Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ben çoğu yemeklerimi düdüklü de yaparım akşam geç geldiğim için kurtarıcımdır benm hiç bi farkı yok tadı gayet güzel.tefal benmki 13dk falan yetiyo anneminki de eski tipti onda da 15-20dk aralığında yapıyoduk sanırım.taze fasulye iyi kavrulunca daha güzel oluyo ben düdüklüde önce bi kavururum soğan ve salçasıyla sonra kapatırm kapağını.
buarada kızlar ben hormon tahlilleri yaptırıp dr.agösterdim yumurtalıklarla ilgili hiçbir hormonumda sorunum yokmuş şuan hiçbişi gözükmüyo gayet normal herşey dedi kendini akışına bırak çok kafayı takma o da engel olur dedi.yazı geçir sonbaharda baktıkki hala olmadı ozaman yavaş yavaş derin bir araştırmaya gireriz dedi.hayırlısı artık...

bugün hiç katılamadım kızlar ama pek sohbet olmamış zaten bşy kaçırmamışım

kızlar neden yazmıyorsunuz cuma yoğunluğumu?

pingucum bende chitenbk gibi ilk önce fasülyeyi kavurmanı önerebilirim sadece pişme süresiyle ilgili bir fikrim yok ne yazkki kullanım açısındanda korkulcak birşy yok merak etme

ben bugün kaynanama gidiyorum yemeğe yiyip hemen eve geçicem dün biraz ütü yaptım biraz daha var ayrıca dün 1 makina çamaşır yıkadım bugünde yıkıcam bu ne ya bu kadar çamaşırı nasıl çıkarıyoruz 2 kişi

kızlar daha öncede sormuştum ben yazı karakterimi değiştiremiyorum seçiyorum profilde kayıtlı görünüyo ama olmuyo nie ki acaba beceremedim

kızlar daha öncede sormuştum ben yazı karakterimi değiştiremiyorum seçiyorum profilde kayıtlı görünüyo ama olmuyo nie ki acaba beceremedim

ohh yemek derdinden kurtulmuşsun tatlım, bizdede öyle çamaşır hiç bitmiyor sıcak ya birde hava bir kerede atlıyor hemen makinmn 15 dk programı var terliler zaten öyle yıkıyorum
yazı karakteride tatlım sanırım pro üyelerde devamlı kalıyor yani bende beceremedim sürekli yapmak zorunda kalıyorum alıştım artık

bizde akşam çaya izmirden teyzm geldi onun yanına gidicez ama çooook sıcak ya

zaten fasulyeyi bol kavuruyorum önce soğanı biraz öldürüyorum sonra fasulyelerle güzelce kavuruyorum, rendelenmiş domates ekleyip fasulyeler sararıncaya kadar kavuruyorum. ilk kez düdüklüde denicem bugün işallah güzel olur heyecan yaptım

Hanzade benim kocam çok terliyo aynen haftada kaç kez çamaşır yıkanıyo. ama beyazlarım birikmiyo benim. Yani bikaç atlet için makineyi çalıştırmaya kıyamıyorum ama eşimin t,shirti var mecbur çalıştırıcam.

bende geçen gün taze fasülye yapmıştım biraz kalmıştı onuda kayınvalidemlere götürdüm, kayınpederim yedi sofrada diyorki kayınvalidme kaç yıllık hanımsın şöyle yapamıyorsun fasülyeyi vallahi çok güzel olmuş bu bende hem gülüyorum hemde bozuntuya vermiyorum Allahtan kayınvalidem kötü niyetli değil
eminimki seninkide çok güzel olucaktır korkma düdüklüden

Son düzenleme:
Daphne canım lınk atmayı bılmıyorum tatlım ya bır derdım var bolumunde okudum canım...

Pingum ben de cogu yemegımı duduklu de yaparım... Bekarken annem almanyaya gıtmıstı ben de dedım taze fasulye yapayım babama...
Tabı duduklu asla kullanamıyorum
anammm bı saatı gectı yok pısmıyor yahu, cıldırmıstım, kıyamam babam da olsun kızım yerız dedı yarı pısmıs yarı cıg yemıstık
Sımdı elımden dusmuyor duduklu ama eskı modelde nasıl yapılır bılmıyorum, yanı sure bakımından...

Az once de bamya attım dudukluye 8 dakıkada mıs gıbı oldu...
Duduklu buyuk kolaylık cıdden , bulandan Allah razı olsun...

bende yarın iyi olursam pazardan taze fasülye alıp zeytinyağlısını yapıcam
bi de reçellik bi kaç meyve alırım hangilerini gözüme kestirirsem

vişne reçeli yapmak istiyorum bide bol bol alıp şekerleyip dondurucuya atıcam. şeftali de olabilir ne vardır ki şimdi reçeli yapılabilcek

komposta için kırmızı erik de var aklımda onuda şekerleyip dondurucuya atarım.

Ben hıc ole dondurucuya atmadım cok da merak edıyorum nasıl oluyor temızleyıp sekerlıyon mu, sonra cıkarınca nasıl yapcaz

Ben hıc ole dondurucuya atmadım cok da merak edıyorum nasıl oluyor temızleyıp sekerlıyon mu, sonra cıkarınca nasıl yapcaz

bende ilk defa atıcam bugün biraz araştırma yaptım. vişneyi saplarından ayırıp yıkıyosun üzerine şeker serpip poşetliyosun. şeftaliyi de 4 e ayırıyomuşsun onada şeker serpiyosun aynen poşetliyosun. komposto yapacaksan çıkarıp soğuk suyun içine atıp kaynatıyomuşsun. erikde aynı böyledir galiba. denemek lazım :)

Cok sagol canım sen yarın al yap, pazara gıdınce ben de bakıciiim cok heves ettım...

Kızlar eşimin eniştesi facebookda bu gün cuma olduğu için bir mesaj yazmıştım. Altına aptal bir yorum yapmış. Herkezin inancı kendine sinir oldum adama ya. Ruh hastası mıdır nedir. Hiç cevap yazmadım ama eşime akşam diyeceğim. Güzel bir dille uyarsın. Kendi sayfama yazı yazarken ondan onay mı almam lazım acaba akşam akşam sinirlerimi zıplattı. Uyuz adam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…