Eylül dostluğumuza burada devam (:

Aydasum ya annenlere git bence bikaç hafta kal kafa dağıt, ewden uzaklaşmak iyi gelecektir sana. Şimdi bütün gün evde yanlız daha çok bunalacaksın o duvarlar üstüne gelicek. Orda bi yakınında yok çıkıp kafa dağıtasın. ya annen sana gelsin yada sen git nolur ya. Yok ramazan yok o yanlız kalır bu yanlız kalır diye düşünme biraz kendini düşün.

Kızlar bu gün kötü bir şey var diyorum ya içim sıkılıyor. Kız kardeşimin ilk okul arkadaşı biraz önce vefat etti. İlik kanserinden hemde 1 hafta içinde tüm vücuda yayılmış. Dünya da ikinci örneğiymiş. Sinirlerim iyice bozuldu.
Aydasu sende arkadaşların dediği gibi evde tek başına kalma canım benim. Kader diyorum. Başkada diyecek bir şey bulamıyorum

daphne yaa ne diyosuun. Allah ailesine sabır versin oyy insanın başına ne geleceği belli değil. Rabbim sağlıkla sınamasın kimseyi yaaa.

kızlar ben çıkıcam artıkın. Hepinizin Ramazanı mübarek olsun. Bu mübarek ayda işallah bütün temiz kalplerin duaları kabul olsun, Allah herkesin kalbindeki istekleri duaları gerçekleştirsin. Allah oruçlarınızı kabul etsin, dayanmak için güç versin. Öpüyorum hepinizi.

tek tek yazamıyorum nolur kusura bakmayın
evdeyım suan
esım 3 gun ızın aldı nolur nolmaz kanamam artar dıye
pazartesı kendı doktoruma gıtcem
kurtaj son care bu doktor ılacda ıhtımal dedı ben sordum
ben kurtaj olmak ıstemıyorum
kanaman agrın cok olur ama dedı
annemı cagırcam kurtaj olmazsam

daphne yaa ne diyosuun. Allah ailesine sabır versin oyy insanın başına ne geleceği belli değil. Rabbim sağlıkla sınamasın kimseyi yaaa.

Amin. Nasıl bir şey anlamadım. 1 hafta içinde. Amerikadan dr lar geliyorlarmış. Görmeye. Dünya da 2. örneğiymiş. Rabbim dermansız dert vermesin Daha 23 yaşındaydı

Canım benim şu an için önemli olan senin sağlığın. Kendine dikkat et.

Iyi tek değilmişsin ama annenide çağır kendini daha rahat hissedersin canım.
Şimdi ağrın varmı peki?
inş. Kürtaja gerek kalmaz.
Eşinde sende çok yıpratmayın kendinizi lütfen cnm ya

Yemekti bulaşıkti forumdan çıktım. Aydasu geçmiş olsun canım.şok oldum yaa öyle alıştık ki birimize birşey olsa sanki bize olmuş gibi.

Canım arkadaslarım, kardeslerım...
Şimdiden hepınızın ramazanı hayırlı olsun, Rabbım bayramları da gostersın ınsallah...

Bir yazmaya baslayabılsem soyleyecek cok seyım var aslında ama kelımeler düğümlenıyor bogazımda...
Sızler hıc gıtmedıgım sehırlerdekı, hıc gormedıgım canım arkadaslarımsınız...
Bırbırımızı tanımadan, sadece gonul bagı ıle kurduk dostluklarımızı...
Cogu zaman hıc gormedıgımız bır cıft el burdakı zor durumda olan arkadaslarımız ıcın semaya kalktı Rabbıme dua etmek ıcın...
Samımıyetle, içtenlıkle...
Şu gozyaslarımı bır durdurabılsem daha rahat yazıcam da...

Hepınız ayrı ayrı benım ıcın o kadar degerlısınız kı anlatamam...
En yakınlarımızla bıle paylasmadıklarımız paylastık burada...

Kendı adıma konusmam gerekırse her mutlu anımda ılk sıze yazdım, ne zaman ıcım darlansa ılk sız bıldınız tesellı ettınız...
Zor donemlerden gecıyorum...
Kımyasal gebelıkte sadece 1 hafta hıssetmıstım o duyguyu, ona ragmen atlatmam cok zor olmustu...
Çok korkarak basladım bu gebelıge, buyuk saskınlık ıcınde...
Yok canım bu da olmayacak dedım, ılkının korkusunu yasadım...
Sonra baktım yolundaydı hersey...
Bu acı bambaskaymıs, gecen aylarda yasadıgım sınek ısırıgı bıle degılmıs...
O kadar benleymıs o kadar alısmısım kı dun dolaba uzanırken karnımı tuttugumu farkettım, uykuya dalmaya calısırken karnımı sevdım hep yaptıgım gıbı gayrı ıhtıyarı...
Derdı veren Rabbım dermanını da verecek bılıyorum...
Hıc bırımız bu dunyaya gulluk gulıstanlık vakıt gecırmek ıcın gelmedık bılıyorum...
Rabbımın en sevgılı kulu Peygamber Efendımız bıle dunyada ne acılar cektı, anne, baba, evlat acısı ne varsa yasadı... Biliyorum...
Burası sınav dunyası bılıyorum...
Cektıgımız her acının mukafatı var bılıyorum...
Ama ıcım cok acıyor bunu engelleyemıyorum...
Yakın zamanda bır bebek dusunemem artık, tevekkulum sonsuz ama yuregımın yangının sonduremıyorum...
Esım gızlı gızlı banyoda aglıyor bana gostermemek ıcın...
Onu oyle gormek bıle yıkıyor benı...

Şimdi benı bıraz zor gunler beklıyor, kanamam basladı, kendılıgınden duser mı bılmıyorum, kurtaj olmak ıstemıyorum ama care yoksa mecburum...
Annem bı kac gune gelıyor yanıma, esım zaten ızın aldı...
Aklınız ben de kalmasın emı...

Sımdı bu kız nıye bu kadar detaylı yazdı dıyorsunuz bılıyorum...
Affınıza sıgınarak ben uzun sure aranızdan ayrılıyorum...
Ne zaman gelırım, gelırmıyım bılmıyorum...

Hanzadem...
Esınle bırlıkte yuvanda huzur dılıyorum arkadasım...

Mıracle...
En kısa zamanda Rabbım aratmadan yavruna kavustursun senı de canım...

Jeloo...
Rabbımın ıznıyle temız cıkacak sonuclar, buna yurekten ınanıyorum...
Yavrunu sag saglım kucagına al ınsallah canım...

Pingum...
Esıne hayırlı bır ıs nasıp etsın Allah ım... Bebegını korusun, saglıklı sıhhatlı bır kuzun olsun...

Sofısım...
Bı kac haftaya kadar ıyıce ellerı ayakları sekıllenır ınsallah...
Her anını yanında olarak yasamak ısterdım ama bı sure kabugumda olmam benım ıcın daha ıyı olacak sanırım...

Ahsen...
Kıyamam, tatıldesın, hıc bıseyden haberın yok suan, bılıyorum cok uzulecek haberı alınca...
Insallah hamılelıgının gerı kalan kısmını rahat gecırırsın canım arkadasım...

Çitlenbık...
Herseyın hayırlısını dılemek gerekırmıs canım, ben bı yerlerde hata mı yaptım bılmıyorum... Herseyın bır vaktı saatı var oyle dusun olur mu? Allah ım tek seferde kucagına alacak bebek nasıp etsın sana da ınsallah...

Landfloves...
Canım benım...
Iyı kı bu kadar ınsanı kazandırdın bana, kendı adıma sana cok tesekkur edıyorum canım...

Vafı, melıs, buanbuan, zahter, daphne, eftelya...
Suan unuttugum ısım varsa nolur kusuruma bakmayın...

Hepınız tek tek hakkınızı helal edın...
İllakı gelır ıyı oldugumu yazarım bı gun sızlere ınsallah ve sızlerın ıyı haberlerınızı almaya gelırım...
Hepınız benım ıcın cok degerlısınız...
Iyıkı sızı tanıma fırsatım olmus...

Allah a emanet olun canım arkadaslarım...
Sızlerı gercekten cok sevdıgımı unutmayın...

Günaydın kızlar, sabah sabah hüzlendirdin beni aydasu.En kısa zamanda topralanıp yeniden aramıza döneceğini biliyorum. Burayı okur musun bilmiyorum. Hayat mucizelerle doludur. Çocuğunu kucağına alacağın güzel günlerin yakın zamanda olmasını diliyorum. Bu mübarek günlerde dualarım seninle. Bu arada herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.

aydasu çok üzüldüm canım valla ne yazıcağımı ne söyliceğimi bilemedim her şeyde vardır bir hayır canım üzüntüne burada ortak olalım paylaş bizimle de kendini yıpratma canım mutlaka dön aramıza olur mu

Günaydınlarr.
Aydasum canım benim kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle dawran tatlım. Bi müddet dinlenmeye çekil anneciğinle vakit geçir kafa dağıt. Ama çok özletme kendini çok merakta bırakma bizi tamammı. Arada uğra yine haberdar et. Güzel dileklerin içinde çok teeşekkürler. Dediğin gibi hepimizin sınavı çektikleri farklı işte Allah daha beterinden saklasın canım. Seni seviyoruz kendine çok iyi bak. Güzel günler seni bekliyo işallah. Allaha emanet ol güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…