Kızlar belkı bıraz acık yazıcam ama nolur bana akıl verın olur mu?
Ben mı mantıksız dusunuyorum...
Son adet tarıhım 9 mayıs...Onu baz alırsak bugun 9+6 olması gerekıyor ama bu zaten benım ıcın mumkun degıl cunku bu normal bır kadının adet dongusune gore...
Ben polıkıstık overlı oldugum ıcın hıc 28 gunde bır hastalanmam, 40 gunu bulur hep...
Sofıs sen bılıyorsun 7 hazıranda kan testı yaptırdım betam 0 cıktı yanı o donemde kesınlıkle gebelık yoktu. Yanı zaten ben normal bır kadın gıbı gebe kalsaydım ogun tam gunum olmus olurdu ve kanda cıkardı ama cıkmadı cunku o tarıhte gebe degıldım...
15 hazıranda tekrar beta yaptırdım bu sefer 95 cıktı, elımdekı kagıtta referans aralıgı 1-2 hafta 50-500 arası dıyor... Kı mantıklı cunku 7 sınde cıkmadı kanda bısey... 15 hazıranda 1-2 haftalık olan bebek bugun 4 hafta daha eklersen 6 haftalık cıkmaz mı? Benım de dun 6+1 cıktı ultrasonda... Kı sofıs hatırla sen normal yumurtluyorsun senın betan ılk yaptırdıgında 800 kusur cıkmıstı son adet tarıhımız aynı olmasına ragmen benım 95...
Netten yumurtlama tarıhımı hesapladım adet dongusunu ortalama 35-40 gun yaparak. yumurtlama tarıhım 1-4 hazıran gıbı bıse cıkıyor. Bana mantıklı gelıyor zaten ben o ara yumurtluyorsam ayın 7 sınde hemen cıkması ımkansız yenı bır gebelık oldugundan anca 15 ınde cıktı...
Bı de doktor sey dedı kalbı atan bı cocuktan umudumu kesemem hemen, o yuzden haftaya ıster yanlıs hesap olsun ıster gec dollenme su andakı mevcut durumundan 1 hafta ılerı olmazsa kurtaj dedı
İlk gıttıgımde 4+3 demıstı, dun de dıyorkı o gun 1 mm lık sapma yaptıysak bu bı hafta oynar belkı de o gun 3 haftalıktı. O zaman uyumlu olur, kesın bıse dıyemem dıyor...
Elımdekı ultrasonda 30 hazıranda 5+5 ken 2.27 mm gozukuyor
Dun gıttım 6+1 de ve 5.24 mm gozukuyor, ne yanı bu cocuk 2 gun de mı buyudu ıkı kat kadar
Cok mu sacmaladım ?