Eylül dostluğumuza burada devam (:

aydasu ve jelo benimde sürekli aklımdasınız, gecenin körü kalktım yatamadım sıcaktan uyuyamıyorum, sürekli dua ediyorum sizler için. ben inanıyorum ki ikinizde bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alacaksınız. boşuna şimdi üzülüp bebişleride etkilemeyin. neye inanırsanız o olur.

Aydasu ağlattın benide kuzum zaten hamileliğin verdiği bir duygusallık var üstümüzde biri veya doktor en ufak bebişle ilgili tuhaf bişey söylese ben hemen duygusallaşıyorum gözlerim doluyor,bu aralar çok sık oluyor bu hamilelikten işte sonuçta bebişlerimiz daha doğmadan anne yaptılar bizi,normalde herşeyi deliliğe vuran ben bile etkilendim bebişime hergün dua ediyorum annemde namaz kılıyor ve her hafta perşembe akşamları birkaç saat okur yarın benim için okuycaktı senden bahsettim böyle böyle bir arkadaşım var diye onada okurum dedi bol bol dua etti ben eminim bişeycik olmuycak diyor siz evham yapıyosunuz diyor
Umudunu yitirme olurmu başka doktorada görünüceksin eminim bebişinde hiçbişey yok gayet sağlıklı annesi üzme onu

Canım benim çok teşekkür ederiz,dualarınızla inşallah herşey düzelicek yer gök dua Allah'tan başka sığınıcak kimsemiz yok o bizi görüyor eminim elini uzatıcak bebişlerimize,
İnşallah hiçbişey olmuycak gayet sağlıklı haberlerini alıcaz bebişlerin

Zyv canım benim çok saol inşallah müjdelerle geliriz duyururuz burdan ben oluruna bıraktım herşeyi Rabbim en iyisini bilir

günaydın canlarıııııııııııııııımm

günümüz bize güzellikler getirsin inşallah..

dün tüm gün hastahanede olduğum için gelemedim buraya

aydasum sen çok iyi biliyorsun ki rabbim bebeğine rızık ve nefes takdir ettiyse ne doktor ne başka birşey onun bu dünyaya gözlerini açmasına engel olamaz ve bu kadar kişi rabbimden onun sağlığı için dua ederken bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inş.

jeloom sende sakın kafana takılıp üzülme aynı durumu benim çok yakın arkadaşım yaşadı kabus gibi günler geçirdik ama şu anda 5 yaşında dünya akıllısı bi oğluşu var hatta 2.bebişte 5 aylık göbüşünde sabırsızlıkla dünyaya gelmeyi bekliyor

bu arada dün hastanede olmamın sebebi hatırlarsanız rahimde yara vardı onu dondurma operasyonu geçirdim.umarım iyileşir 15 gün sonra kontrolde belli olacak.kızlar lütfen genital bölge sağlığınıza çok dikkat edin ve en küçük bi şikayetinizi ihmal etmeyin çok zormuş ilerledikten sonra tedavisi.

veeee en son olarak güzel bir haber:ben bu ay doğum kontrol ilacını bırakıyorum son 2 hapım kaldıııı sonraaaaa bebiş istiyoruz artııııııııııııııııııııııııkkkkk

Günaydın kızlar..
Aydasum seni seviyorum canım arkadaşım. Eşine yapacağın sürpriz çok güzel bu bir haftayı işallah su gibi geçirirsiniz ve sonunda güzel bi haber alırsınız. Bizde merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Miracle işallah kurtulursun yarandan canım, bebiş düşünmenizede çook sevindim. Hadi bakalım belki 2 ay filan olmazda bikaç ay sonra sendende güzel haberler alırız işallah. Biz tecrübeliler olarak sana yardımcı oluruz

günaydın kızlar ,

o kadar etkilendim ki bu bebeklerin durumundan eşim sordu akşam neyin var diye,

bende hastayım kızlar assosta soğuk suda üşüttüm sanırım boğazlarım şiş evlendikten sonra ilk kez boğazım şişti annem de yok kim bakacak bana bilmiyorum çok üzgünüm

Son düzenleme:

Seni okadar iyi anlıyorumki ilk hastalandığımda bende öyle hissetmiştim eşim sağolsun bakmıştı ama anne gibisi yok gözünün bakışından neye ihtiyacın olduğunu anlıyo hemen koşup getiriyo..

geçmiş olsun özdencimm. Hasta olunca anne ne çok aranıyo dimi. Allahıma sonsuz şükürki annelerimiz hayatta ne kadar şanslıyız. Annenlerin ewi işine uzakmı 1-2 gün orda kalsanız .

geçmiş olsun özdencimm. Hasta olunca anne ne çok aranıyo dimi. Allahıma sonsuz şükürki annelerimiz hayatta ne kadar şanslıyız. Annenlerin ewi işine uzakmı 1-2 gün orda kalsanız .

teşekkür ederim canım annem avrupa yakasında ben anadolu yakasındayım annemden işe gitmem imkansız ,kayınvalidemde yok çok garip hissediyorum kendimi

Selam kızlar, miracle hadi bakalım sıra sende canım. Bizde istiyorduk ama işe girdim. Vazgeçtim. Seneye ya da sonraki seneye kaldı sanırım. Bakalım kısmet artık.

inş kurtulurum canım.bakalım artık nasip kısmet çevremde o kadar çok bebek isteyipte olmayan var ki artık gözüm korktu o yüzden bırakıyorum ilacı ee tecrübelerinizden yararlanacağız tabii ki

geçmiş olsun özdencim dikkat et kendine

selam kızlar
özdncim geçmiş olsun

hoşgeldin canıııııımmmm

Selam kızlar, miracle hadi bakalım sıra sende canım. Bizde istiyorduk ama işe girdim. Vazgeçtim. Seneye ya da sonraki seneye kaldı sanırım. Bakalım kısmet artık.

yok ben o kadar çabuk sıraya girmeyeyim 2-3 ay verin bana hapın etkisi oluyormuş çünkü

Canım çok geçmiş olsun. Inş en kısa zamanda bi bebiş nssip eder allahım sizlerede.
Canım bende seni çok iyi anlıyorum ilk hastalandığım zaman aklıma geldi ne ağlamıştım bi başıma evde annem diye
Neyseki kocalarımız var eminim bi kaç güne iyileştirir eşin seni. Geçmiş olsun canım benim

Cnm benim inş herşeyin hayırlısı olur,İzmirdeyim ben biliyosun,istersen KADOMER diye bi kadın sağlığı merkezi var,Hüsnü bey var orada,baya iyidir Alsancakta yeri caminin karşısında belki biliyosundur.İstersen randevu alalım oda bir baksın.

Geçmiş olsun canım nasıl geçti operasyon bir yerinde ağrı falan yok dimi,sen yinede dikkat et dinlenmene bak,evet en önemli bölge dikkat etmek gerek tekrar geçmiş olsun,bu arada hapı bırakmana sevindim hadi bakalım sendende kısa zamanda iyi haberler duyarız
Üzülmüyorum artık herşey olucağına varır napalım kısmette ne varsa o,inşallah benimde temiz çıkar herşeyimde arkadaşın gibi kafamız rahatlar huzura kavuşuruz göbüşümü sevip duruyorum

OZdn canım geçmiş olsun bu havalarda hasta olmak çok kötü oluyor,evdemisin bol bol dinlenmeye bak ah anneler keşke hep dibimizde olsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…