- Konu Sahibi landfloves
- #2.081
Günaydın kızlar, aydasu yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ama inan yerinde olsam başka bir dr a daha giderdim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum canım bunların hesabını yapmıştık biz zaten. Kaç kez.Kızlar belkı bıraz acık yazıcam ama nolur bana akıl verın olur mu?
Ben mı mantıksız dusunuyorum...
Son adet tarıhım 9 mayıs...Onu baz alırsak bugun 9+6 olması gerekıyor ama bu zaten benım ıcın mumkun degıl cunku bu normal bır kadının adet dongusune gore...
Ben polıkıstık overlı oldugum ıcın hıc 28 gunde bır hastalanmam, 40 gunu bulur hep...
Sofıs sen bılıyorsun 7 hazıranda kan testı yaptırdım betam 0 cıktı yanı o donemde kesınlıkle gebelık yoktu. Yanı zaten ben normal bır kadın gıbı gebe kalsaydım ogun tam gunum olmus olurdu ve kanda cıkardı ama cıkmadı cunku o tarıhte gebe degıldım...
15 hazıranda tekrar beta yaptırdım bu sefer 95 cıktı, elımdekı kagıtta referans aralıgı 1-2 hafta 50-500 arası dıyor... Kı mantıklı cunku 7 sınde cıkmadı kanda bısey... 15 hazıranda 1-2 haftalık olan bebek bugun 4 hafta daha eklersen 6 haftalık cıkmaz mı? Benım de dun 6+1 cıktı ultrasonda... Kı sofıs hatırla sen normal yumurtluyorsun senın betan ılk yaptırdıgında 800 kusur cıkmıstı son adet tarıhımız aynı olmasına ragmen benım 95...
Netten yumurtlama tarıhımı hesapladım adet dongusunu ortalama 35-40 gun yaparak. yumurtlama tarıhım 1-4 hazıran gıbı bıse cıkıyor. Bana mantıklı gelıyor zaten ben o ara yumurtluyorsam ayın 7 sınde hemen cıkması ımkansız yenı bır gebelık oldugundan anca 15 ınde cıktı...
Bı de doktor sey dedı kalbı atan bı cocuktan umudumu kesemem hemen, o yuzden haftaya ıster yanlıs hesap olsun ıster gec dollenme su andakı mevcut durumundan 1 hafta ılerı olmazsa kurtaj dedı
İlk gıttıgımde 4+3 demıstı, dun de dıyorkı o gun 1 mm lık sapma yaptıysak bu bı hafta oynar belkı de o gun 3 haftalıktı. O zaman uyumlu olur, kesın bıse dıyemem dıyor...
Elımdekı ultrasonda 30 hazıranda 5+5 ken 2.27 mm gozukuyor
Dun gıttım 6+1 de ve 5.24 mm gozukuyor, ne yanı bu cocuk 2 gun de mı buyudu ıkı kat kadar
Cok mu sacmaladım ?
Kızlar belkı bıraz acık yazıcam ama nolur bana akıl verın olur mu?
Ben mı mantıksız dusunuyorum...
Son adet tarıhım 9 mayıs...Onu baz alırsak bugun 9+6 olması gerekıyor ama bu zaten benım ıcın mumkun degıl cunku bu normal bır kadının adet dongusune gore...
Ben polıkıstık overlı oldugum ıcın hıc 28 gunde bır hastalanmam, 40 gunu bulur hep...
Sofıs sen bılıyorsun 7 hazıranda kan testı yaptırdım betam 0 cıktı yanı o donemde kesınlıkle gebelık yoktu. Yanı zaten ben normal bır kadın gıbı gebe kalsaydım ogun tam gunum olmus olurdu ve kanda cıkardı ama cıkmadı cunku o tarıhte gebe degıldım...
15 hazıranda tekrar beta yaptırdım bu sefer 95 cıktı, elımdekı kagıtta referans aralıgı 1-2 hafta 50-500 arası dıyor... Kı mantıklı cunku 7 sınde cıkmadı kanda bısey... 15 hazıranda 1-2 haftalık olan bebek bugun 4 hafta daha eklersen 6 haftalık cıkmaz mı? Benım de dun 6+1 cıktı ultrasonda... Kı sofıs hatırla sen normal yumurtluyorsun senın betan ılk yaptırdıgında 800 kusur cıkmıstı son adet tarıhımız aynı olmasına ragmen benım 95...
Netten yumurtlama tarıhımı hesapladım adet dongusunu ortalama 35-40 gun yaparak. yumurtlama tarıhım 1-4 hazıran gıbı bıse cıkıyor. Bana mantıklı gelıyor zaten ben o ara yumurtluyorsam ayın 7 sınde hemen cıkması ımkansız yenı bır gebelık oldugundan anca 15 ınde cıktı...
Bı de doktor sey dedı kalbı atan bı cocuktan umudumu kesemem hemen, o yuzden haftaya ıster yanlıs hesap olsun ıster gec dollenme su andakı mevcut durumundan 1 hafta ılerı olmazsa kurtaj dedı
İlk gıttıgımde 4+3 demıstı, dun de dıyorkı o gun 1 mm lık sapma yaptıysak bu bı hafta oynar belkı de o gun 3 haftalıktı. O zaman uyumlu olur, kesın bıse dıyemem dıyor...
Elımdekı ultrasonda 30 hazıranda 5+5 ken 2.27 mm gozukuyor
Dun gıttım 6+1 de ve 5.24 mm gozukuyor, ne yanı bu cocuk 2 gun de mı buyudu ıkı kat kadar
Cok mu sacmaladım ?
aydasu canım evledinmi? bide hamilemisin maşallah tatlım bayadır görüşemiyoduk:) bende ikinciye hamişim benimde bebiş iki hafta geriden geliyomus üzülme tatlım bende gec döllenme olmus tahlil istedi 7*3 cıktı ayın 6.da satınla uyusmuyo bebegin cok küçük dedi bakalım nolucak cuma kontrole gidicem tekrar beslenmeme dikkat ettim bol meyve sebze süt felan içmeye calıştım inşallah kuzularımız saglıcakla gelir canım dua et bol bol maşalalh kalp atısını duyduysan bişicik olmaz rabbim korur melegini
Hepınızın yazdıgı mantıklı gelıyor, ıcımden bı yerden hıssedıyorum benı tesellı etmek ıcın demıyorsunuz oyle olduguna ınanıyorsunuz, ben de ınanıyorum ınanmak ıstıyorum...
Kalbını duyduk bız onun 15 gundur atıyor pıt pıt dıye yavrumun kalbı... Cok kırgınım doktoruma suan, boyle bır ıhtımalı olsa bıle haftaya kesınlesınce soyleseydı bana...
Burda ımkanlar cok kısıtlı...
Baska hastane yok, yarın erkenden devlet hastanesıne gıdıcem, en mantıklısı bu gozukuyor
Melıke
Evlendım canım 8 ay oldu... Bakalım Rabbım hayırlısını nasıp etsın ınan bı yandan cok korkuyorum bı yandan umudum cok...
Senı de gecen gun okudum, cok sevındım ıkıncı bebegıne. Kalp atısını duydunuz mu?
Duyduk canım 30 hazırandan berı atıyor kalbı yavrumun...
Ben beslenemıyorum cok bulantım var hıc bıse yıyemıyorum ondan mı boyle oldu
İstıfra da etsem mıdem de bulansa bu hafta cok ıyı beslıcem Rabbım nolur yavrularımızı bıze bagısla
cuma gunu gıdınce sonucu bana da yaz olur mu
Şimdi kağıtlarıma baktım canım
Haziranın 7sinde ben adet olmalıydım nşa da. 12 sinde idrar testinde pozitif çıktı. 15 indede kanda beta 1892 çıkmıştı bunuda senle konuşmuştuk senin betan düşük çünkü döllenmen geç diye
28 hazirandada dr 6+1 demişti bana ama aynı dönemde sen iki hafta geriden gelmeliydin en az değil mi? Işte drun burda yalnışlık yapmış olabilir şimdide bebeğinin gelişimi yavaş demesinin sebebide bu olabilir. Yani ben ancak böyle akıl yürütebiliyorum canım.
Canım benim en mantıklısı bu. Ben tatildeyken mikrop kaptım. 2 dr a gittim. Birinin hiç umrunda olmadı. Bir şeyin yok dedi. Diğeri hormonlarında problem var dedi.Ne alaka anlamadım. Ben kendimden eminim. Cumartesi yeniden dr a gideceğim. Bakalım o ne diyecek. Malesef bazen dr larada güven duyulmuyor. İnsan kendini bilir. Bu çok önemli bir durum. Başka bir dr a gitme kararına çok sevindim.
Insallah canım, cok baska bıseymıs kalp atısını duyduktan sonrakı hısler...
Senın ıcın de dua edıcem, hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın Allah ım...
ayy canım benim ya inanki cok sevindim senin adına bu iki güzel haberini alınca
tamam bitanem yazarım sen bol süt yogurt meyve sebze fındık fıstık ne varsa tüket bide su iç emi biliosun bu benim artık ikinci gebeligim tecrübeli sayılırım:) hiç üzülme gec döllenme olmustur bende tatile gitmiştim memlekete adanada ögrendim :) haziranın 10ydu orda keseyi görmüştüm canım malatyaya kpss sınavına yakın geldim 6.da kalp atısını dinledim cok şükür iyi melegim ama minikmiş satıma göre dr bey öle dedi bende korktum ilk bebegimde bunu duymamıştım cünkü oglusum maşallah hep ileri gidiyodu teyzesi yok dedi dr bey gayet iyi ama minik gec döllenme olmus muhtemelen sen 15 gün sonra tekrar gel melike hanım bida bakalım dedi cuma günü gidicem kuzusum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah büyümüştür kuzucuk:))
Evet canım en mantıklısı bu... Bugun bıtmıstır sanırım randevular. yarın erkenden devlete gıdcem bakalım orda ne dıcekler...
Pekı sen ılac kullanıyon mu sımdı, ben anlamıyorum cıdden kıme guvencez
Sabah sabah sızı de kotu etkıledım, uzdum...
Kıme gıdıyım ama sız benım kardeslerım degılmısınız...
Hamıle oldugumu bıle sızden baskası bılmıyor kı
Sabah sabah sızı de kotu etkıledım, uzdum...
Kıme gıdıyım ama sız benım kardeslerım degılmısınız...
Hamıle oldugumu bıle sızden baskası bılmıyor kı
Polat tower artık yok sanırım. Binanın yarısı yandı şu anda. Umarım kimse yoktur içeride