- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.041
Hakkaten bu sene yaz sana gezmeyle geçiyor ama iyi olmuş yurtdışı geziniz,battaniyeylemi ne güzel biz burda sıcaktan ne yapıcağımız şaşırdık gerçi sizin oralar kavruluyordur
Selammm...
Yazdıklarınızı okudum geldim..
Jelomm içini ferah tut canım... Allah'ın izniyle güzel haberleri alıp rahatlayacaksın inşallah canım... Bu doktorlara sinir oluyorum ben ya bişeyden anlamıyorlar mı bilemedim... Doktorlara karşı da uyanık olmak lazım canım... Umarım profla randevunuz çok güzel geçer bütün bu sıkıntılar geçiverir... Allah sana ve bebişine sağlıklar versin, korusun...
Benim haberim yoktu o metrobüs köprüsü çökme olayından şimdi baktım internetten... Allah'tan ölene rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim... Yaa çok üzücü bi olay hiç bir güvenlik önlemi yok bakıyorum işçilerde en basitinden baret bile yok... Köprünün altıda kalana baret bişey yapamaz ama molozlar filan heryere dağılıyor... Bişey yapılırken nasıl başında bu meslekle ilgili eğitim almış bi şantiye şefi bulunması gerekirken bişeyin demonte edilmesi sırasında da bi planlama olması lazım... Bi şefin orda bulunup yönlendirmesi şart... Nasıl güvenli bi şekilde sökülür bu yapı diye düşünüp, hesaplarının yapılıp kontrollü bi şekilde demonte edilmesi lazım... Ama görünüyor ki gariban işçileri bırakıvermişler bunu sökün de nasıl sökerseniz sökün demişler... Göz göre göre olanlar olmuş... Medeni yaşadığımızı sandığımız bu çağda bu olanlar çok üzücü... Yetkililer ne yapacak bakalım bundan sonra...
Ahsencim tatilin yaramasına çoook sevindimm canımm... Senin bebiş gezmeyi çok seviyor
Aydasu mide bulantıların en kısa sürede geçer inşallah... Allah topikimizdeki tüm anne adaylarına kolaylıklar versin...
Benim haftasonu her zamanki gibi kah neşeli kah hüzünlüTemizlik, pazar alışverişi, deniz... Bilgisayarım göçtü göçecek format atacaktık haftasonu onu da yapamadık kağnı gibi idare etmeye çalışıyorum...
Canım ikili testten değil benim korkum ikili teste girmeden zaten ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor ense fazla ise ödem olarak algılanıyor,down ve kalp rahatsızlığına sebep olabiliyor bu ultrasonda ölçümde çıkan bişey,bunu zaten araştırmıştım sınırı biliyordum benimki sınırın üstünde çıktığı için profa görünücem o inceliycek ona göre gerekli sıvı alınıcak,doktorun kabahati var bana ense kalınlığından bahsetmediği için ben bu ikili teste zaten inanmıyorum kendisinede söylemiştim,cuma günü profda netleşicek bu durum Allaha dua ediyorum elimden başka bişey gelmez herşey Allahtan üzülmüyorum sadece stres yaratıyor,[
doktora kızmakta haklısın cnm,ya oda unutsaydı,ozaman nolucaktı?
doktoru değiştirmekle iyi yapmışsın,allah sana ve bebeğine sağlık versin.
İnşallah canım Allahtan görümcem var bilgili bir dolu doktor arkadaşı var eşimin ailesinde var kadın doğumcuda bilgileniyorum,sağlığı sıhhati yerinde olsun hiçbirşeyde gözüm yok saol canım benim.
Maalesef yine önlemsiz güvenliği sağlamadan yapılan işler projenin başındakiler yok amirleri yok o şekilde çalıştırıyorlar işçilerin suçu yok baştakiler sorumlu bu olaydan bir ders alınmış dün gece çok güvenlikli işleme devam ettiler ama iş işten geçti artık,yetkililer üstünü örtecek bu olayın onlar için hiç önemli değil işçilerin hayatı bundan sonra kimseye bişey olmasın inşallah.
Haftasonu güzel geçmiş alışveriş temizlik standart ama araya denizi sıkıştırmışsın ne güzelbugün yarın yapar eşin biraz üstele öyle pc kullanmakta zor oluyor sinir ediyor insanı
huuu huuu ses gelmiyorrrrr kıslarrrr
canım fena döner çekti kızlar. Bİmden hazır et dönerlerden alıcam ewde kendim iskender yapıcam bu akşam
Ah kıyamam sana yakın olsaydık hazırlar getirirdim canım ya. O hazır et dönerlerdende alma canım katkı maddesi vardır mutlaka içinde.
teşekkür ederiiimYa ben çok dikkat etmiyorum aslında öyle katkı maddesine filan. sucuk salam sosis yemiyorum gerçi ama canım çektiğinde cips filan yiyorum arada mesela. Ama çok canım çekti ya alıp yapmam lazım hem daha tasarruflu 1 kişi masrafına 2 kişi yeriz