Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Benımde taze bugun 5.gün çatlatma iğresının 11.günü dünkinden daha koyu cıktı testim korkuyorum yarın da yapmaya :KK43:
Ha anladım yok cnm benim iki adet bekletildi Allahım inşallah sana da nasıp eder gönlünü ferah tut bol bol dua et gerçekten geceyi sabahladıgımı biliyorum dua ede ede Allahım kimsenin emeğini boşa götür meşin seninde duamda hepiniz varsınız ❤️🤲🥰

Ha anladım yok cnm benim iki adet bekletildi Allahım inşallah sana da nasıp eder gönlünü ferah tut bol bol dua et gerçekten geceyi sabahladıgımı biliyorum dua ede ede Allahım kimsenin emeğini boşa götür meşin seninde duamda hepiniz varsınız ❤️🤲🥰
Ediyorum canım inşallah bizede nasip olur 🌹🥹

Benim de 3. Gün embriyo canım transfer pazartesi günü neler tavsiye edersin? Tutması için neler yemeliyim? 🥰🐣
Benim 5 ci gün dü yine yaptıklarımı anlatım🥰ilk üç gün dikkat et canım evde 15 dakika yürüyüş yap kan dolaşımı için beslenme olarak avokado badem ceviz kabız olmamak için kayısı kabak çekirdeği yoğurt meyve bol bol su iç ☺️ stres yapma ve belirti aramamaya çalış inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur o haberi burda paylaşırsın 🥰❤️🤲

Benim 3. Gün embriyosuydu 9. Gün kanda çıktı, bugün 12. Gün.Çok şükür tuttu, Allah sağlık versin miniğime🥰
Maşallah çok sukur saglıkla ilerlesın inşallah 🤲 benmde pazartesı test günüm inşallah bende güzel haber verebılırım

Benim 5 ci gün dü yine yaptıklarımı anlatım🥰ilk üç gün dikkat et canım evde 15 dakika yürüyüş yap kan dolaşımı için beslenme olarak avokado badem ceviz kabız olmamak için kayısı kabak çekirdeği yoğurt meyve bol bol su iç ☺️ stres yapma ve belirti aramamaya çalış inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur o haberi burda paylaşırsın 🥰♥️🤲
Rabbim nasip ederse paylaşırım inşaAllah 🥰🤲😘

Back