- Konu Sahibi landfloves
- #2.221
Kızlar ofiste boya badana var. Boya mahvetti beni. Tinerle karışınca kötü oldum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ofiste boya badana var. Boya mahvetti beni. Tinerle karışınca kötü oldum
ne severim o tiner boya kokusunu
tiner mii
ben ilkokuldayken aseton kokluyodum
zavallı annem ne uğraşmıştı benle bu yüzden
tinerci ruhu var bende
Hanzade bu ara çok mu yoğunsun sen canım hiç görünmüyorsun
birazdan zeytinyağlı taze fasülye yapcamda siz içine sarımsak koyuyomusunuz yaparken?
yarım saat sonra çıkıyorum ve koşturmaca başlıyor önce marketten alacaklarım var sonra hemen yemek hazırlamam lazım
yarım saat sonra çıkıyorum ve koşturmaca başlıyor önce marketten alacaklarım var sonra hemen yemek hazırlamam lazım
bende koyayım o zaman.
maraton başlıyo desene. kolay gelsin canım.
Tatlım yemekteyiz programı devam etseydi oraya katıl mutlaka derdim vallaa sendeki bu hız bu marifet 1.lik getirirdi
Kolay gelsin hanzade. Ben dünden yemeklerimi yapmıştım. Bu gün yemekten sonra banyoyu temizleyeceğim. Yarın akşamda iş çıkışı evimi temizlerim. Eski programa geri döndüm :) Eşim yine arkadaşlarıyla takılır. Gece yarısına doğru işim bitiyor ama olsun. Cumartesi pazarım bana kalıyor
teşekkürler canım
yok kız o kadar da değil ama sık sık misafir ağırladığımız için alıştım artık mecbur hazırlıyosun yani iş başa düşünce
ama o kadar alışmışım ki misafir olmadığı gün büyük eksiklik hissediyorum...canım sıkılıyo...
en iyisi canım hafta sonu işlere kilitlenip kalmamak en güzeli,kaç gibi çıkıyorsun işten?