Selammm...
Yazdıklarınızı okudum geldim..
Jelomm içini ferah tut canım... Allah'ın izniyle güzel haberleri alıp rahatlayacaksın inşallah canım... Bu doktorlara sinir oluyorum ben ya bişeyden anlamıyorlar mı bilemedim... Doktorlara karşı da uyanık olmak lazım canım... Umarım profla randevunuz çok güzel geçer bütün bu sıkıntılar geçiverir... Allah sana ve bebişine sağlıklar versin, korusun...
Benim haberim yoktu o metrobüs köprüsü çökme olayından şimdi baktım internetten... Allah'tan ölene rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim... Yaa çok üzücü bi olay hiç bir güvenlik önlemi yok bakıyorum işçilerde en basitinden baret bile yok... Köprünün altıda kalana baret bişey yapamaz ama molozlar filan heryere dağılıyor... Bişey yapılırken nasıl başında bu meslekle ilgili eğitim almış bi şantiye şefi bulunması gerekirken bişeyin demonte edilmesi sırasında da bi planlama olması lazım... Bi şefin orda bulunup yönlendirmesi şart... Nasıl güvenli bi şekilde sökülür bu yapı diye düşünüp, hesaplarının yapılıp kontrollü bi şekilde demonte edilmesi lazım... Ama görünüyor ki gariban işçileri bırakıvermişler bunu sökün de nasıl sökerseniz sökün demişler... Göz göre göre olanlar olmuş... Medeni yaşadığımızı sandığımız bu çağda bu olanlar çok üzücü... Yetkililer ne yapacak bakalım bundan sonra...
Ahsencim tatilin yaramasına çoook sevindimm canımm... Senin bebiş gezmeyi çok seviyor
Aydasu mide bulantıların en kısa sürede geçer inşallah... Allah topikimizdeki tüm anne adaylarına kolaylıklar versin...
Benim haftasonu her zamanki gibi kah neşeli kah hüzünlü
Temizlik, pazar alışverişi, deniz... Bilgisayarım göçtü göçecek format atacaktık haftasonu onu da yapamadık kağnı gibi idare etmeye çalışıyorum...