-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.401
Bu kafkas kebabını misafirlerim için hazırlayabilirim. Netten baktım çok lezetli gözüküyor
tam benlik etli şeylere bayılırım ben de baktım tarifi kolaymış yaparım yakın bi zamanda
bu akşam yayla çorbası yapıcam tavuk soteliycem bi de bulgur pilavı mı yapsam ya da pilav varken yayla çorbası olur mu başka çorba mı yapsam yabancı kimse yok eltim çocuklarıyla gelecek ikimizin de kocaları geç geliyo belki de yemek yemezler kızkıza yeriz
evet yaa nerdesiniz birazdan smmm gelecek katılamam zaten
kızlar bişey sorcam
ben ilk defa bi ramazan ayında oruç tutamıyorum. sonuçta bir ay boyunca tutmıcam ve bunu daha sonra kazayamı bırakıcam yoksa fidye mi vermem gerekiyor.
netten araştırdım ama kim kazaya bırakılıp sonradan tutmak gerek demiş kimiside 30 günlük fidye demiş. kafam karıştı:44:
evet canım uzun olduğu için öyle yazıyorum ben herşeyi yaparım o imza yetkisi olduğu için haftada 1 kere 1 saatcik gelir kontrol amaçlı hatta geldi ama şu an yemekte 5 dk ya yanımda olur kdv beyanını göndericez gidecek
smmm yi ilk defa duydum heemn google amcaya sordum serbest muhasebeci ve mali müşavirler dedi doğru mudur acaba hanzadem
sofişim fideye vermek için hastalığının olması lazım şeker tansiyon vb. gibi ama hamilelik hastalık olmadığı için sen tutamadığın günleri tutabileceğin diğer zamanlarda kaza edeceksin canım.büyük islam ilmihalinde bu şekilde geçer canım
kızlar ben geldim
anca okuyabildim geçmişi
aydasu ya çok üzüldüm tüm keyfim kaçtı, umarım en kısa zamanda kendine gelir herşey Rabbimden ötesi yok elbet olucak vakti zamanı var belliki daha da söylenebilicek birşey bulamıyorum Rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın ne desek boş, üzülmesin de denmiyor ama o yinede üzülmesin
evet kızlar ramazanın ilk günü oruçluyum, kayınvalidemlerdeyim akşama iftar menüm kayınvalidem ne yaparsa ozaten sahuruda kaçırdık evde 5 kişi bir imsakı çözemedik basiretimiz bağlandı aç, susuz bitap haldeyiz hepimiz