Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar bayramda 1 hafta izin kullanacağımı söylemiştim size ama eşimin izin alamama gibi bi ihtimali çıkmıştı ortaya çünkü müdürü değişiyodu dün yeni müdür gelmiş anlaşmışlar eğer o kullanacak olsa eşim kullanamazdı aynı anda hem müdür hem yardımcı kullanamıyo izin önce müdürün istediği oluyo tabi normalde bayramlarda bile hep çalışırdı şimdi palan yapabiliriz teyzem akçayda olursa bayramda inşallah önce oraya gidicez sonra izmire izmirdeki kızlar oraya gelince haberleşiriz keşke bulaşabilsek görümcem konakta oturuyo siz nerelerdesiniz?eğer yakınsa görüşürüz

Okadar üzülüyorumki bu şekilde olunca:KK43:

Bi arkadaşım var benimde yılbaşından beri uğraşıyorlar bebek için hala iyi haber yok...Erteliyoruz bizde ama insan başına ne geleceğinide bilemiyorki.2 sene bekleriz,bir bakmışsın uğraşıyosun yine olmuyo,2 sene olmuş 3-4...hep bundan korkuyorum..

Hap kullanmayan arkadaş ve akrabalarımın bile en az ihtimal 4-5 ayda hamile kalabildiler..

Kötüsünü vermesin rabbim,isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inş..

kızlar bayramda 1 hafta izin kullanacağımı söylemiştim size ama eşimin izin alamama gibi bi ihtimali çıkmıştı ortaya çünkü müdürü değişiyodu dün yeni müdür gelmiş anlaşmışlar eğer o kullanacak olsa eşim kullanamazdı aynı anda hem müdür hem yardımcı kullanamıyo izin önce müdürün istediği oluyo tabi normalde bayramlarda bile hep çalışırdı şimdi palan yapabiliriz teyzem akçayda olursa bayramda inşallah önce oraya gidicez sonra izmire izmirdeki kızlar oraya gelince haberleşiriz keşke bulaşabilsek görümcem konakta oturuyo siz nerelerdesiniz?eğer yakınsa görüşürüz

konak merkez zaten her yere otobüsü olan tek yerdir:)

Başka izmirli varmı??

buluşursanız gelirim bende

Eveeet ben varımm bornovada oturuyorum ben de,bayramda eş dost akraba ziyaretlerinden başımı kaldırabilrisem katılmak isterimm :KK16:

miracle geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi, kolay oldu mu? hapı bırakıyorsun demekki çok sevindim inşallah fazla bekletmeden gelir istediğiniz zamanda.

özdncim geçmiş olsun sanada, gerçekten insan hasta olunca en çok annesini istiyor yanında, ona naz yapmak bile ayrı bi güzel oluyor.

benimde tatiller bitti artık çalışmam gerekiyor,ilanlara bakıyorum henüz uygun bir iş göremedim. aslında beni bekleyen biryer var ama bilmiyorum oraya mı gitsem. daha kurumsal bir yerde çalışmak istiyorum küçük yerleri sevmiyorum ama inşallah bulabilirim, en çok istediğim belediyeye girebilmek ama oralarda da öyle torpiller dönüyor ki maalesef diplomana değil amcana bakıyorlar.

bugün annemgile gidecem birazdan çıkarım, onlarda tatildeydi dün döndüler uzun zamandır göremedim annemi.

Evde oturmakta çok keyifli ama landfloves. Ben sevdim komşum olsaydı belki evde oturmaya devam edebilirdim ama oda yok. Tek başıma tüm gün temizliğe sarıyordum.

Anam yakalandim :) ya şöyle azıcık geçmişi okuyup öyle yazayım dedim ama 20 sayfa zor okudum hala telefonla giriyorum zor oluyo hala iş bulamadım evdeyim ve iyice bunaldım bu devirdi diploma tecrübe hikaye ya :-( iş görüşmesine gidiyorum adam bana mavi yaka fabrika üretim işi veriyo. Ben bankaciyim diyorum ne işim var üretimde hiç umurları değil valla isine gelirse diyo çok pişman oldum bankayi bıraktığıma kimseye de söyleyemiyorum.sizler nasılsınız hamileler nasıl ay hep kaçırdım o güzel sohbetleri ya

Anam yakalandim :) ya şöyle azıcık geçmişi okuyup öyle yazayım dedim ama 20 sayfa zor okudum hala telefonla giriyorum zor oluyo hala iş bulamadım evdeyim ve iyice bunaldım bu devirdi diploma tecrübe hikaye ya :-( iş görüşmesine gidiyorum adam bana mavi yaka fabrika üretim işi veriyo. Ben bankaciyim diyorum ne işim var üretimde hiç umurları değil valla isine gelirse diyo çok pişman oldum bankayi bıraktığıma kimseye de söyleyemiyorum.sizler nasılsınız hamileler nasıl ay hep kaçırdım o güzel sohbetleri ya

Aynen öyle. Her yerde torpil var malesef. Allah yardımcın olsun.

Hoş geldin kaçak:KK9:
Bu devirde öyle maalef canım arkanda dayın olcak ki niteliklertine uygun bir işe girebilesin... umarım en kısa zamanda yine bi bankaya girersin de mesleğine devam edersin. Mesleğini yapamamak çok zor ben iyi bilirim:KK50:
Ben kendi çapımda iyi sayılırım yarın kontrolüm var merak ve endişe içindeyim...

Evde oturmakta çok keyifli ama landfloves. Ben sevdim komşum olsaydı belki evde oturmaya devam edebilirdim ama oda yok. Tek başıma tüm gün temizliğe sarıyordum.

Kendi evinde oturmak keyifli olur dimi ben hiç keyfim için evde uzun vakit geçiremedim evlendiğimden beri :KK43: sürekli bi koşuşturma hali bazen bıkkınlık geliyo hep bişeyleri yetiştirmeye çalışmaktan.çalşımak güzel şey para kazanmak falan da ama bazen istifa edesim geliyo sonra düşünüp otur oturduğun yerde diyorum :KK53:

Kendi evinde oturmak keyifli olur dimi ben hiç keyfim için evde uzun vakit geçiremedim evlendiğimden beri :KK43: sürekli bi koşuşturma hali bazen bıkkınlık geliyo hep bişeyleri yetiştirmeye çalışmaktan.çalşımak güzel şey para kazanmak falan da ama bazen istifa edesim geliyo sonra düşünüp otur oturduğun yerde diyorum :KK53:

Aynen öyle mesele çalışmak değil ki para kazanmaya alışmış biri için zor oluyor. Kocacığımın paralarına kıyamıyorum nedense :KK1: Kendi param olunca çatır çatır yiyorum. :KK53: Öbür türlü vicdan azabı çekiyorum :KK1:

Aynen öyle mesele çalışmak değil ki para kazanmaya alışmış biri için zor oluyor. Kocacığımın paralarına kıyamıyorum nedense :KK1: Kendi param olunca çatır çatır yiyorum. :KK53: Öbür türlü vicdan azabı çekiyorum :KK1:

aslında bizim durum biraz karışık eşimin dükkanı olduğundan aldğım maaş dolayısıyla onun parası çalışsamda aynı çalışmasamda hahaha :KK9:

Bende dayı var hemde 10 tane kendi ağızlarıyla başkalarıni işe koyduk diyorlar bana gelince kısmet neyse bakalım allah sesimi duyar elbet
evde oturmak güzel kızlar ama çalışmaya alisan bile bir süre sonra bunaliyo. Birde eşinizden para almak kolay olmuyo yada ben alışkın değilim. Işinizin kıymetini bilin eğer istifa edecek olan varsa ben isine talibim :-) hehe

X