- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.301
sahura ne hazırlasam yaaaa, bende eşimde tutacaz inşallah. geçen yıl işim nedeniyle güneşin altında gezdiğim içinbirde düğün hazırlıklarından dolayı doğru dürüst tutamamıştım. evde yufka yok, bu sıcakta hamurlada uğraşamam yani börek şimdilik olmaz. başka ne yapabilirim acaba , en önemliside bizi susatmayacak bişiler olması lazım
bende ilk gün bünyesi alışık değilya tok tutsun istiyorum. haşlanmış patates tok tutar. onu yaparım kahvaltılık şeyler koyarım yumurta filan haşlarım belki yada omlet yaparım baklaım isteğine göre kocamın.
Tost ve haşlanmış yumurta tok tutar beni genelde yanına da bi çay ohhh..annem komposto da yapar susatmasın diye ama ben pek sevmiyorum eşimde sevmez.tatlı olarakta sütlaç yapardı annem tok tutsun diye.
Benim sahur alışkanligim yok çok zor olacak bana ben yer yatarım eşim kalkıp yiyeceğiz diyo kahvaltı yapmaz ille yemek ister
ankara da evde yufka yapardık erişte keserdik ama marmara nemli küfleniyor gece iyi olurdu tok tutardı yanına kompostoyla.
Benim sahur alışkanligim yok çok zor olacak bana ben yer yatarım eşim kalkıp yiyeceğiz diyo kahvaltı yapmaz ille yemek ister
ankara da evde yufka yapardık erişte keserdik ama marmara nemli küfleniyor gece iyi olurdu tok tutardı yanına kompostoyla.
sağolun kızlar, patates ve yumurta haşlamak iyi fikir. kırmızı erik ve elma ile komposto yapsam olur mu acaba? kırmızı erikler baya sert. benimde eşim kompostonun tanelerini sevmiyor bende iyice pişirip tel süzgeçten geçiriyorum nektari gibi biişi oluyor sürahiye koyuyorum bardak bardak içiyoruz. şimdi yapayım hatta onu, geceye hazır olsun.
Kızlar bu bir derdim var dert sahibi etti beni. Şiddet gören kadınların bu duruma nasıl tahammül ettiğini bilmiyorum.( sosyal güvencesi ve arkasında ailesi olmayan kadınlar hariç) İşleri güçleri var arkalarında aileleri var ama seviyorum diyerek şiddet görmeye devam edip o adamla aynı evi paylaşmaya devam ediyorlar. Bu kadınları gördükçe şükr ediyorum halime.
ya kendilerini insan yerine bile koymayan kişiyi nasıl sevebilirlerki. Adam sana değer vermiyo kıyıp vurabiliyo sen hala nasıl seviyorum deyip gözü kapalı olabiliyosun dimi. 1 kere olsa hadi hatadır affet düzelir dersin ama defalarca şiddet görüp yada aldatılıp hala ewliliği sürdürenlere bende hayretle bakıyorum. Hiç mi kıymetiniz yok. Cesaretsiz ve körü körüne bağlılık onlarınki. Çok şükür halimize.
Ben geldimmm
Bebişimi gördüm çok mutluyumm hele eşimin ağzı kulaklarında
9+5 dedi dr ve 2.88cmmiş yawrum benim ya. Doyamadık bakmaya.
Dokuz gün sonra tekrar gidicem troid için kan verdim o zaman yine gösteririm şimdilik vedalaşın dedi drumense kalınlığına bakarız ikili testide yaparız dedii.
Ben geldimmm
Bebişimi gördüm çok mutluyumm hele eşimin ağzı kulaklarında
9+5 dedi dr ve 2.88cmmiş yawrum benim ya. Doyamadık bakmaya.
Dokuz gün sonra tekrar gidicem troid için kan verdim o zaman yine gösteririm şimdilik vedalaşın dedi drumense kalınlığına bakarız ikili testide yaparız dedii.
oy yawrum beniimm bidahaki gidişinizde hareketlerini görüceksin sofişcim çok daha güzel oluyo. Duygulanıyo dimi insan. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin işallah.
Evet ya çok değişik bi duygu elleri bacakları böyle uzantı şimdilik kurban olurum yaa .
Amin inşallah tüm kızlar sağsalim alcaz bebişlerimizi kucaklarımıza.
Kızlar bu bir derdim var dert sahibi etti beni. Şiddet gören kadınların bu duruma nasıl tahammül ettiğini bilmiyorum.( sosyal güvencesi ve arkasında ailesi olmayan kadınlar hariç) İşleri güçleri var arkalarında aileleri var ama seviyorum diyerek şiddet görmeye devam edip o adamla aynı evi paylaşmaya devam ediyorlar. Bu kadınları gördükçe şükr ediyorum halime.