Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bu kafkas kebabını misafirlerim için hazırlayabilirim. Netten baktım çok lezetli gözüküyor

tam benlik etli şeylere bayılırım ben de baktım tarifi kolaymış yaparım yakın bi zamanda
bu akşam yayla çorbası yapıcam tavuk soteliycem bi de bulgur pilavı mı yapsam ya da pilav varken yayla çorbası olur mu başka çorba mı yapsam yabancı kimse yok eltim çocuklarıyla gelecek ikimizin de kocaları geç geliyo belki de yemek yemezler kızkıza yeriz

burdan hergün sahur ve iftar menülerimizi paylaşalım kızlar bakın ne güzel yeni tarifler çıkıyo. Gerçi iftar ve sahur topikleri var ama biz yinede kendi topiğimizdede paylaşalım.

Hanzadecim tavuğu çok seviyosun işallah hamilelikte benim gibi tavuktan tiksinmezsin.

bence gayet güzel canım menun yabancı da değillermiş zaten sana da kolay gelecekse yap.

Selam kızlar hayırlı ramazanlar herkese ne uykudur bu anlamadım zorla uyandım galiba gece yemek ağır geldi. Aydasunun yazdıklarına çok kötü oldum allah sabır versin benim teyzemde yaşamıştı 4 kez ama sabır gerekiyor allah mükafatını veriyo
bugün iş görüşmesine gideceğim biraz karışık durumlar ama bakalım yönetici asistanlığı yapacaktim galiba firma biraz karışık satış danışmanlığı yaparmisin bir süre diyorlar sonra değişecekmis yerim yıllardır bankada çok iyi sevdiğim müşterimizdi hayırlısı diyorum ama bir ara çalıştığım avm de olacak saatler çok sıkıntı orada
öss sonuçları açıklanmış kardeşim daha bakmadım diyo ama galiba düşük puan almış hukuk istiyordu olmuyomuş annem söyledi benim için çok hareketli bir gün olacak hadi bakalım

kızlar bişey sorcam
ben ilk defa bi ramazan ayında oruç tutamıyorum. sonuçta bir ay boyunca tutmıcam ve bunu daha sonra kazayamı bırakıcam yoksa fidye mi vermem gerekiyor.
netten araştırdım ama kim kazaya bırakılıp sonradan tutmak gerek demiş kimiside 30 günlük fidye demiş. kafam karıştı:44:

sofişim fideye vermek için hastalığının olması lazım şeker tansiyon vb. gibi ama hamilelik hastalık olmadığı için sen tutamadığın günleri tutabileceğin diğer zamanlarda kaza edeceksin canım.büyük islam ilmihalinde bu şekilde geçer canım

smmm yi ilk defa duydum heemn google amcaya sordum serbest muhasebeci ve mali müşavirler dedi doğru mudur acaba hanzadem
evet canım uzun olduğu için öyle yazıyorum ben herşeyi yaparım o imza yetkisi olduğu için haftada 1 kere 1 saatcik gelir kontrol amaçlı hatta geldi ama şu an yemekte 5 dk ya yanımda olur kdv beyanını göndericez gidecek

saolasın canım benim. evet yaşlı ya da hasta olmak şartmış. bizde sonradan tutacağız Allah nasip ederse.

merhabalar kızlar, bende geçmişi ancak okuyabildim de geldim.

aydasu canım benim yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum, Allah eşine ve sana dayanma güçlüğü versin.atlatacaksınız inşallah, herşey geçecek, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. iftar öncesi herzaman dualarımda olacaksın.

kocalara işveli cilveli dayak diye bi konu var geyik bölümünde bikaç gündür onu okuyorum ara ara. Amaç eşlere güleryüzlü iyi dawranmak, herzamankinden olumlu olup eşleri yola getirmek. İşte deneyimleri paylaşıyolar, biraz cinsellikte var tabi eğlendim okurken. Anam bi hatun var eşine neler yapmış. Adam işyerindeyken kendi vücudunun çeşitli yerlerini çıplak olarak foto çekip telefondan eşine göndermiş kışkırtmak için

kızlar ben geldim
anca okuyabildim geçmişi
aydasu ya çok üzüldüm tüm keyfim kaçtı, umarım en kısa zamanda kendine gelir herşey Rabbimden ötesi yok elbet olucak vakti zamanı var belliki daha da söylenebilicek birşey bulamıyorum Rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın ne desek boş, üzülmesin de denmiyor ama o yinede üzülmesin

evet kızlar ramazanın ilk günü oruçluyum, kayınvalidemlerdeyim akşama iftar menüm kayınvalidem ne yaparsa o zaten sahuruda kaçırdık evde 5 kişi bir imsakı çözemedik basiretimiz bağlandı aç, susuz bitap haldeyiz hepimiz

allah kabul etsin bende oruclu değilim ama yemekte yemiyorum bakalım vucudum be tepki verecek bende tutarım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…