Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hmmm çok mu bekletmek gerekir ki ikimizde çokta erken varamıcaz çünkü eve normal mi doğrasam ozaman patatesleri :44:

inan tam bilmiyorum canım ama bazıları kibrit çöpü gibi de doğrayıp yapıyormuş nette okudum yine sen bilirsin ben sabah 10 da suya koydum hala sudalar.

oooh ellerine sağlık canım.senin evde sıcak değil mi?ben nasıl yapıcam yemeği diye kara kara düşünüyorum hala:)

Iş görüşmesinden koştur koştur eve geldim ne yemek yaptım nasıl yaptım bilmiyorum
ilk iftar benim için çok berbat geçti eşimle kavga ettik oturdum ağladım onun umuru değil bu aralar kavgalarimiz çok oluyo ben çok dolmuşum patlıyorum sürekli çok uykum var biraz dinlenmem lazım yarın hemen iş başı yapıyorum öpüyorum sizleri

zahter yeni işin hayırlı uğurlu olsun.

eşinle aranız düzelir inşallah bir an önce, önemli birşey değildir umarım.. insanın tadı tuzu kalmıyor tartışınca.

landfloves günaydınnn

zahtercim işin hayırlı olsun umarım senin için iyi olur eşinle aran da düzelir merak etme şimdi evde olduğun için de stres yapıyosundur

bu hafta biliyosunuz hep uykum var deyip durdum çünkü gece 3 lere kadar oturduk hep misafir geldi dün yine misafirim vardı bugün öğlen çıktığım gibi eve gidip uyumak istiyorum akşam üstü eltim işe gidecek annesi olmadığı için çocuğu bana bırakacak galiba kocam da geç geliyo uykumu almış olurum kocam gelene kadar onunla vakit geçiririm çok tatlı yaaaa

günaydınlar,
zahter hayırlı olsun yeni işin,kızlar dün akşam ezana son yarım saat kala yemek yapmaya başladım ve dedğiniz gibi patatesler yapıştı suda beklemediği için.
iftardan bişi anlamadım koşturmaktan ezan okuduğunda patatesler daha hala pişiyodu.çorbaları koyarken orucumu açtım kan ter içinde yemek yedim
bugün erken gitcem allahtan önceden hazır olcak inş..

chitlenbik hoş geldin landfloves kaçtı bugün c.tesi pek kimse olmaz

aaaa niye kaçayım yaa burdayım, çiçeklerimin yaprakları tozlanmış gözüme battı, kalktım onları sildim geldim.
gece sahura zor yetiştik biz bugün, saatim çalmış birazdan kalkarım diye gözümü kapatmıştım hemen dalmış gitmişim, ertelemeli de kurmamıştım alarmı, bi uyandım saat 3.30 ve 4gibi ezan okunuyor neyseki yatmadan önce gözlemelerimi hazırlayıp öyle yatmıştım, hemen çay demleyip pişirdim onları neyseki yedik suyumuzuda içtik ezan okundu. ucu ucuna yetiştik yanii

Bizimde aynı öyle oldu oturma odasında uyuya kalmışız son 20dk kala uyandım akşamdan kalanları ısıtıp yedik ezan okudu

bugün akşama ne düşünüyorsunuz kızlar? ben annemgile gitmek istiyorum, çünkü ev çok sıcak,dün yine gelmedi klima bugün gelecekmiş mecburen evde onu bekliyorum, takılması içinde çarşambaya gün vermişler :2: bugünden gidip pazar günüde annemgilde kalmak istiyorum ben. bu sıcakta durulmuyor bu evde. ama eşimde kalmak istemiyor. bu akşam bi kavga çıkabilir sabah bile bir sürü laf söyledim çünkü, o gelmezsede ben kendim giderim

ben bugün yemek yapmıcam 1 kase yayla çorbası 1 tabak tavuk sote ve bulgur pilavım var eşim geç gelecek ben de eve gider gitmez uyumayı planlıyorum oruçlu değiliz zaten ben öğlen işyerinde yiyip gidiyorum akşama kadar bşy yemem

bende aradım eşimi ben kalamam daha fazla bu hamamda diye bağırdım çağırdım, ben bağırıyorum o gülüyor. tamam annengile gidelim dedi. bu akşam sahilde yiyelim yemeğimizi diye düşünmüştük ama ben akşamı bekleyemeyecem, hem annemgile daha yakın plaj, belki ordan gideriz. pijamalarımızıda götürecem yanımda eşimde iş çıkışı gelir, orda yatarız serin serin. annemgilin evi buz gibi kapılar pencereler çarpıyor önüne bişey koyuyoruz mutlaka. burda da şu an yaprak kıpırdamıyor

napıcağımı düşünmedim zaten evde hiç bişi yok iş çıkışı alışverişe gidicez kolaydan bişey yapmayı planlıyorum uykusuzum bende bi saat kadar uyumak istiyorum iftardan önce ama bakalım vakit kalırsa...yarın sarma sarıcam yarınki menüm belli

bugün yarın tembellik günüm yarın arkadaşıma davetliyiz yemeğe ooohhhh bu hafta çok yoruldum önümüzdeki hafta bakalım nasıl geçecek

günahdın hanımlaaaarr

nasılsınız ?

ben dün kafkas kebabını ucu ucuna yetiştirdiğim için resim çekemedim ama çok güzel olmuştu lakin çok uğraştıran bi yemek ramazanda bir daha yapmayacağım
patatesleri güzelce kurulaman gerekiyor tam kurulanmadığı zaman heryere yağ sıçrıyor ev mahvoldu ben mahvoldum neyse ki güzel oldu da yemek uğraştığıma değdi.

eline sağlık miracle, benim hünkar beğendiyide eşim beğendi çok güzel olmuştu... ama bende ramazanda bidaha yapmayı düşünmüyorum, bilmiyorum orucun ilk günü olduğundan mıdır nedir çok yoruldum yaparken çok uğraştırdı. ocak batmasın dedim küçük tüpü mutfağa getirdim onda patlıcanları közledim, ama patlıcanları közlerken çorba taştı, bide çorba sütlü olunca ocak daha beter mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…