- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
-
- Konu Sahibi landfloves
- #2.021
Kızlar birde biz metrobüsün dibinde oturuyoruz dünkü olau 5:30 civarı meydana geldi bizim bina sallandı deprem oluyor sandık,camı bir açtıkki köprü yıkılıyor Allahım neye uğradığımızı şaşırdık gözünün önünde böyle birşeye şahit olmak ölene Allahtan rahmet geride kalan ailesine sabır diliyorum,diğerlerini çıkardılar ama onlarda hiç kıpırdamıyordu bir anda ortalık savaş yerine döndü arabaların alarmları falan heryeri toz bulutu kapladı hemen aşşaya indik ama bizim yapabiliceğimiz bişey yoktu ambulanslar itfaiyeler polisler ama olan olmuştu artık çok korktum ölüyoruz sandım çok büyük ihmalkarlık var
Hadı ya, senın sahıt olmana daha da uzuldum...
Bız tvden ızlerken bıle ne kadar urkutucu geldı sen bırebır yasamıssın olayı, kıyamam...
Ihmal oldugu o kadar bellı kı zaten...
ALlah sabır versın aılesıne ınsallah...
bende bu sabah haberlerinde izledim o olayı.. çok da üzüldüm bir de sen canlı şahit olmuşsun canım yaKızlar birde biz metrobüsün dibinde oturuyoruz dünkü olau 5:30 civarı meydana geldi bizim bina sallandı deprem oluyor sandık,camı bir açtıkki köprü yıkılıyor Allahım neye uğradığımızı şaşırdık gözünün önünde böyle birşeye şahit olmak ölene Allahtan rahmet geride kalan ailesine sabır diliyorum,diğerlerini çıkardılar ama onlarda hiç kıpırdamıyordu bir anda ortalık savaş yerine döndü arabaların alarmları falan heryeri toz bulutu kapladı hemen aşşaya indik ama bizim yapabiliceğimiz bişey yoktu ambulanslar itfaiyeler polisler ama olan olmuştu artık çok korktum ölüyoruz sandım çok büyük ihmalkarlık var
Sofısım gunaydın...
Ben de oyle oluyorum ya gun ıcınde mutlaka uyuyorum...
Benım bulantılar azıttı yıne sabah bıse yok saat 12 ye doğru bı gelıyor yatana kadar burnumdan gelıyor o derece
sureklı ıcım dönüyor, doktora sorcam bugun normalmı dıye
Bu arada landfloves nerde ya
İzmırden de geldı kuzummmm gel hadı ozledık senııı
Çok güzel bi h.sonu geçirdim çok şükür. c.tesi sabah annemler kahvaltıya geldi. Süper bi kahvaltı hazırladım balkonda, fotosunu çekmeyi unutmuşum. Ailece keyifli keyifli kahvaltımızı yaptık,h.içi özlüyorum. Bütün gün bizdeydi annemler. Okey oynadık sonra babam kardeşim eşim bahçede masa tenisi oynadılar. tavla oynadık dart oynadık. Annemle benim ambar olarak kullandığım küçük odamı düzenledik filan güzel bi gündü. Akşam babam gitti annem kardeşim eşim film izledik gece 11 di gittiklerinde.
Pazar günü liseden arkadaşıma gittim gezmeye akşam 7:30 geldim eve. Mahallemizde düğün vardı,bizim burda düğünlerde dışarılara masalar kurulur yemek verilir. Eşim ordan yemek aldı akşama yemek yapmadımyemekten sonra parka çıktık kardeşimi de aldık. ARkadan annem babamda geldi oh keyifliydi h.sonumuz.
ohhh ne güzel bi hafta sonu geçirmişsin öylee.
insanın anne babasıyla aynı şehirde olması ne kadar güzel bişey gerçekten... çok şanslısın pingucumm
Ahsencim gezinin iyi geçmesine çok sevindim ne güzel bebişin müsade ediyo ohh tadını çıkart.
Jelocum Allah meleklerimizi sağ salim kavuştursun bize işallah gönlünü ferah tut bakalım annesi kesin bi yanlışllık vardır o işte.
Aydasucum merakla bekliyoruz kontrol sonucunu seninde hadi bakalım hemen git gelde bize haber ver.
bende bu sabah haberlerinde izledim o olayı.. çok da üzüldüm bir de sen canlı şahit olmuşsun canım ya
yazık günah ya bu sıcakta o insanlar güvenliğin sıfır olduğu yerlerde çalışıyorlar... bir de canlarından oluyorlar... Allah rahmet eylesin, yakınlarınada sabırlar versin...
demek bugün doktora gidiyorsun. hiç stres yapma eminim herşey yolundadır. tek başınamı gideceksin canım. sonucundan beni haberdar et mutlaka:)
bende perş gidicem ve merak içindeyim ister istemez. insanın hergün gidip bebişini göresi geliyor demi
mide bulantım oldukça azaldı benim şükürler olsun. darısı başına tatlım.
Çok güzel bi h.sonu geçirdim çok şükür. c.tesi sabah annemler kahvaltıya geldi. Süper bi kahvaltı hazırladım balkonda, fotosunu çekmeyi unutmuşum. Ailece keyifli keyifli kahvaltımızı yaptık,h.içi özlüyorum. Bütün gün bizdeydi annemler. Okey oynadık sonra babam kardeşim eşim bahçede masa tenisi oynadılar. tavla oynadık dart oynadık. Annemle benim ambar olarak kullandığım küçük odamı düzenledik filan güzel bi gündü. Akşam babam gitti annem kardeşim eşim film izledik gece 11 di gittiklerinde.
Pazar günü liseden arkadaşıma gittim gezmeye akşam 7:30 geldim eve. Mahallemizde düğün vardı,bizim burda düğünlerde dışarılara masalar kurulur yemek verilir. Eşim ordan yemek aldı akşama yemek yapmadımyemekten sonra parka çıktık kardeşimi de aldık. ARkadan annem babamda geldi oh keyifliydi h.sonumuz.
Allaha çok şükür canım ama doğru bi eşle olmak çok daha büyük şans aslında. Çünkü eşim iyi biri olmasa beni ailemle görüştürmezdi bu kadar samimi olamazdık. Sağolsun annemler gidelim dedikçe zorla oturttu onları. Daha diyoki bu gece bizde kalın napıcaksınız ewde kocaman ev işte. Ramazanda bizde kalın hep beraber olalım filan diyo sürekli. Hep o gitmek ister annemlere. Akşam parka çıkarken bile onları çağırdı. Bunlarda çok büyük şans Allahıma çok şükür.
Ahsencim gezinin iyi geçmesine çok sevindim ne güzel bebişin müsade ediyo ohh tadını çıkart.
Jelocum Allah meleklerimizi sağ salim kavuştursun bize işallah gönlünü ferah tut bakalım annesi kesin bi yanlışllık vardır o işte.
Aydasucum merakla bekliyoruz kontrol sonucunu seninde hadi bakalım hemen git gelde bize haber ver.
bende bu sabah haberlerinde izledim o olayı.. çok da üzüldüm bir de sen canlı şahit olmuşsun canım ya
yazık günah ya bu sıcakta o insanlar güvenliğin sıfır olduğu yerlerde çalışıyorlar... bir de canlarından oluyorlar... Allah rahmet eylesin, yakınlarınada sabırlar versin...
demek bugün doktora gidiyorsun. hiç stres yapma eminim herşey yolundadır. tek başınamı gideceksin canım. sonucundan beni haberdar et mutlaka:)
bende perş gidicem ve merak içindeyim ister istemez. insanın hergün gidip bebişini göresi geliyor demi
mide bulantım oldukça azaldı benim şükürler olsun. darısı başına tatlım.
merhabalar kızlaaaar, sonunda evimdeyim. izmirden geldim ertesi gün tekrar yola çıktım önce akşehire sonra konyaya gittik. dün gece döndük.
sizler nasılsınııız? arada bir telefondan girmeye çalıştım ama okuyamadım sürekli hata verdi nedense. çok fazla yazı birikmiş hepsini okuyamadım, önemli gelişmeler var mı?
Hoşgeldin gelişmeler sende ne yaptın nasıl geçti anlat bakalım çok iyi gelmiştir bu tatil sana
Landfloves canımcım yurtdışı tatilinin fotoğraflarını gördüm süperler valla. Eşinide fıstık gibi kızın ynında foto çekmişsin kıskanmadınmı kızValla sen bu sene leyleği havada gördün heralde gezmleerin bitmeedi oooh sefan olsun..
hoşbulduuuk, 29 ağustosta bi çıktım pir çıktım, hepsi de çok güzel geçti, tabi en güzeli yurt dışı turumuz oldu hem eşim yanımdaydı. izmire tek gittim, konya ve akşehirede eşimin ailesiyle gittim. dün gece geldim eve. yanlız çok sıcak buralar iki gündür battaniyeyle yatıyordum ne güzel, yine düştüm ateşin içine.
jeloocum ben bebeğinin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum. hiçbir şeyciği çıkmayacak merak etme