Eylül dostluğumuza burada devam (:

O konuyu biliyorum canım. Şu ağrıya giden kadından bahsediyorsun. O kadıncağızın hikayesi beni çok üzüyor

Yavrum benim yazdın ya duygulandırdın beni Sizler böyle güzel haberleri paylaştıkça bende hevesleniyorum.
Canım siz de ertelemeyin gerçekten... ben evlenirken uzun bi süre düşünmem diyodum ama şimdi geçen zamanım a yanıyorum. Bambaşka bişey...
3 cm şeyin eli koludamı var allahım yarabbim mucizene bak:)

Evet ya nasıl mucize bu böyle. O 3 cmin çoğu kafa ve bacaklar aşağıya doğru bi uzantı sadece. Biz casper a benzettik sevimli hayalet

Kızlar bu gün çok duygusal günümdeyim ya . Kolay kolay ağlamam aslında. Bu gün zırlak bir tip oldum ya. Pöffff.

canım ya pot kırarsam özür dilerim ama bi ara senin açtığın konuları okumuştum sanki senin annenle babanda ayrı dimi ? SEn daha yakından görüyosundur tabi boşanan kadının yaşadığı zorlukları ama bence psikopat bi adamla ewli olmak çok daha büyük sorun.

Bi konu var orda bende onu takip ediyorum şimdi kadıncağız adamın ikinci evliliği ilk evliliğindende bi çocuğu var. Adamın pcsinde bi msn konuşması yakalıyor aynen kopy yapmış gecenin bilmem kaçı adamla bi kadın karcığım kocacığım diyolar birbirlerine hatta kadın yine bi kaçamak yapalım diyor adamda karısı için doğumu yaklaştı ama ayarlarız diyor... kadında yazık hamileliğinin son aylarında. Bi de adamın çocuğunu öyle bi benimsemişki şimdi boşanıınca nasıl çocuğu alırım diye düşünüyo çünkü önceki konusundada adam çocuğa şişdet uyguluyodu... karısını aldattığı kadınlada aynı iş yerindelermiş ve kadın facesinde profil resmi adamla sarmaş dolaş... ah ah neler oluyo neler..

Bende çok hevesleniyorum kızlar siz böyle paylaştıkça içim gidiyo

canım benim sende anlatıcaksın yakın zamanda çok az kaldı inanki çünkü olmamaıs için hiç bi sebebin yok.

Düşünüp cesaret edemeyen hatunlarda bence hiç beklemeyin. Dün bi arkadaşımlada konuştum. Şuan çok rahatım, cesaret edemiyorum rahatımın bozulmasına diyo. Dedimki ne kadar bekleresen o kadar alışacaksın rahata. Eğerki bebek istiyosan 1 senede beklesen 2 senede beklesen o rahat bozulacak bi kere. Bence hiç geciktirme pişman olursun. ya hep derlerdi tarif edilemez diye gerçekten öyle tarifi tanımı yok daha yüzünü görmeden bile deli gibi bağlandım Allahım onu bize bağışlasın. Eşime diyorum onu senden çok sevicem diye. Dudağını büktü o da benim yerimimi alcak diyo. E dedim baksana ya resmen içimde büyüyo 9 ay benim içimde benden bi parça,benm içimden çıkıcak nasıl sevmem. EE ediyo ben olmasam nasıl yapıcaktın yapımda benim emeğim büyük beni seev

Sorma canım ya. Kadının karnı burnunda. Neler var neler

Şimdiden başlamış kıskançlıklar

Son düzenleme:

İnşşşşşaallahhh canım düşünmeden yapamıyorum dr.aklına takma diyo ama elde değil okdar çok hamile haberi aldım ki son 4aydır akla getirmemek imkansz.nereye gitsem karşıma ya bi hamile ya bi bebiş çıkıyo eskiden eşimle bukadar çok bebk muhabbeti yapmazdık şimdi o da çok istiyo biliyorum ama sabret diyo.bu mübarek ayda dua ediyorum rabbim isteyen herkese versinn

Yaa sen anlatınca çok güzel oluyo,her kadın annelik yaşamak ister,içinde bişey olması,büyümesi,candan can ayrılıyo resmen:) çok güzel gerçekten,ama işte dediğin gibi rahatlığa alıştık,ki ben şimdi bile diyorum hem iş hem ev yetişemiyorum,çocuga nası yetişcem,ki bebeği oldugunda keşke daha önce yapsaymışım diceğimide biliyorum ama işte çok farklı yaa,onu istemek bile değişik bi duygu..Bana sanki anne olma isteği 'aşk' gibi geliyo,bi anda gelecek,beni saracak bende deli gibi çocuk isticem.hehe çok komiğim

chitlenbikcim ben o stres yapmadan birlikte olma olayına çok inanıyorum valla. bak bu topikteki hamilelerin hepsi bebek olsun diye uğraşmadan hamile kalanlar. hiç öyle yumurtlama günlerini filan takip etmedik biz. Kesinlikle akışına bırak yumurtlama gününü takip et istersen ama bebek olsun diye birlikte olma eşinle, istediğiniz için aşk için birlikte ol İşallah en hayırlı zamanda olucak senin meleğinde ve sen süper bi anne olucaksın kız valla eminim.

1 saat once kanamam geldı gıttık doktora
bebegımı kaybettım kalbı durmus

Aydasum canm ne denir bilemedim kilitlendim dondum kaldım. NAsıl teselli edilir hiçbi söz gelmiyo aklıma. Allah sabır versin güzel arkadaşım ya. Hayırlısı böyleymiş diyelim ne diyelim off. Valla dondum kaldım.

Şoktayım şuanda...
Yok benim diyecek lafım yok... ne diyimde teselli ediyim canım arkadaşım benim.
Herşey allahtan verende o, alanda...
Gerçekten şok oldum ki sana mjs atıyodum druma sormuştum bugün bişeyler. Sayfada yazını gördüm...
Üzülme desem bu imkansız ... offff...

bende tam bişiler yazacaktım ki aydasunun iki satırlık yazısını görünce dondum kaldım.

ne desek boş nasıl teselli etsek boş biliyorum ama Allahtan herşeyin hayırlısını dile canım benim. Geçecek hepsi merak etme

peki şu an nerdesin aydasu? eve geldiniz mi? tekrar hastaneye gitmen gerekecek sanırım dimi? ağrın falan var mı

Yorgunpenguen yok canım doğrusun annem babam ayrı. Sizinle konuşurken elbise dikiyordum bitti :) ama bu sıcakta sürekli prova yapmak sıkıcı. Keşke yakın olsakta bebıslerinize filan kıyafetler diksem konuyuda iyi dağıttım ha kötü şeyler konuşmayı sevmiyorum

şaşkınım canım ne diyeceğimi bilemedim ama herşeyde bi hayır vardır öyle düşün canım üzülme diyicem ama fayda etmeyecek biliyorum ben bile bu kadar üzülürken yine de güçlü olmalısın hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…