Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Canım henüz 5 haftalık kese gördü bide neydi o kesenin dışında görünen bişi göründü sac yolk mu öyle bişi 2 hafta sonra kalp atışı dedi Allah'ıma şükür 🙏🙏
Cokkk sukur canim benim esqs yolk sac,gerisi olucak insaAllah 2 haftaya.Zaman gecmiyor,ben de 26-si.Cok korkuyorum belirtim yok deye.birde bende rahimde gevseme oluyor,bilmem neden.Bu zamanda buyumezki daha kucuk

Kızlar bu prolutex iğne yaparken hiç acı vs bişe yok 2sat sonra iğne yeri acıyor daha önceki tedavimde vermemişti doktorum kaldı 5 iğne nasıl dayanacagim diye düşünmeye başladım dünkü iğne yerlerinin ağrısına eğilirken bile ağrıyor birde kızardı dün yaptığımın yeri sizlerinde ağrısı oluyor muydu transfer sonrası kullananlar varmı inşallah transfer sonrası kullanmam gerekmez böyle bir ağrı yok😔
Kullanılıyor kuzum .. benim ödem oluyor bildiğin şişiyor yapılan yer ama alışıyorsun ona da

canımm surecın hayırlı olsun,
ılacları bulmakta zorlandın mı nerde oturyyorsun acaba?
Sağol canım Allah razı olsun 🤲😘 İstanbul/ Bahçelievler de oturuyorum ücretli olanları tüp bebek merkezine yakın eczaneden aldım diğerlerini de aile hekimine yazdırıp aldım estrofem de biraz zorlandım ama çok şükür onu da eczane geze geze buldum ☺️

Sağol canım Allah razı olsun 🤲😘 İstanbul/ Bahçelievler de oturuyorum ücretli olanları tüp bebek merkezine yakın eczaneden aldım diğerlerini de aile hekimine yazdırıp aldım estrofem de biraz zorlandım ama çok şükür onu da eczane geze geze buldum ☺️
Çok şükür canım, ilaç konusu beni korkutuyor ama Rabb'im büyüktür ❤️🤲

Back