Eylül dostluğumuza burada devam (:

dün sen mi söylemiştin ciğer kavurcam diye (geçmişe bakamadım ben de kusura bakma) ben de eve gidince yaptım çok güzeldi biraz kaldı bugün yemeklerin yanına ilave ederim yerlerse
banyoyu tuvaleti temizledim akşam hatta 11-12 eşimin maçı vardı onu izlemeye gittim sonra abisi filan da bize geldi çay içtik tatlıyla milföy böreği yapmıştım gitmeden onları yedik gece yarısı 2 gibi yattık h.sonu biraz temizlik yapmıştım bugün sadece misafire yemek hazırlıcam

Ben her yemeğe koyuyorum sarmısak çok sağlıklı hatta yemeklerde kekik karabiber hiç eksik etmem

dün sen mi söylemiştin ciğer kavurcam diye (geçmişe bakamadım ben de kusura bakma) ben de eve gidince yaptım çok güzeldi biraz kaldı bugün yemeklerin yanına ilave ederim yerlerse
banyoyu tuvaleti temizledim akşam hatta 11-12 eşimin maçı vardı onu izlemeye gittim sonra abisi filan da bize geldi çay içtik tatlıyla milföy böreği yapmıştım gitmeden onları yedik gece yarısı 2 gibi yattık h.sonu biraz temizlik yapmıştım bugün sadece misafire yemek hazırlıcam

Evet canım ama kavurmasını yapmadım vazgeçtik ondan. Arnavut ciğeri istedi eşim. Benimkide çok lezetliydi. Seninde hızına maşallah...

Son düzenleme:
Bende öyle ama kavurması daha kolay olacaktı. Son anda eşim iki paket almış birde arnavut ciğeri yapalım kavurmasını istemiyorum dedi.

arnavut ciğeri yemedim hiç ben,nası bişey o?
yaprak yaprak oluyodu sanırım tv de görmüştüm,özelmi alıyosun onu öyle

arnavut ciğeri yemedim hiç ben,nası bişey o?
yaprak yaprak oluyodu sanırım tv de görmüştüm,özelmi alıyosun onu öyle

Yok canım o dediğin edirne ciğeri. Ciğerleri una bulayıp baharatlayıp 3 dakika kadar kızartıyorsun. İçine isteğe göre soğan, maydonoz koyuyorsun. Birde küp küp kesilmiş patates kızartmasıyla harmanlayıp servis yapıyorsun.

18:00 olsaydı süper olacaktı ama buna da şükür. Sen kaçta çıkıyorsun?

iş nezaman biterse bizde bazen akşam 10a kadar bile kalabiliyoruz en erken 19-19,30 genelde 20de çııkıyoruz yoğunluğa bağlı işte.eşim seyahate çıktığı zaman anneme gitceğim için daha erken çıkıyorum 18,30 gibi hoş yine 19u buluyo çıkasıya kadar.

İnsanın kendi işinin olması ayrı bir sorumluluk tabi. Allah kolaylık versin

2 avuç taze fasülye almışım eşim yemiyo diye
yaptım şimdi pişiyo çabuk pişsede yesem uzun zamandır bu denli canım bişeyi istememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…