kimyasal olmuş olabilir.Evet ama bidaha hic pozitif cikmadi hamilelik testlerim dünde adet oldum bile belki de kimyasal falan oldu . O konularda da hic bilmiyorum daha önce olmamisti ama. Testlerdede böyle birsey gelmemisti basima
çok üzüldüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimyasal olmuş olabilir.Evet ama bidaha hic pozitif cikmadi hamilelik testlerim dünde adet oldum bile belki de kimyasal falan oldu . O konularda da hic bilmiyorum daha önce olmamisti ama. Testlerdede böyle birsey gelmemisti basima
oğlun kaç yaşında. maşallah grupta çoğu 2.gebelik için çalışıyorbende 10 tane gebelik testi sipariş verdim anca yeter bana bu ay![]()
oğlum 6 yaşına girecek aralık ayında 1 e başlıyor bu sene.oğlun kaç yaşında. maşallah grupta çoğu 2.gebelik için çalışıyor![]()
bencedebende alacağım, çok zevkli test yapmak.
Yarin yine klomen e baslayacagim. Insallah bu sefer olurkimyasal olmuş olabilir.
çok üzüldüm.
üzülme canım ya. her şeyin bir vakti var.Yarin yine klomen e baslayacagim. Insallah bu sefer olur![]()
Gittigin yere uğur götürmüşsün desene.Çok sıcak bir topik. teşekkür ederim güzel karşılama için. kızlar ben 2012. 2013 yıllarında kk da bolbebiş topiğinde çok zorlu ve uzun süreden sonra ilk evladımı kucağıma aldım. sonrasında hala devam eden dostluklar kurduk. tabi ben arada 2016 yılında2.bebeğimi kucağıma aldım. aynı arkadaşlarım hep yanımda oldular şimdi hepimiz iki çocuklu anneyiz... ben 3.bebeğimİ daha doğrusu biz eşimle istiyoruz . yaşım 30 oğlum 4 yaş 9 aylık kızım 2 yaşına girecek bugün... 2 düşük bir kimyasal gebeliğin ardından ilk bebeğimi kucağıma aldım. az tecrübem var . sizlere umut olmak isterim. olacak o bebiş bir gün göbüşünüze konacak , sonra kucağımıza alacağız... annemmm diyecek... ve güzel günler göreceğiz...
Allâh isteyen herkese tattırsın anneliği. inşallah dediğin gibi kısmetli gelirim ve bolll bebekler gelir topiğe...Gittigin yere uğur götürmüşsün desene.
Insallah bize bu topiğe de ugurlu gelirsin tatlim
Aminn insallahhh tatlim benimki olursa daha ilk olacakAllâh isteyen herkese tattırsın anneliği. inşallah dediğin gibi kısmetli gelirim ve bolll bebekler gelir topiğe...
Ayy hiçç sevmem en nefret ettiğim seyykim ütü yapmak ister![]()
bende o yüzden sordum zatenAyy hiçç sevmem en nefret ettiğim seyy![]()
Benimde bir sürü var birikmis beni bekliyor ama bu saate hiçç yapmam yarina kalsinbende o yüzden sordum zaten![]()
benimde hiç halim yok ya yapamıcamBenimde bir sürü var birikmis beni bekliyor ama bu saate hiçç yapmam yarina kalsin
He kiz vur kafayı yat en iyisibenimde hiç halim yok ya yapamıcam
Aminn insallahhh tatlim benimki olursa daha ilk olacak
Allah eksikligini göstermesinBenimde başımı oğlum ütülüyor sağolsun hiç susmuyor![]()