- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.421
kocalara işveli cilveli dayak diye bi konu var geyik bölümünde bikaç gündür onu okuyorum ara ara. Amaç eşlere güleryüzlü iyi dawranmak, herzamankinden olumlu olup eşleri yola getirmek. İşte deneyimleri paylaşıyolar, biraz cinsellikte var tabieğlendim okurken. Anam bi hatun var eşine neler yapmış. Adam işyerindeyken kendi vücudunun çeşitli yerlerini çıplak olarak foto çekip telefondan eşine göndermiş kışkırtmak için
Şimdi baktım bende koptum ya tövbe yarabbim ramazan ramazan
Orda verilen nasihatlerin çoğunu yapıyorum zaten çok şükür. Eşini sürekli öp, sarıl ,güleryüzlü ol,gün içinde ara onu sevdiğini söyle, süürekli aşk sözleri söyleyin falan yapıyoruz zaten bunları galiba ewliliğimiz o yüzden iyi gidiyo maşallah.
Orda verilen nasihatlerin çoğunu yapıyorum zaten çok şükür. Eşini sürekli öp, sarıl ,güleryüzlü ol,gün içinde ara onu sevdiğini söyle, süürekli aşk sözleri söyleyin falan yapıyoruz zaten bunları galiba ewliliğimiz o yüzden iyi gidiyo maşallah.
Nerdeydi o topik kızlar görmüştm de unuttum yerini
sanırım bu ramazan beni baya zorlucak
Canım bir kaç gün içinde alışırız. İlk gün zorlanmamız normal :)
kızlar bende bi konuya daldım ağzım açık okudum hemen hemen bütün sayfaları... ikiz doğum yapmış bir bayan daha bebekleri bir haftalıkken kaynanasının 1 yıl size taşınacam demesine şaşırmış gelmesini istemiyor, çünkü kadın doğumdan sonra nu hastanede bırakmış misafir gibi ziyaret edip gitmiş ve bununla ilgili konu açmışken kaynanasının hamile olduğunu ve kendine baktırmak için gelmek istediğini öğreniyor. kadın ikiz bebekleriyle birde 47 yaşında hamile olan kaynanasına bakacağını öğreniyor... olaylar değişiyor film gibi, okuyun bence. Allah kadıncağıza yardım etsin.
bide gece su içemedim ben sahuru kaçırdık
nys güccük kaynım geldi biraz önce onla pc kavgası ediyoduk oğlum bak git diyeşimdi rahatıma eriştim ohhh pöfüür pöfüür
bu arada ben geliyorum herkes gidiyor
senin için baya zor geçecek hemde ilk gün. neyse sabret başka bişilerle oyalanmaya çalış bari.. dediğim konuyu bul oku, zaman geçer biraz
burdayız biyere kaçmadıkda mayıştık sıcaktan susuzluktan
kızlar bişey sorcam
ben ilk defa bi ramazan ayında oruç tutamıyorum. sonuçta bir ay boyunca tutmıcam ve bunu daha sonra kazayamı bırakıcam yoksa fidye mi vermem gerekiyor.
netten araştırdım ama kim kazaya bırakılıp sonradan tutmak gerek demiş kimiside 30 günlük fidye demiş. kafam karıştı:44:
Pingum ya bi semerta vardı ona noldu acaba?
jelonun randevusu bugünmüydü ay inş. Hayırlı haberlerle gelir.
Vaficim ne zamandır gelmiyo ya nedenki acaba ?? Jelonunda bugün doktor randevusu vardı işallah hayırlı haberler alır :26: