- 16 Eylül 2021
- 399
- 506
- 33
- 28
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.481
Bende 5 gün embriyosudu dondurulmuş Benim 6 cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama doktorum kesinlikle erken dedi bekledim bı daha ,8 de yaptım daha belirgin olmuştu 9 cu gün gittim kan verdim pozitif çıktıCanım ya sence benım test pozitif midir çift cizgi cıktı 6.gün transfer günüde dahil 5.gün embrıyosu senın ne zmn cıkmıstı pozitif oldugu ıcım ıcıme sığmıyor kan vermek istiyorum
Eyer dondurulmuş ve çatlama iğnesi yapmadiysan kesin pozitiftir çünkü negatif olanlarda hiç çift çizgi çıktığını duymadam inşallah öyledir Allahım sanada nasip etsinCanım ya sence benım test pozitif midir çift cizgi cıktı 6.gün transfer günüde dahil 5.gün embrıyosu senın ne zmn cıkmıstı pozitif oldugu ıcım ıcıme sığmıyor kan vermek istiyorum
Yaptım canım 13eylülde catlatma iğnesi yaptım taze transfer bekliyim o zamamEyer dondurulmuş ve çatlama iğnesi yapmadiysan kesin pozitiftir çünkü negatif olanlarda hiç çift çizgi çıktığını duymadam inşallah öyledir Allahım sanada nasip etsin
O zaman bende bekliyim canım salı 1hafta olcak catlatma iğnesi vurulalıda 14.gün o gün tekrarlıyum testıBende 5 gün embriyosudu dondurulmuş Benim 6 cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama doktorum kesinlikle erken dedi bekledim bı daha ,8 de yaptım daha belirgin olmuştu 9 cu gün gittim kan verdim pozitif çıktı
Aynn bekle inşallah vardır daYaptım canım 13eylülde catlatma iğnesi yaptım taze transfer bekliyim o zamam
Benim 3. gün embriyosuydu, 7. Gün cidden hayali bir çizgi çıktı testi sağa sola çevir flaş tut derken öldümCanım ya sence benım test pozitif midir çift cizgi cıktı 6.gün transfer günüde dahil 5.gün embrıyosu senın ne zmn cıkmıstı pozitif oldugu ıcım ıcıme sığmıyor kan vermek istiyorum
Hiç test yapmadın mııKızlar çok heyecanlıyım yarın kan verecem dua edın inşallah pozıtıfı gorım bu üçüncü denemem buda olmazsa ne yapsrım bılmıyorım düşünmek bıle kötü inşallah güzel bır değerle karaılasırım yarınyarın kan verecek olan var mı acaba
Hayır yapmadım vala bekledımHiç test yapmadın mıı
Evde idrar tesrım olmasına rağmen yapmadım çünkü oncekılerde baya bır hayal kırıklıhı yasamıstımHiç test yapmadın mıı
Ayy çok üzücü olmuş ama varsa damlatır damlatmaz çıkıyorHayır yapmadım vala bekledımama idrar testının azızlıgıne ugramıs bırı olarak bekledım yoksa gerçekten yapsrdım ama idrarda pozıtıfı kanda negatıfı gördüm ıcın yapmadım bu defa
Öyle olmuştu canm zaten oncekıler ıkıncıde bı değer vardı en azından da ılkınde değer sıfırdı ve idrar bıldgn cıft cıZgıydı büyük bır hayal kırıklıhıydı benm ıcın inşallah kanda görürsem yarın idrarı hatıra dıye yaparımAyy çok üzücü olmuş ama varsa damlatır damlatmaz çıkıyor
Yarın aricaklar canım sağlıkla donerlerse gidecez nasip ya birazdaTransfer yaptnz mi bide sonuç ne zaman sizin
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar git gide koyulaşıyor inşallah benimledir yavrularımm
İnşallah pozitiftir canım yarın 7.gün transfer olalı. Cuma hastaneye cagırmıştı doktorHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallahhKızlar git gide koyulaşıyor inşallah benimledir yavrularımm
Amin inşallah ama olmasa silikde olsa çıkmazdı testte diye düşünüyorum ben o silikliği bile 14 yıldır hiç yaşamadım hep negatif artık test yapmaktan vazgeçtim inşallah hayırlı haberler verirsin bizeİnşallah pozitiftir canım yarın 7.gün transfer olalı. Cuma hastaneye cagırmıştı doktorRabbim herkese yaşatsın bu bile beni mutlu ediyor tam belli değilken kim bilir kanda kesese görsek neler olucak.. inşallah bu yolda olan herkes pozitif görsün
5.gün embriyosu kaliteli broksit mi ne demişlerdi bilmiyorum tam 6.gün çatlatma iğnesi olalıda 13.gün yarın 1hafta olcak yani ttansfer yapılalıİnşallahhkaçıncı günün bugün, birde kaçıncı gün embriyosu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?