Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Baska doktora gittinizmi tranafer esnasında nasıl söylüyolar bunu? Dondurmazdınız baştan. Tedavi olurdunuz cok anlamsız geldi şuan bana bu yapılan bence doktor değiştirmelisiniz. Vallahı rabbim tek yumurtayla ol derse oldurur kaliteli olmasıda lazım tabikide ama önce sizde tetbir almalısınız lütfen doktor değiştirip baska yere gözükmelisiniz yada gözüktünğzmü
İlk doktorum hastaneden ayrıldı canım şuan farklı doktorum tedavide farklı ilerliyor eğer buda olmazsa bu hastaneyi tercih etmicem zaten inşallah gerek kalmaz 🤲gücüm kalmadı çok yıprandım çünkü 😔

Dondurulmuş 5. gün embriyosu koydurdum çift transfer. 10. gün kan testinde 210, 12.gün sabah 418 çıktı☺️ 3 ekime keseyi görmek için gün verdiler hala inananıyorum olduğuna🙈🙈🙈
İlk denememdi ve çok zorlu ve yırucu bir süreç Allahım hepimize sağlık, sıhhat nasip etsinn bu süreçle uğraşanlara kolaylık versinn herkesin sonucu pozitif olsun sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah🙏🙏

Evet canım dünde aramislardi gidişatına göre cagircaz demişlerdi az önce aradılar çıktık saat 14:00de transferim duanızı eksik etmeyin
NAsıl yani çözdürüp öle mi arayacaklar ? Onlar sana günü saati çoktan vermeliydi, ona görede çözdürmeyi onlar ayarlamalıydı. Allah kolaylık versin🙏

Dondurulmuş 5. gün embriyosu koydurdum çift transfer. 10. gün kan testinde 210, 12.gün sabah 418 çıktı☺️ 3 ekime keseyi görmek için gün verdiler hala inananıyorum olduğuna🙈🙈🙈
İlk denememdi ve çok zorlu ve yırucu bir süreç Allahım hepimize sağlık, sıhhat nasip etsinn bu süreçle uğraşanlara kolaylık versinn herkesin sonucu pozitif olsun sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah🙏🙏
Hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere içi sırada bize 🥰

Kızlar dün 99,5 di bugun de 162,63 cıktı sizce nasıl bir günde arttı
Eylül ayının sonlarında bu grubada böyle güzel bir haber yakışırdı doğrusu ☺️. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. 1 günde güzel bir artış olmuş bence

Eylül ayının sonlarında bu grubada böyle güzel bir haber yakışırdı doğrusu ☺️. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. 1 günde güzel bir artış olmuş bence
Amin canım tesekkur ederim inşallah darısı sana olsun🤲🏻Yarın tekrar vericem kan yada cuma

Keseyi gördük darısı bu topicteki herkese inşallah 🥰🧿
F6EB3898-57AB-4CAD-A0B7-423BA39CA003.jpeg

Back