Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hakkaten bu sene yaz sana gezmeyle geçiyor ama iyi olmuş yurtdışı geziniz,battaniyeylemi ne güzel biz burda sıcaktan ne yapıcağımız şaşırdık gerçi sizin oralar kavruluyordur

kavrulmak ne kelime, battanyenin adı bile öldürüyor insanı. sular sıcak akıyor, evin duvarları bile yanıyor.

İnşallah canım Allahtan görümcem var bilgili bir dolu doktor arkadaşı var eşimin ailesinde var kadın doğumcuda bilgileniyorum,sağlığı sıhhati yerinde olsun hiçbirşeyde gözüm yok saol canım benim.

Maalesef yine önlemsiz güvenliği sağlamadan yapılan işler projenin başındakiler yok amirleri yok o şekilde çalıştırıyorlar işçilerin suçu yok baştakiler sorumlu bu olaydan bir ders alınmış dün gece çok güvenlikli işleme devam ettiler ama iş işten geçti artık,yetkililer üstünü örtecek bu olayın onlar için hiç önemli değil işçilerin hayatı bundan sonra kimseye bişey olmasın inşallah.
Haftasonu güzel geçmiş alışveriş temizlik standart ama araya denizi sıkıştırmışsın ne güzelbugün yarın yapar eşin biraz üstele öyle pc kullanmakta zor oluyor sinir ediyor insanı

Bilgili bir tanıdığının olması çok güzel canım çok şanslısın... Doktorlara kalsan sadece parmağında oynatırlar adamı...

Ya canım orası öyle de bizim aklımız sonradan geliyor malesef... Tamam önlemler alınmış iş işten geçtikten sonra da... Çabuk unutulur yine malesef ama bu böyle... Sonrası yine ihmalkarlık... Olan garibe olmuş... Geride kalanlarına bari sahip çıksalar...

Taa cumadan söyledim eşime ama fırsat bulamadı bi türlü Haftasonu bilmemnereye gidelim mi dedi tamam dedim sonra da hemen arkasından annemler de gelsin diyo... yok dedim siz gidin o zaman benim işim var filan hem ben oraya değil denize gitmek istiyordum ama sen isteyince tamam demiştim dedim... Neyse baya ısrar etti filan akşam oluyodu baktı bi yere gitmicem denize gidelim o zaman dedi gittik beraber... Yaa hiçbişey yapmasam da geçen hafta sınava gitmiştik arabada yalnız kaldık kv ile sınavın nasıldı dedi bazısını yaptım bazısını boş bıraktım yaptığım kadar yaptım dedim... sonra hemen diyo sen şöyle sen böyle bizi istemiyor musun? Yok dedim öyle bişey ama bütün gün sınavda kuru tahtanın üstünde otur otur yamuldum dışarıya çıkıp yürücem biraz dedim o bile olay olmuştu... yolda yine bi sürü laf sokmalar... X'e sınavın nasıldı dedim kalktı gitti arabadan şeklinde anlatmış tartışma çıkardı geçen hafta yine... İstemiyorum öyle olunca da bişey yapsam da suç yapmasam da ille tartışma çıkarttıracak bi yer bulur o yüzden aynı ortamda bulunmak istemiyorum... eşim mızlanıp duruyor sen istemiyorsun onları diye ... Sabır sabır başka hiç bişey demiyorum... Bi de diyor haftaya annemleri bilmemnereye götürsene diye dedim kursum var yoksa 4 saat yol ve kv den inciler çekilmezdi valla

2 haftanın üzerine miracleee geldiiiiiiiiiiii

selam güzel hatunlar.

1 hafta diyerek gitmiştim konyaya hatırlarsanız ama babaanneciğim kolunu kırdığı için 1 hafta daha kalmak istedim ve 2 haftadır konyadaydım amaaaa kaçak bir net buldum da bütün yazdıklarınızı takip ettim.

aydasum özellikle teşekkürler 2 defa beni hatırladığı için.doktor kontrolünde olanları sabırsızlıkla bekliyoruz ..

ahsenim senin bebiş gezmeyi çok seviyor anlaşılan inş. sıkıntısız bulantısız harika bir tatil geçirir ve sağlıkla dönersiniz evinize..

jelom dualar her sıkıntıyı çözer hepimiz dua ediyoruz ve sen içini rahat tut bebişin sağlıkla annesine gelecek inş.

pingum sniperelit geçmiş doğum günleriniz kutlu olsun sağlıkla ve sevdiklerinize daha nice yıllara

sofişim maşallah çok güzel hamilelik geçiriyorsun sonuna kadar böyle devam etsin inş.

landflovesim hoşgeldiiin tatilinin güzel geçmesine çoook sevindim canım..

unuttuğum şeyler olduysa kusuruma bakmayın amaaaaa şunu itiraf edeyim ki hepinizi öyle çok özledim ki keşke mümkün olsa hepinize teker teker sarılsam konya hatırası mevlana şekerlerinizi versem ama uzağız işte

buz gibi yayla havasından sonra antalya öyle sıcak geldi ki eşime dedim akşam yemeği deniz kenarında yiyip denize cuuuuplayacağız

miracle hoş geldin canım geçmiş olsun ayrıca akşam denizin keyfini çıkarın kocacığınla...

ahsencim senin bebiş gezmeyi pek seviyo anlaşılan geçen sefer bursaya gittiğinde de iyi gelmişti sana kuzum

bu arada unuttum landfloves tatil süper geçimiş belli fotolarınız harika....bayıldım walla...

canım fena döner çekti kızlar. Bİmden hazır et dönerlerden alıcam ewde kendim iskender yapıcam bu akşam

canım fena döner çekti kızlar. Bİmden hazır et dönerlerden alıcam ewde kendim iskender yapıcam bu akşam

Ah kıyamam sana yakın olsaydık hazırlar getirirdim canım ya. O hazır et dönerlerdende alma canım katkı maddesi vardır mutlaka içinde.

teşekkür ederiiim Ya ben çok dikkat etmiyorum aslında öyle katkı maddesine filan. sucuk salam sosis yemiyorum gerçi ama canım çektiğinde cips filan yiyorum arada mesela. Ama çok canım çekti ya alıp yapmam lazım hem daha tasarruflu 1 kişi masrafına 2 kişi yeriz

İyi bakalım afiyet bal şeker olsun. Yarasın bebişe

daphnecim sen benim facede var mısın ? Ya fazla vakit geçiremediğimden facede kim var kim yok bilmiyorum bile işyerinde açılmıyopda bizim. Tek bi bilgisayarda açılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…