- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.181
kızlar bayramda 1 hafta izin kullanacağımı söylemiştim size ama eşimin izin alamama gibi bi ihtimali çıkmıştı ortaya çünkü müdürü değişiyodu dün yeni müdür gelmiş anlaşmışlar eğer o kullanacak olsa eşim kullanamazdı aynı anda hem müdür hem yardımcı kullanamıyo izin önce müdürün istediği oluyo tabi normalde bayramlarda bile hep çalışırdı şimdi palan yapabiliriz teyzem akçayda olursa bayramda inşallah önce oraya gidicez sonra izmire izmirdeki kızlar oraya gelince haberleşiriz keşke bulaşabilsek görümcem konakta oturuyo siz nerelerdesiniz?eğer yakınsa görüşürüz
Eveeet ben varımm bornovada oturuyorum ben de,bayramda eş dost akraba ziyaretlerinden başımı kaldırabilrisem katılmak isterimm
bayram değil bayram sonrası geliriz zaten haberleşiriz müsait olursak
Anam yakalandim :) ya şöyle azıcık geçmişi okuyup öyle yazayım dedim ama 20 sayfa zor okudum hala telefonla giriyorum zor oluyo hala iş bulamadım evdeyim ve iyice bunaldım bu devirdi diploma tecrübe hikaye ya :-( iş görüşmesine gidiyorum adam bana mavi yaka fabrika üretim işi veriyo. Ben bankaciyim diyorum ne işim var üretimde hiç umurları değil valla isine gelirse diyo çok pişman oldum bankayi bıraktığıma kimseye de söyleyemiyorum.sizler nasılsınız hamileler nasıl ay hep kaçırdım o güzel sohbetleri ya
Anam yakalandim :) ya şöyle azıcık geçmişi okuyup öyle yazayım dedim ama 20 sayfa zor okudum hala telefonla giriyorum zor oluyo hala iş bulamadım evdeyim ve iyice bunaldım bu devirdi diploma tecrübe hikaye ya :-( iş görüşmesine gidiyorum adam bana mavi yaka fabrika üretim işi veriyo. Ben bankaciyim diyorum ne işim var üretimde hiç umurları değil valla isine gelirse diyo çok pişman oldum bankayi bıraktığıma kimseye de söyleyemiyorum.sizler nasılsınız hamileler nasıl ay hep kaçırdım o güzel sohbetleri ya
Evde oturmakta çok keyifli ama landfloves. Ben sevdim komşum olsaydı belki evde oturmaya devam edebilirdim ama oda yok. Tek başıma tüm gün temizliğe sarıyordum.
Kendi evinde oturmak keyifli olur dimi ben hiç keyfim için evde uzun vakit geçiremedim evlendiğimden berisürekli bi koşuşturma hali bazen bıkkınlık geliyo hep bişeyleri yetiştirmeye çalışmaktan.çalşımak güzel şey para kazanmak falan da ama bazen istifa edesim geliyo sonra düşünüp otur oturduğun yerde diyorum
Aynen öyle mesele çalışmak değil ki para kazanmaya alışmış biri için zor oluyor. Kocacığımın paralarına kıyamıyorum nedenseKendi param olunca çatır çatır yiyorum. Öbür türlü vicdan azabı çekiyorum
aslında bizim durum biraz karışık eşimin dükkanı olduğundan aldğım maaş dolayısıyla onun parası çalışsamda aynı çalışmasamda hahaha