- 16 Eylül 2021
- 399
- 506
- 33
- 28
- Konu Sahibi waitingformymiracle
- #1.561
6 haftalık tam olarak ilk beta 15 Eylül 219.2 ikincide 19 Eylül 2019.3 çıktı cnmNe kadarlık şuan, son beta ne çıktı hangi gün bakıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 haftalık tam olarak ilk beta 15 Eylül 219.2 ikincide 19 Eylül 2019.3 çıktı cnmNe kadarlık şuan, son beta ne çıktı hangi gün bakıldı
Gayet iyi canım iki katı artmış zaten daha ne olsunKızlar 162 cıkmıstı ıkı gün sonra 320 cıkmıs sızce nasıl ilerliyorkorkuyorum galıba
Okuduklarım 1000falan aslında ne zaman daha xok artıyor acabaGayet iyi canım iki katı artmış zaten daha ne olsun
Vala bilmiyirum benim hep iki katı artıyor değer kişiden kişiye değişir iki katı artması yeterli genelde cougul gebeelikleerde fazla çıkıyor sonuçOkuduklarım 1000falan aslında ne zaman daha xok artıyor acaba
İçim rahatlattınbunları duymakVala bilmiyirum benim hep iki katı artıyor değer kişiden kişiye değişir iki katı artması yeterli genelde cougul gebeelikleerde fazla çıkıyor sonuç
Bence sağlıklı duruyor tabiki doktorunu,ada danisin taransferin kaçıncı günü kaçinci gün embriyosuydu canimİçim rahatlattınbunları duymak![]()
Sağ ol canım Allah razı olsunYok ya valla geciyor cnm hiç sıkma canını hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlünce olsun![]()
9.günü transfer günüde dahil 5.gün taze transferdi canımBence sağlıklı duruyor tabiki doktorunu,ada danisin taransferin kaçıncı günü kaçinci gün embriyosuydu canim
Ooo değerin güzel canım iki gün sonra 700 olur inşallah9.günü transfer günüde dahil 5.gün taze transferdi canım
İnşallah canım kese görmeye ne zaman gidiliyor peki bilgin varmıOoo değerin güzel canım iki gün sonra 700 olur inşallah![]()
çok teşekkür ederimGözün aydın Allah tamamını erdirsin inşallah![]()
Kaçıncı gününüz ilaç kullanımında? 140 çok yüksek sayılmaz aslında benim opu işlemim için 6000 kere gelmesini beklemiştik tabi bende multikistik durum var ondan bu kadar yüksek ama inş güzelce oluşur yumurtalarınızİyi akşamlar triguens için daha önce soru sormuştum bilgi vermiştiniz Allah razı olsun. Bu hap hormonu sahte şekilde yükseltmez dimi.. E2 Yüksek ama yumurta yok karından baktı en sonunda gene yok.. Ve E2 yükselmeye devam ediyor. Yumurta olmadan sahte yükselme oluyormuş.kafam allak bullak( E2 140lara dayandı ama yumurta yok göremiyor doktor... O kadar canım yandıki ama nerede yumurta
(
AminnKaçıncı gününüz ilaç kullanımında? 140 çok yüksek sayılmaz aslında benim opu işlemim için 6000 kere gelmesini beklemiştik tabi bende multikistik durum var ondan bu kadar yüksek ama inş güzelce oluşur yumurtalarınız
Hayırlı haberlerle gel inşallah.Kızlar İlk muaneye gidiyorum bugün dua edin inşallah herşey yolunda gidiyordur![]()
Naptın canım gördün mü keseyi haberdar et bizi deKızlar İlk muaneye gidiyorum bugün dua edin inşallah herşey yolunda gidiyordur![]()
Cyclo progynova İstanbul damı aldınız.zor bulunan bir ilaç buCanım benim ilaç oral ama fitil şeklinde kullan dedi doktorum progestan, senin ilacın hangisi? Bir de 2 hap alıyorum cyclo progynova ile duphaston
Hayır Kocaeli’den aldımCyclo progynova İstanbul damı aldınız.zor bulunan bir ilaç bu
Çok teşekkür ederim bilgi için Allah razı olsunHayır Kocaeli’den aldım