK56: acıktımmm

landlflovesim sen benden önce davranmışsın :)

ben çorbamı yaptım sıra ana yemekte ama çok sıcak mutfak hiç yemek yapasım yok

citlenbikim önemli olan patateslern suda beklemesi yoksa yapışırlar eşin bence patatesleri rendelesin güzelce yıkasın ve soğuk suya koyup buzdolabına koysun etleri düdüklüde 15-20 dk. da pişer hadi bakalım afiyet olsunnn

Hmmm çok mu bekletmek gerekir ki ikimizde çokta erken varamıcaz çünkü eve normal mi doğrasam ozaman patatesleri :44:

landlflovesim sen benden önce davranmışsın :)

ben çorbamı yaptım sıra ana yemekte ama çok sıcak mutfak hiç yemek yapasım yok

hee ben seni görmedim aşağıda ondan hemen cevap yazdım çıkmadan okusun dedimdi.
benimde hoşafım pişti söndürdüm, fırını geri kapattım hemen, patlıcanları küçük tüpte közlicem fırında yapmaktan vazgeçtm. şimdi gidip çorbama başlayayım bende. yanlız mutfakta bir hoşaf kokusu var kiiii sorma gitsin.. :KK35:

haydi hayırlı iftarlar hepimizeee :KK56:

X