-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.321
cnm ben oralara hiç girmiyorum yaa,geçen birşey paylaşıldı,kanser hastası bi kadın için,onda bile ben ağla ağla,çok üzüldüm,kadına 4444 tane dua okuduk hatta,bende 100 tane aldım fln,ben hiiiiiçç girmiyim böle şeylere
Canım siz de ertelemeyin gerçekten... ben evlenirken uzun bi süre düşünmem diyodum ama şimdi geçen zamanım a yanıyorum. Bambaşka bişey...Yavrum benim yazdın ya duygulandırdın beniSizler böyle güzel haberleri paylaştıkça bende hevesleniyorum.
3 cm şeyin eli koludamı varallahım yarabbim mucizene bak:)
Canım siz de ertelemeyin gerçekten... ben evlenirken uzun bi süre düşünmem diyodum ama şimdi geçen zamanım a yanıyorum. Bambaşka bişey...
Evet ya nasıl mucize bu böyle. O 3 cmin çoğu kafa ve bacaklar aşağıya doğru bi uzantı sadece. Biz casper a benzettik sevimli hayalet
Malesef kadınlar okusa çalışsada hala çok cahil olabiliyor ama suda var ülkemizde boşanan kadına hep kötü gözle bakılıyo kadınlar kocaları için hemen tehdit diye görüyo benim annemin de başına geldi yıllardır çalıştığı akrabamızin karısı istemedi belki adam annemle güya sevgili olur diye boşanmak kadar sonrasıda zor çoğu böyle damga yemeyi göze alamıyo yada insanlar dul diye herşeyi teklif edip yapma hakkını buluyo kendinde öyle yaşamakta zor çoğu susup evde duruyo konu namusa dayanınca herkes herşeyi kabul ediyo bana göre allah yardımcıları olsun
Yavrum benim yazdın ya duygulandırdın beniSizler böyle güzel haberleri paylaştıkça bende hevesleniyorum.
Bende çok hevesleniyorum kızlar siz böyle paylaştıkça içim gidiyo
Bi konu var orda bende onu takip ediyorum şimdi kadıncağız adamın ikinci evliliği ilk evliliğindende bi çocuğu var. Adamın pcsinde bi msn konuşması yakalıyor aynen kopy yapmış gecenin bilmem kaçı adamla bi kadın karcığım kocacığım diyolar birbirlerine hatta kadın yine bi kaçamak yapalım diyor adamda karısı için doğumu yaklaştı ama ayarlarız diyor... kadında yazık hamileliğinin son aylarında. Bi de adamın çocuğunu öyle bi benimsemişki şimdi boşanıınca nasıl çocuğu alırım diye düşünüyo çünkü önceki konusundada adam çocuğa şişdet uyguluyodu... karısını aldattığı kadınlada aynı iş yerindelermiş ve kadın facesinde profil resmi adamla sarmaş dolaş... ah ah neler oluyo neler..
canım benim sende anlatıcaksın yakın zamanda çok az kaldı inanki çünkü olmamaıs için hiç bi sebebin yok.
Düşünüp cesaret edemeyen hatunlarda bence hiç beklemeyin. Dün bi arkadaşımlada konuştum. Şuan çok rahatım, cesaret edemiyorum rahatımın bozulmasına diyo. Dedimki ne kadar bekleresen o kadar alışacaksın rahata. Eğerki bebek istiyosan 1 senede beklesen 2 senede beklesen o rahat bozulacak bi kere. Bence hiç geciktirme pişman olursun. ya hep derlerdi tarif edilemez diye gerçekten öyle tarifi tanımı yok daha yüzünü görmeden bile deli gibi bağlandım Allahım onu bize bağışlasın. Eşime diyorum onu senden çok sevicem diye. Dudağını büktü o da benim yerimimi alcak diyo. E dedim baksana ya resmen içimde büyüyo 9 ay benim içimde benden bi parça,benm içimden çıkıcak nasıl sevmem. EE ediyo ben olmasam nasıl yapıcaktın yapımda benim emeğim büyük beni seev
canım benim sende anlatıcaksın yakın zamanda çok az kaldı inanki çünkü olmamaıs için hiç bi sebebin yok.
Düşünüp cesaret edemeyen hatunlarda bence hiç beklemeyin. Dün bi arkadaşımlada konuştum. Şuan çok rahatım, cesaret edemiyorum rahatımın bozulmasına diyo. Dedimki ne kadar bekleresen o kadar alışacaksın rahata. Eğerki bebek istiyosan 1 senede beklesen 2 senede beklesen o rahat bozulacak bi kere. Bence hiç geciktirme pişman olursun. ya hep derlerdi tarif edilemez diye gerçekten öyle tarifi tanımı yok daha yüzünü görmeden bile deli gibi bağlandım Allahım onu bize bağışlasın. Eşime diyorum onu senden çok sevicem diye. Dudağını büktü o da benim yerimimi alcak diyo. E dedim baksana ya resmen içimde büyüyo 9 ay benim içimde benden bi parça,benm içimden çıkıcak nasıl sevmem. EE ediyo ben olmasam nasıl yapıcaktın yapımda benim emeğim büyük beni seev
1 saat once kanamam geldı gıttık doktora
bebegımı kaybettım kalbı durmus