Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhaba kızlarr. kardeşimin laptop bende bugünlük eşim aşağıda dükkanda( bu arada söledim dimi size eşim iş bulana kadar alt katımızdaki dükkanda bilg. oyunu,film filan satıcak. bilgisayar tamiri filan yapıcak) bende dolma yaptım işten gelince yedik bulaşıklarımı yıkadım. şimdi öyle keyif yapıyorum.
sofişcim piştimi fasulyen?
aydasu nasılsın canım??

aaa ben bilmiyordum canım eşinin iş değiştirdiğini. hayırlı olsun canım umarım gönlünüze göre bi iş bulur en kısa zamanda.
pişti pişti borcama boşaltıp attım dolabaki çabuk soğusunda yiyeyim

ew sahibimizin dükkanı ufak bi oda kadar ama hem boş durmuyo hemn cep harçlığı çıkıyo ew sahibi kirada almıyo şimdilik. işallah bi iş buluruz artık dualarınızda unutmayın.

sen fasulyeyi soğukmu yersin? ben dolaba koymam sıcak yeriz

aklımdasın canım hiç unuturmuyum..
evet zeytinyağlıları ben soğuk yerim ama eşim sıcak seviyor.

Günaydınn..
sofişcim hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bakalım miniğimiz nasılmış

kızlar 3 idiot filimini mutlakaa izleyin çok şahane ya. Akşam izlerken yarısında uyumuşum uyandığımda bitiyodu. Kocam çok çok güzel dedi diğer yarısınıda şimdi izledim. Bayıldım. Hint filmi mutlaka izleyin.

geçen gün netten film araştırması yaparken görmüştüm notumu aldım cdsini alıcam bende

biliyorum sanırım bu filmi sonunda doğum sahnesi olan film değil mi ?

Kızlar çok güzel bir yemek tarifi buldum sizlerle paylaşmak istiyorum. Mantarlı patlıcan sarma

Malzemeler ;
2-3 adet uzun patlıcan
250 gr mantar
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
1 adet soğan
3-4 adet domates
1 yemek kaşığı biber salçası
tuz, karabiber, pul biber
sıvı yağ

Hazırlanışı;

-Patlıcanlar alaca soyulup uzunlamasına ince ince kesilir ve kızartılır, kızaran patlıcanlar yağını çekmesi için peçete üzerine alınır.
-Soğan yağda kavrulur, biberler ve ince doğranmış mantar da eklenip ateşte biraz çevrilir ve 1 domates eklenir.
-Baharatları eklenir.
-Kızaran patlıcanlardan 2 adet alınır ve artı şeklinde üst üste konur ve içine hazırlanan mantarlı harçtan bir miktar konup kapatılır ve kürdan yardımıyla tutturulur.
-Ayrı yerde 1 kaşık sıvı yağda rendelenmiş 2-3 domates ve biber salçası kavrulur ve hazırlanan patlıcanlar bu sosun üzerine konur ve 10 dk pişmeye bırakılır.
-10 dk sonra servise hazırdır. Afiyet olsun..

çok güzel ama şu patlıcanları kızartmak banan göre değil beceremiyorum bir türlü

günaydın kızlar

daphne cim bu tarif benim islim kebabına benziyor onu köfteyle yapıyosun
tavuk kuşbaşı ve kırmızı etle yaptım ama mantarlı ilk kez duyuyorum güzel olur ben de denicem teşekkürler tarif için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…