Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Canım ya sence benım test pozitif midir çift cizgi cıktı 6.gün transfer günüde dahil 5.gün embrıyosu senın ne zmn cıkmıstı pozitif oldugu ıcım ıcıme sığmıyor kan vermek istiyorum
Bende 5 gün embriyosudu dondurulmuş Benim 6 cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama doktorum kesinlikle erken dedi bekledim bı daha ,8 de yaptım daha belirgin olmuştu 9 cu gün gittim kan verdim pozitif çıktı

Canım ya sence benım test pozitif midir çift cizgi cıktı 6.gün transfer günüde dahil 5.gün embrıyosu senın ne zmn cıkmıstı pozitif oldugu ıcım ıcıme sığmıyor kan vermek istiyorum
Eyer dondurulmuş ve çatlama iğnesi yapmadiysan kesin pozitiftir çünkü negatif olanlarda hiç çift çizgi çıktığını duymadam inşallah öyledir Allahım sanada nasip etsin 🤲

Bende 5 gün embriyosudu dondurulmuş Benim 6 cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama doktorum kesinlikle erken dedi bekledim bı daha ,8 de yaptım daha belirgin olmuştu 9 cu gün gittim kan verdim pozitif çıktı
O zaman bende bekliyim canım salı 1hafta olcak catlatma iğnesi vurulalıda 14.gün o gün tekrarlıyum testı 🌹🥰

Ben de yarın erken gebelik testi alıyım diyorum en son cuma yaptım normal kaset testte negatifti 😔 kan testime 5 gün var çıkar mı sizce

Benim 3. gün embriyosuydu, 7. Gün cidden hayali bir çizgi çıktı testi sağa sola çevir flaş tut derken öldüm😂8. Gün 1. Dkda beliren silik çizgi oldu ama gayet belliydi, 9. Gün çoookkk belliydi idrar damladığı anda şok etti.9. gün kan verdim 52 küsür çıktı, bugün 13. Gün değerim 342.7🥰

Kızlar çok heyecanlıyım yarın kan verecem dua edın inşallah pozıtıfı gorım bu üçüncü denemem buda olmazsa ne yapsrım bılmıyorım düşünmek bıle kötü inşallah güzel bır değerle karaılasırım yarın🤲🤲🤲🤲 yarın kan verecek olan var mı acaba
Hiç test yapmadın mıı😱

Ayy çok üzücü olmuş ama varsa damlatır damlatmaz çıkıyor
Öyle olmuştu canm zaten oncekıler ıkıncıde bı değer vardı en azından da ılkınde değer sıfırdı ve idrar bıldgn cıft cıZgıydı büyük bır hayal kırıklıhıydı benm ıcın inşallah kanda görürsem yarın idrarı hatıra dıye yaparım

Kızlar git gide koyulaşıyor inşallah benimledir yavrularımm🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️

Eklentiler

• 1402EAEC-C3E7-406A-ADD9-EB4DCE236800.jpeg
    1402EAEC-C3E7-406A-ADD9-EB4DCE236800.jpeg
    42,8 KB · Görüntüleme: 43
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲
İnşallah pozitiftir canım yarın 7.gün transfer olalı. Cuma hastaneye cagırmıştı doktor ❤️ Rabbim herkese yaşatsın bu bile beni mutlu ediyor tam belli değilken kim bilir kanda kesese görsek neler olucak.. inşallah bu yolda olan herkes pozitif görsün

İnşallah pozitiftir canım yarın 7.gün transfer olalı. Cuma hastaneye cagırmıştı doktor ❤️ Rabbim herkese yaşatsın bu bile beni mutlu ediyor tam belli değilken kim bilir kanda kesese görsek neler olucak.. inşallah bu yolda olan herkes pozitif görsün
Amin inşallah ama olmasa silikde olsa çıkmazdı testte diye düşünüyorum ben o silikliği bile 14 yıldır hiç yaşamadım hep negatif artık test yapmaktan vazgeçtim inşallah hayırlı haberler verirsin bize 🥰

Back