- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.201
Bende dayı var hemde 10 tane kendi ağızlarıyla başkalarıni işe koyduk diyorlar bana gelince kısmet neyse bakalım allah sesimi duyar elbet
evde oturmak güzel kızlar ama çalışmaya alisan bile bir süre sonra bunaliyo. Birde eşinizden para almak kolay olmuyo yada ben alışkın değilim. Işinizin kıymetini bilin eğer istifa edecek olan varsa ben isine talibimhehe
Kızlar mübarek ramazan ayına giricez sahur ve iftar için var mı önerileriniz planlarınız neler yapıcaksınız?
Kızlar mübarek ramazan ayına giricez sahur ve iftar için var mı önerileriniz planlarınız neler yapıcaksınız?
kızlar yaa yarın dr randevum varrr çok heyecanlı ve gerginim:2:
Ben de düşünüp duruyorum ne yapıcam diye.iftar için yemeklerin hazır olması lazım eve gelince hemen oturup yiyelim diye ama ben hep gelince yapıyodum tabi geç gelince geç yemiş oluyoduk şimdi öyle olmass ikimizde oruçluyuz nasıl yapcaz bilmiyorum sahur için bende sigara böreği börek çeşitleri düşünüyorum benm zaten herdaim sigara böreği vardır buzluğumda bide bikaç çeşit börekte yapıp koymam lazım.annem dün topan patlıcan almış onları kesip kızartayım buzluğuna at,çıkartıp oturtma yada karışık kızartma yapınca kullanırsın dedi.
bide annemden alışkınım ramazanda hepözel yemek yapardı bize sevdiğimiz yemekleri hazırlardı özenerek bende yapmak istiyorm ama vakit yok
canım ben derin dondurucuya ne koyabilirim diye araştırma yaparken bu kızartıp buzluğa atılan sebzeler için pek zararlı diye okumuştum. bi araştır yapmadan önce...
nohut fasülye haşlayabilirsin hatta soğanı felan doğra buzluk torbalarına koy yemek yaparken pratik olur çalışanlar için.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Bu arada yazışmalarınıza bende baktım. Arkadaş ruh hastası sanırım. Takma kafana.
varya burda o tip insanlar.
ben onları bir derdim var daki konularda sipere yatmış haldeler sanıyodum. şok oldum
takmadım zatende bi tip konuşmalara maruz kalmak hiç hoşuma gitmedi...
diyelim soruyoruz birbirimize bugün ne yemek yapalım,yada misafir gelcek ne yapayım diye,daha önce 100 kere geçti bu muabbet,dönüp sayfa sayfa onumu arıcaz.ne saçma,ayy sinir oldm bende bu kadına
bende dün erik aldım komposto yapmak için bu akşam yapıyım bari bendebabam geçenlerde gelirken meyve almış bize amaç ok almış kayısı ve kiraz. Kalmıştı birazda erimeye başlamışlar. Dün kaynattım hepsini komposto yaptım çok güzel olmuş. Ramazanda bol yapmak gerekir bütün gün susuz kalıcak eşim yazık hem şeker dengesini hem su dengesini sağlar.
Kadın hamile psikolojisi ile sarmış sana,internetinde adabı olduğunu hiç duymadım ama varmış:)
Tahammülü kalmamış kimseye,gereksiz geyik yapsaydın ay cnmm cicimm diye böyle olmazdı emin ol.neyse ya çıkıyo çatlaklar arada..bizim topiğe nazar boncuğu koyalım,eylülden kaç ay öncesinden beri burdayız,bend aha böle bişey görmedim
sofis okudum şimdi gerçekten üzerinde durmaya değmez
diyelim soruyoruz birbirimize bugün ne yemek yapalım,yada misafir gelcek ne yapayım diye,daha önce 100 kere geçti bu muabbet,dönüp sayfa sayfa onumu arıcaz.ne saçma,ayy sinir oldm bende bu kadına