Eylül dostluğumuza burada devam (:

tiner mii:KK52:
ben ilkokuldayken aseton kokluyodum:KK52::KK52:
zavallı annem ne uğraşmıştı benle bu yüzden:KK52:
tinerci ruhu var bende:KK37:

yarım saat sonra çıkıyorum ve koşturmaca başlıyor önce marketten alacaklarım var sonra hemen yemek hazırlamam lazım

Kolay gelsin hanzade. Ben dünden yemeklerimi yapmıştım. Bu gün yemekten sonra banyoyu temizleyeceğim. Yarın akşamda iş çıkışı evimi temizlerim. Eski programa geri döndüm :) Eşim yine arkadaşlarıyla takılır. Gece yarısına doğru işim bitiyor ama olsun. Cumartesi pazarım bana kalıyor :KK76:

bende koyayım o zaman.

maraton başlıyo desene. kolay gelsin canım.

teşekkürler canım

Tatlım yemekteyiz programı devam etseydi oraya katıl mutlaka derdim vallaa sendeki bu hız bu marifet 1.lik getirirdi :KK1:

yok kız o kadar da değil ama sık sık misafir ağırladığımız için alıştım artık mecbur hazırlıyosun yani iş başa düşünce
ama o kadar alışmışım ki misafir olmadığı gün büyük eksiklik hissediyorum...canım sıkılıyo...:KK35:

Kolay gelsin hanzade. Ben dünden yemeklerimi yapmıştım. Bu gün yemekten sonra banyoyu temizleyeceğim. Yarın akşamda iş çıkışı evimi temizlerim. Eski programa geri döndüm :) Eşim yine arkadaşlarıyla takılır. Gece yarısına doğru işim bitiyor ama olsun. Cumartesi pazarım bana kalıyor :KK76:

en iyisi canım hafta sonu işlere kilitlenip kalmamak en güzeli,kaç gibi çıkıyorsun işten?

teşekkürler canım

yok kız o kadar da değil ama sık sık misafir ağırladığımız için alıştım artık mecbur hazırlıyosun yani iş başa düşünce
ama o kadar alışmışım ki misafir olmadığı gün büyük eksiklik hissediyorum...canım sıkılıyo...:KK35:

alemsin vallahi :KK9: ama tecrübe kazanıyosun bize ayda yılda bir geliyo onda da elim ayağım karışıyo:KK37:

X