Eylül dostluğumuza burada devam (:

gözümü kararttım. ekmek arası peynir domates yedim şimdide süt içiyorum
aydasum bol bol süt iç yoğurt yee midemiz bulansada yiyelim

kızlar ben geldim anca geçmişi okuyabildim.

jelocumm ve aydasucum tüm arkadaşlarım çok güzel şeyler yazmışlar daha üstüne ne denilebilirki.

jelocum doktorunun yaptığı bariz bir hata bunu farketmen ve başka bir doktora gitmem gerçekten çok iyi olmuş, inanırmısın cumartesi yazmıştın okumuştum cvp yazamadım okudum aklım sendeydi hep bir gelişme oldumu diye kesinlikle stres yapma bebişinde stres olmasın.

aydasucum tüm hesaplamalarını okudum gerçekten çok mantıklı dediklerin bende geç adet gördüğüm iin söktürücü ilaçları içerken hep tedirgin olurdum. yani geç döllenme seninki gelişmesinde elbet bi yerde farklılık olucaktır. kesinlikle başka doktrlara git farklı durumları öğren ve kesinlikle sende moralini bozup salma kendini miğden bulansada sıkı bir şekilde besinlerine dikkat et.

miracle hoşgeldin iyi bir yayla havası aldın ohh miss.
landfloves gerçekten leyleği böyle nerde gördün bir evinde duramadın gezdin hep olsun yaz anca böyle keyfli geçer.

diğer arkadaşlarım hepiniz iyimişsiniz Allahım tadınızı kaçırmasın.

gelelim bana. haftasonum gayet eylenceli ve güzeldi. cumartsi silivri tarafndaydık eşimin aile büyükleri toplandı yazlıkta mangal fln gece geç eve döndük kuzenlerde bize geldi kaldılar, pazar da baya geç kalkmış olduk kahvaltıydı oyun fln akşamı ettik evden 11 gibiydi çıktık birşeyler yedik, onlar gitti evlerine bizde geçtik halamlara gelini düşük yapmış çok üzüldüm orda kaldık, sabahı erkenden birlikte doktora gittik hem ben göründüm hemde ona destek olmuş oldum

nys benim sonuçlarıma gelirsek 4-4lük bir pcos hastası olduğum kesinleşti neden böyle diyorum hatırlarsınız belki hep doktorlardan müzdariptim hiç biri bana bir açıklama veya tedavi seçeneği sunmamıştı nyseki bu doktoru çok beğendim kesin tanıyı koymuş oldu.
4 adet ilaç verildi pcos hastalarının bildiği Klomen ve Glifor ilaçlarımda içinde tabiki, bunun yanı sıra bir tanesi hormon bir tanesi demir+folikasit bütünü bir ilaç
he birde kilolanmıştım iyice boyuma oranla yine birşeyim yoktu ama kesin olarak 7-8 kilo vermem gerektiğini söyledi doktor.

bendeki durumlarda böyle yarı rahatlamış yani artık birşeyler yapıyorum tedaviye başladım diyerek bir rahatlama yarıda başladık ama bakalım ne olucak durumlarının stresi.

biraz geç kalktım kızlar kahvaltıda etmedim umarım düzgün şeyler yazabilmişimdir kafam yerinde değil
sanırım uzunda yazdım

hoş geldin canım haftsasonu negüzel dolu dolu geçirmişsin.halanın gelinine de üzüldüm ne çok duyar olduk böyle şeyler kimse yaşamasa keşke budurmları.
tedavinde hayırlısı olsun inş.hormon sonuçların nasıl çıktı ?ultrasonda mı pcos olarak tanı koydu yoksa hormon sonuçlarında da farklılık gördümü?
hamile kalmaya yönelik bi tedavi başlatmış sanırım dimi.

Selammm...

Aydasucumm üzülme sakın... Ah ben bu doktorları var ya Senin ve sofişin dedikleri çok doğru... Doktorun yanlış hesapladı herhalde tarihini... Canım ya başka bi doktora git sinir oluyorum artık ben bu doktorlara ya... Ya kızlar tuhaf ama doktorlar da bunu da sektör haline mi getirdi bilmiyorum ama benim çevremde de gördüğüm hemen ilk bebekte özellikle senin bebeğin hasta, senin bebeğin böyle, senin bebeğin şöyle deyip hemen kürtaj diyorlar... Yanlış anlamayın ama memlekette de bi doktor vardı her gelene yok çocuğun hasta, yok amniyo sentez yok kürtaj derken ordan oraya paslarken çete olmuşlar nerdeyse... Çocukların hem canına girip hem de üstüne bi sürü de para alıyorlar oydu buydu derken... Dinlemeyip başka doktorlara gidenler olmuş çocukları doğmuş şimdi gayet de sağlıklılarmış... Kaç masumun canına girdiler... Allah paradan önce akıl fikir versin bu insanlaraa... Bi yakınımdan bu olaylara bizzat çok yakın şahit olduğum için yazdım... Uyanık olun her şöyleydi böyleydi diyene inanmayın... Senin bebeşinin de hiç bişeyi yok Allah'ın izniyle... Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah... Dualarım seninle canımm....

Daphne cim geçmiş olsun... Umarım kimseye de bişey olmamıştır....

saol tatlım ramazan öncesi baya haftasonumuz yoğundu, düşük yapmasına bende üzüldüm ama bak sapasağlam bir oğlun var diye hep moral verdik keyfi iyidi dün hatta alışverişe bile götürdüm doktordan sonra onu
ben birkaç doktora gitmiştim tatlım ama hiç biri bana tedaviye yönelik veya hormonlarla ilgili bir açıklama yapmamıştı.
dünkü doktorumdan çok memnun kaldım güzelce açıkladı. Lh ve Fsh hormonlarım arasında dengesizlik varmış(bunu bana düne kadar hiçbir doktor söylememişti hatta kk forumdaki doktorada yazmıştım hormon sonuçlarımı oda bir dengesizlik yok demişti!), ultrasyon görüntüsündede belirgin şekilde pcos olduğunu söyledi ayrıca tüylenmemde var bu tanılardan tam olarak pcos sun dedi.
bakalım tatlım bundan sonraki süreçte neler olucak 10 gün sonra kontrole gidicem sanırım klomenin etkilerini görebilmek için ve elbetteki bebiş isteğim doğrultusunda böyle bir tedaviye başladık.

Hadi hayırlısı ozaman canım.geçen hafta bende gittim dr.a hormonlarım da dengesizlik yok benm ama ultrasonda pcos gözüküyo,bende pcosun etkisi saç dökülmesi oldu dermatoloğa da gittim aynı anda o da hormonlarsa sorun yok dedi.eczanden yaptırtılan bir karışım verdi,losyon ve çinko hapı 3hafta boyunca kullan tekrar gel dedi.kadın doğumcu şuan tedavi için erken çünkü hormonlarında bişi yok bi 3ay daha bekle eğerki kendiğinden hamilelik oluşmazsa yumurta takibi,rahim filmi falan çektircek.biz yine beklemedeyiz anlıcağın

herşeyin hayırlısı tatlım, sanırım sende adet gecikmesi olmuyordu. en büyük dertte o onun verdiği stres acabalar şişkinlik tam bir kabus ilk olarak bundan kurtulmak amacım.
seninde maşallah birşeyin yokmuş umarım saç dökülmeside düzelir ama ultrasyonda görünen pcos a ne tedavi yapıyorlar bir fikrim yok zatn ne çok çeşidi varmış diyorum insanın kafası allak bullak oluyor aa bu arada benimde saçım çok dökülür çinko ilaçları bende kullandım bende bir etkisi olmamıştı.
he birde canım bir kaç doktorun tavsilerini almanı öneririm belki farklı bir şekilde yorumlar oda.
ama 3ay içinde bekliyoruz o zamaan senden

Selam kızlar,işler yogun bu aralar gelemiyorum,gelsem de yazamıyorum

aydasu yazdıklarına çok üzüldüm canım.Bütün dualarımız seninle.İçini ferah tut.Güzel düşün, Mübarek aylarda güzel hbrler alacaksın eminim.Ümidini kaybetme lütfen.

Aslında bu gittiğim 2.doktor.diğerine gitsem hemen tedaviyi başlatıcaktı 6ay denemeden sonra bşlarız demişti.bide başka dr.görüneyim diye şimdikine gittim.o da beklememi söyledi valla hangisine inancağımı bende şaşırdım bi aklım öncekine git bian önce başlasın diyo diğer yandan amaan bekle nasip kısmet diyo eşim de bekle dedi onla birlikte gittik onla doktorun söyledikleri mantıklı geldi acelemiz yok bekleyelim dedi,peki dedim bende

anladım tatlım gittiysen bak görmüşsün hemen farklı fikirler ortaya atılıyor. bekle demeklerinden kasıt doktorlarında psikolojik olarak diye düşünüyorum hani sıkmayın kendinizi doğal akışına bırakın banada mantıklı geliyor. bende kendime süre vermiştim adetimle ilgili 3 ay küçük sapmalarla oldum sonra yine eskiye dönünce tamam benden bu kadar dedim

Oh mangallar gezmeler falan haftasonun yine hareketli bereketli geçmiş
Üzüldüm kızcağızın düşük yapmasına ama Allah büyüktür yine verir aratmadan inşallah,seninde görünmen iyi olmuş sonunda bir teşhis konulmuş,sende biraz rahatlamışsındır inşallah ilaçların faydasını görürsün herşey yoluna girer,bebişe hazırlanırsın,geç olsun güç olmasın demişler strese girme kendine dikkat et içini ferah tut kontrollerini aksatma kahvaltınıda et biz öğle yemeği yedik

ettim ettim kahvaltımı ilacımı içebilmek için başladık bakalım birşeylere herşeyin hayırlısı Allah tarfından neyse onu yaşıcaz görcez.yengemizde düşürdü hayırlısı buymuş dedik bir evladı daha var 5 yaşında zehir gibi bir çocuk olur elbet.
daha senin bebişe isim koycaz karnın burnunda yürüyemicen bize anlatcan nasıl bir avazda doğurdunu
he birde köprüden yıkılmasından bahsetmişsin canım bu sayede evinide öğrendim haftada 3 4 kez git gel yapıyoruz o yoldan her geçişimde diyordum burası yıkılıcak korkuyordumda biliyorsun orda nasıl trafik oluyor saatlerce gerçekten dediğin gibi büyük bir ihmal vardı orada köprünün dibinde trafik oluyordu koca iş makinası köptüyü kırıyordu, kaybedilen işçiyede Allah rahmet eylesin

Bu arada kızlar İnternet Kotamıda azcık aşmış bulunuyorum, telefon faturamdan sonra buda süper oldu eşim kesicek beni

Son düzenleme:

Hayırlısı elbetteki en azından durumuna uygun ilaç kullanmana sevindim,folik asit artı demirli verdiği ilaç eminim benim kullandığımdandır gyno'mu birde demir hapını içerken 1 saat önce ve 1 saat sonra çay içmemen gerekiyor,eminim ilaçların faydasını görüceksin,
Bebişe isim koycaz dimi hiç aklıma gelmiyor zaten isim falan teyzesi önce sağlığının yerinde olduğunu öğrenelim bir rahat edelim,bir avazda inşallah doğururuz
Geçerken ara beni el sallarım sana zaten e-5'den evim göründüğü için kahve içmeye geliyoruz diyenlere evde yokuz diyemiyoruz ışığımız yanıyor
Ah ah olan hep garibana oluyor işte önlem almamaları güvenlik sağlamamaları yüzünden inşallah bundan sonra dikkat ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…