- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.981
KIZLAR ben daha önce hiç düdüklü kullanmadım bugün taze fasulye yapıcam düdüklüde yapayım diyorum ama korkuyorum ya eski modellerden benimki. Siz kullanıyomusunuz ? Bide düdüklüde fasulye lezzetli olurmu ?
kızlar iyimisiniz neden yazmıyosunuz ??
ben bugün kaynanama gidiyorum yemeğe yiyip hemen eve geçicem dün biraz ütü yaptım biraz daha var ayrıca dün 1 makina çamaşır yıkadım bugünde yıkıcam bu ne ya bu kadar çamaşırı nasıl çıkarıyoruz 2 kişi
kızlar daha öncede sormuştum ben yazı karakterimi değiştiremiyorum seçiyorum profilde kayıtlı görünüyo ama olmuyo nie ki acaba beceremedim
zaten fasulyeyi bol kavuruyorum önce soğanı biraz öldürüyorum sonra fasulyelerle güzelce kavuruyorum, rendelenmiş domates ekleyip fasulyeler sararıncaya kadar kavuruyorum. ilk kez düdüklüde denicem bugün işallah güzel olur heyecan yaptım
Hanzade benim kocam çok terliyo aynen haftada kaç kez çamaşır yıkanıyo. ama beyazlarım birikmiyo benim. Yani bikaç atlet için makineyi çalıştırmaya kıyamıyorum ama eşimin t,shirti var mecbur çalıştırıcam.
bende yarın iyi olursam pazardan taze fasülye alıp zeytinyağlısını yapıcam
bi de reçellik bi kaç meyve alırım hangilerini gözüme kestirirsem
Benım de yapmam lazım recel...
Aklında hangı meyveler var sofısım...
vişne reçeli yapmak istiyorum bide bol bol alıp şekerleyip dondurucuya atıcam. şeftali de olabilir ne vardır ki şimdi reçeli yapılabilcek
komposta için kırmızı erik de var aklımda onuda şekerleyip dondurucuya atarım.
Ben hıc ole dondurucuya atmadım cok da merak edıyorum nasıl oluyor temızleyıp sekerlıyon mu, sonra cıkarınca nasıl yapcaz
bende ilk defa atıcam bugün biraz araştırma yaptım. vişneyi saplarından ayırıp yıkıyosun üzerine şeker serpip poşetliyosun. şeftaliyi de 4 e ayırıyomuşsun onada şeker serpiyosun aynen poşetliyosun. komposto yapacaksan çıkarıp soğuk suyun içine atıp kaynatıyomuşsun. erikde aynı böyledir galiba. denemek lazım :)
Cok sagol canım sen yarın al yap, pazara gıdınce ben de bakıciiim cok heves ettım...